Προς το περιεχόμενο

Eπέκταση εγγύησης σε laptop dell

gmavrom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Την Πέμπτη έρχεται ο υπολογιστής που παρήγγειλα από τα multirama. To laptop έρχεται με ένα χρόνο εγγύηση αντιπροσωπείας. Υπάρχει και η επιλογή για εγγύηση από τα multirama για 3 χρόνια με 180 ευρώ.

Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με την Dell, μετά από 15 λεπτά αναμονής κατάφερα να μιλήσω με κάποιον αντιπρόσωπο. Ρωτώντας τον αν γίνεται να κάνω επέκταση εγγύησης Dell μου έδωσε ένα τηλ να πάρω να ρωτήσω. Πήρα αλλά δεν το σήκωνε κανείς και θα ξαναδοκιμάσω αύριο.

Το ερώτημα μου είναι: Να πάρω την εγγύηση Multirama χάνοντας τον 1 χρόνο εγγύησης της Dell?? Είναι αξιόπιστο το service των multirama?? Ή να επεκτείνω την εγγύηση της Dell??

Δημοσ.

Κανονικά ο νόμος λέει οτι όλοι υποχρεούνται να δίνουν 2 χρόνια οπότε αν ήθελες παραπάνω θα έπρεπε να πάς στην επέκταση απο 2 σε 3 που θα είναι και πιο φτηνή.

Δημοσ.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0431754&catid=010200

Εδώ το προϊόν... Το γεγονός όμως ότι δίνουν 1 χρόνο εγγύηση τι σημαίνει?? Δεν περιορίζονται από τον νόμο?? Να τους το αναφέρω?? Εναλλακτικά σε αυτό που ανέφερα στο προηγούμενο μου post τι μου λες να κάνω??

Δημοσ.

Τι εγγυηση απο τα μουλτιραμα και πρασινα αλογα σου λενε... και 180 ευρω?? :confused:

Προσωπικα, θα πηγαινα για την εγγυηση της μαμας-Dell, που φημιζεται για την εξυπηρετηση και την αξιοπιστια της. Ψαχτο μπας και γινεται. :P

Δημοσ.
Κανονικά ο νόμος λέει οτι όλοι υποχρεούνται να δίνουν 2 χρόνια οπότε αν ήθελες παραπάνω θα έπρεπε να πάς στην επέκταση απο 2 σε 3 που θα είναι και πιο φτηνή.

το εχω ξαναπει, ο νομος δεν αναφερει καθαρα κατι τετοιο μετα απο ερευνα που εχω κανει, οποτε μην παραπληροφορειτε και παρασυρετε τον κοσμο και αγοραζουν νομιζοντας οτι εχουν σιγουρη εγγυηση 2 χρονων. Το θεμα συζητειται και σε αλλα thread

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...