Προς το περιεχόμενο

Laptop HP

absolute1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ..

Έχω μάθει ότι σε περίπου μισό μήνα θα έρθει ένα ολοκαίνουργιο laptop της HP το dv6-1360ev. Επειδή εγώ δεν είμαι τόσο έμπειρος σε κάποια θέματα θα παρακαλέσω να μου απαντήσουν όσοι γνωρίζουν στα επόμενα ερωτήματα. (όσο περισσότερες απαντήσεις τόσο το καλύτερο )

1. αρχικά θέλω μία γενική γνώμη για το προϊόν.

2. σε περίπτωση που ο υπολογιστής έχει ελληνικά windows 7 μπορώ να τα κάνω αγγλικά;

3. η RAM αυτού του υπολογιστή είναι DDRIII ή DDR2;

4. λέει ότι ο σκληρός δίσκος του είναι 500 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm. Είναι SATA 1; Μπορώ μετά να βάλω ένα σκληρό δίσκο 7200 rpm SATA 2; (σε αυτό θέλω σίγουρα απάντηση)

5. Παίζει μεγάλο ρόλο εάν οι στροφές του δίσκου είναι 5400 ή 7200;

Παρακαλώ απαντήστε μου το συντομότερο θέλω όσο το περισσότερο σωστές γνώμες.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ευχαριστώ Captain Nemo για την απάντηση. Αν γνωρίζεις απάντησε μου και στα άλλα ερωτήματα. Όσο αφορά το Blu-Ray να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει και πολύ.

Gmavrom γιατί θεωρείς ότι το dell είναι καλύτερο;

Δημοσ.

Λοιπόν... Έχει 4 gb μνήμη ddr3 και αυτό... Αλλά το πλεονέκτημα του είναι ο επεξεργαστής i7 με 6ΜB cache memory... Νομίζω ότι είναι αρκετά πιο δυνατός αυτός ο επεξεργαστής... Επίσης, η εγγύηση είναι ίδι με αυτή του ΗΡ...

Δημοσ.

Φίλε Gmavrom έχω την άποψη ότι για μία διεργασία είναι πιο γρήγορος ο 2,66GHz παρά ο i7 (1,6GHz)… και για αυτό τον λόγο έχω επιλέξει εκείνο.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι έτσι όπως τα λες. Δεν πειράζει όμως ευχαριστώ για το ενδιαφέρων που έδειξες. 

Έχω καταλήξει μετά από έρευνες σε αυτό το laptop και ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για αυτό.

Συνεχίζω όμως να θέλω απαντήσεις για τα αρχικά ερωτήματα που έθεσα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...