derasto Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Kαλησπερα,εχω το Νοκια Ε51 και το εχω συνδεσει μεσω usb στο πισι και το δουλευω μεσω Νοκια Pc suite,ετυχε και με καλεσε καποιος και στην οθονη του πισι εβγαλε ποιος με καλει καθως και να απαντησω,υπαρχει καποιος τροπος να μιλησω μεσω tou headset μου γιατι απλα ετσι συνδεδεμενο δεν λειτουργει.
nikos_e34 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Kαλησπερα,εχω το Νοκια Ε51 και το εχω συνδεσει μεσω usb στο πισι και το δουλευω μεσω Νοκια Pc suite,ετυχε και με καλεσε καποιος και στην οθονη του πισι εβγαλε ποιος με καλει καθως και να απαντησω,υπαρχει καποιος τροπος να μιλησω μεσω tou headset μου γιατι απλα ετσι συνδεδεμενο δεν λειτουργει. και βεβαια μπορείς απο τα ακουστικά και το μικρόφωνο του υπολογιστή να απαντήσεις..και εγώ ετσι απο σπόντα το κατάλαβα και μπορώ να πώ οτι είναι φοβερό χαρακτηριστικό του νόκια σουίτ... ειδικά όταν παίρνω εξωτερικό και μιλάω με τις ώρες (πλάνο γκλόμπουλ μάξ γκρούπ 3 νούμερα διεθνή σταθερά 500 λεπτά) και με ζάλιζε το ρημάδι το κινητό μετα το 30λεπτο...
derasto Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ναι απλα εγω μπορω να απαντησω στη κληση μονο, στο headset δεν ακουγεται ο αλλος που με καλεσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.