Προς το περιεχόμενο

Netgear WNDR3700

gostoso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα την γνώμη σας για το Netgear wndr3700 και άν τελικά θα πετύχω υψηλές ταχύτητες μιάς και διαθέτει Gigabit Ethernet καθώς το Pc μου ο εξ. σκληρός και η Playstation διαθέτουν Gigabit ethernet...

http://www.netgear.com/Products/RoutersandGateways/RangeMaxWirelessNRoutersandGateways/WNDR3700.aspx

:-)

Δημοσ.

καλως ηρθες στο φορουμ.να το πω αναποδα.γιατι να μην πετυχεις αφου εχει gigabit.εκτος αν ειναι η συσκευη σαν κατι σκληρους της western Που παιζουν gigabit αλλα στην πραξη πανε ουτε σαν Usb.εκει ομως δεν φταιει το Pc η το gigabit switch αλλα το hardware της συσκευης.αν οι συσκευες δινουν αυτο που λενε τοτε ναι θα παιξουν μια χαρα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ...Ναί έχεις δίκιο, μου δίνεις πάντως επι την ευκαρία το εναυσμα να σου πω πως ο ethernetikos σκληρός είναι Western που έχω... :X Ελπίζω να μήν υπονοεέις κάτι για αυτόν ε? :-D

post-145384-129063035446_thumb.jpg

Δημοσ.

το έχει και το pixmania με 139€ που μάλλον απο εκεί λέω να το πάρω. Θα το έχει διαθέσιμο 19/11.

Ακόμα βέβαια προβληματίζομαι αν πρέπει να κάνω την κίνηση αυτή, του να έχω ξεχωριστό modem και ξεχωριστό router... καμια φορά αυτά τα πειράματα δεν πετυχαίνουν πάντα ή δεν έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε...;)

Δημοσ.

Ναι και εγώ το είδα έκει αλλα δεν έχει διαθεσημότητα ακομα και την αλλάξε . από 9/11 σε 19/11 ....

Οσο αφορά να έχεις modem kai router χωρια δεν έιναι τιποτα . Και εγώ ήθελα να έχω gigabit ethernet και wifi N και πήρα ένα dlink dir 655 .Και ολα μια χαρά. Εχώ και σαν modem το 585v7 που είναι σταθερότατο και όλα καλά !

Δημοσ.
το έχει και το pixmania με 139€ που μάλλον απο εκεί λέω να το πάρω. Θα το έχει διαθέσιμο 19/11.

Ακόμα βέβαια προβληματίζομαι αν πρέπει να κάνω την κίνηση αυτή, του να έχω ξεχωριστό modem και ξεχωριστό router... καμια φορά αυτά τα πειράματα δεν πετυχαίνουν πάντα ή δεν έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε...;)

θελει καποιες παραπανω ρυθμισεις και πολλες φορες διπλο Port forward.για καποιους ειναι ευκολο για αλλους οχι.βεβεα παιζουν και πατεντες για ναπαιξει πιο ευκολα

Σε ευχαριστώ πολύ...Ναί έχεις δίκιο, μου δίνεις πάντως επι την ευκαρία το εναυσμα να σου πω πως ο ethernetikos σκληρός είναι Western που έχω... :X Ελπίζω να μήν υπονοεέις κάτι για αυτόν ε? :-D

και εγω για western θελω να δω και διαβαζα για τον My world edition τον 1 πως λεγεται και ελεγαν max speed απο gigabit ethernet = 40 mbit kai oτι φταιει το Hardware του δισκου για αυτο και δεν αλλαζει κατι.ετσι ελεγαν αλλα το ειχα διαβασει σε πολλα sites.

Δημοσ.
Ναι και εγώ το είδα έκει αλλα δεν έχει διαθεσημότητα ακομα και την αλλάξε . από 9/11 σε 19/11 .... !

το είχα δεί και το 9, ελπίζω το 19 να μήν το κάνει 29. Ψήνεσαι να το πάρεις και εσυ?

θελει καποιες παραπανω ρυθμισεις και πολλες φορες διπλο Port forward.για καποιους ειναι ευκολο για αλλους οχι.βεβεα παιζουν και πατεντες για ναπαιξει πιο ευκολα.

όταν το πάρω και κατα το configuration έχω probs ελπίζω να μου ΄δωσετε τα φώτα σας και πάλι καλοί μου φίλοι.. :-)

και εγω για western θελω να δω και διαβαζα για τον My world edition τον 1 πως λεγεται και ελεγαν max speed απο gigabit ethernet = 40 mbit kai oτι φταιει το Hardware του δισκου για αυτο και δεν αλλαζει κατι.ετσι ελεγαν αλλα το ειχα διαβασει σε πολλα sites.

τότε έιναι κλέφτες... ΚΑΙ το πληρώνεις ΚΑΙ το διαφημίζουν το Gigabit ethernet και τελικά πάει πιό αργά απο ποτέ....

για αυτό μια φορά που σύνδεσα απ ευθείας το σκληρό με το laptop μου για μεταφορά ταινίας 10Gb σερνότανε... φαντάσου και με καλώδιο CAT6.. τι να πώ..

ίσως τελικά να μήν αξίζει τον κόπο routeraki with Gigabit Ethernet μιας και οι υπόλοιπες συσκευές μολονότι το διαφημίζουν και το ακριβοπληρώνεις δεν ξέρεις τελικά αν όντως το υποστηρίζουν...:cry::rolleyes:

Δημοσ.

μπορει να γινει και 29 μπορει να γινει και 39.τωρα για το gigabit ψαξε στα sites και θα δεις οτι ισχυει αυτο που λεω.τωρα για το νεο δισκο world edition 2 δεν ξερω αν ισχυει.και καποιος ειχε στειλει email στην western και του ειπαν limitation chipset.πολυ απατη πραγματι.

Δημοσ.

Απο ενημέρωση που έχω θα υπάρχει διαθεσιμοτητα σε μεγαλη αλυσιδα ου χωρου στο πρώτο 10ημερο του δεκεμβριου .Οποτε θα περιμένω μέχρις τότε .....

Και εγώ το WD εχώ απάνω σε ένα dlink dir655 και αν και δεν έχω δει ίσως τι σημαινει πραγματικά gigabit δεν έχω μεγαλο προβλήμα είμαι ικανοποιημένος..

Δημοσ.
Απο ενημέρωση που έχω θα υπάρχει διαθεσιμοτητα σε μεγαλη αλυσιδα ου χωρου στο πρώτο 10ημερο του δεκεμβριου .Οποτε θα περιμένω μέχρις τότε .....

Στείλε μου pls σε p.m την γνωστή αλυσίδα του χώρου να το έχω στα υπ οψιν...:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...