Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 το ίδιο ισχύει και με τον Core i5 750 και το ίδιο ισχύει με τον Phenom II 955 σιγά σιγά πέφτει η τιμή...
PaokToTheBone Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 δεν νομιζω πως υπαρχει μια εφαρμογη που ενας μεσος χρηστης(και οχι μονο) δεν θα μπορει να την τρεξει με τον 920...γιατι να παρεις πιο ακριβο...οι ακριβοτεροι ειναι για καποιες extreme καταστασεις αν 8υμαμαι καλα εχεις τον 950? τι extreme καταστασεις?τι εννοεις? Οι i7 και το 1366 δεν ειναι για "εναν μεσο χρηστη" Για αυτον τον "μεσο χρηστη" ειναι οι i5 και το 1156.
PaokToTheBone Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ούτε αυτοί μη σου πω.. ε σιγουρα εχει τρομερες προτασεις και η AMD. Απλως δν ειμαι σχετικος εγω με AMD για να προτεινω.
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι (μόνο) εκεί το θέμα, αλλά έγκειται στο γεγονός πως η μεγαλύτερη μερίδα χρηστών το μόνο που κάνει με τον υπολογιστή είναι να μιλάει στο msn, στο Facebook, να βλέπει ταινίες και ν' ακούει μουσική.
PaokToTheBone Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι (μόνο) εκεί το θέμα, αλλά έγκειται στο γεγονός πως η μεγαλύτερη μερίδα χρηστών το μόνο που κάνει με τον υπολογιστή είναι να μιλάει στο msn, στο Facebook, να βλέπει ταινίες και ν' ακούει μουσική. πραγμα που το κανει και ενας core duo.η ακομα και ενα P4! Oσο οφφτοπικ και να μαστε, ο ΤS πρεπει να καταλαβει ποιες τελικα ειναι οι αναγκες του και να αποφασισει τελικα αν το διλημμα ειναι 920-950 η κατι αλλο.
pcos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 δεν ξέρω για εσάς, όμως για μένα οι ανάγκες μου είναι να φέρω τον φιλάρα σπίτι και να του δείξω τον i9 octacore και να του πέσει το σαγόνι χαλάλι τα 2000+ ευρώ. και μετά που θα φύγει να μπω στο MSN και το facebook
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 ο gulftown είναι 6core 12thread μέχρι στιγμής
nikos21aek Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 δεν ξέρω για εσάς, όμως για μένα οι ανάγκες μου είναι να φέρω τον φιλάρα σπίτι και να του δείξω τον i9 octacore και να του πέσει το σαγόνι χαλάλι τα 2000+ ευρώ. και μετά που θα φύγει να μπω στο MSN και το facebook Φώναξε τον φιλάρα για να πάρτι με ούζα με την Τζούλια Αλλεξανδράτου και την Όλγα Φαρμάκι μαζί,πιστεύω θα φτάνουν 2000€ ή τέλος πάντων με καμιά 10αριά πολυτελείας και δεν θα του έχει πέσει μόνο το σαγόνι όταν θα φύγει.Η μόνη διαφορά είναι ότι μετά δεν θα μπεις msn και facebook.Με την καμμία όμως!:-D Α!Και αν το κάνεις θέλουμε και benches!
makellarispn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 πιστεύεις πως αν benchαρε σοβαρά θα άνοιγε topic να ρωτήσει τι να πάρει? Σωστο.....
godslayerxp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ας απαντήσουμε και στην ερώτηση του θέματος... Ο 950 θα "βγάλει τα λεφτά του" μόνο αν τον σκίσεις σε extreme overclock ... μόνο εκεί φαίνεται η πραγματική διαφορά του από τον 920 λόγω μεγαλύτερου πολλαπλασιαστή. Σε default ρολόγια η διαφορά της τιμής τους δεν έχει καμία σχέση με την διαφορά στην απόδοσή τους, οπότε προτιμάς τον 920. Αν ασχοληθείς με overclock με καλή αερόψυξη θα σταματήσεις στα 4.0-4.2ghz για 24/7 όποιον και να έχεις, οπότε πάλι προτιμάς τον 920.
Galactus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 920 Ο λογος : με X-58 mobo του χρονου τετοια εποχη βαζεις απλα core i9 (bios update στην mobo) και συνεχιζεις να εισαι TOP
nikos21aek Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Και συνεχίζεις να πληρώνεις κιόλας.. Για i9 θα σκάσει ένα 500€ στο νερό οπότε με αυτή τη λογική καλύτερα να πάρει τον 950 να συνηθίσει το άρμεγμα 500άευρων από τώρα.(Με ι5 ή ΑΜ3 και ένα αξιόπιστο φθηνό board με 500+ καμμιά 200άρα η διαφορά παίρνει καινούριο pc του χρόνου ή βάζει δύο vertex 120άριδες σε raid0 να βλαστημήσει όσες ώρες και στιγμές έδωσε λεφτά για cpu.) Τέικ ε λούκ...Α!Και μιλάμε για απλούς vertex όχι για turbo series.. Pros:+ Impressive 505 MBps read and 437 write RAID-0 bandwidth with EVEREST + 64MB Cache buffer permanently solves 'stuttering' problem + Very low 0.10 ms random access time + Lightweight compact storage solution + Resistant to extreme shock impact + Up to 250GB of SSD capacity + 2-Year OCZ product warranty Λες και του χρόνου τέτοια εποχή ο 920 θα είναι για πέταμα.. Όχι ότι δεν είναι για το 99,9% των χρηστών ακόμη και τώρα αλλά λέεεεμε..(Yπερβολή.Μην πιαστεί κανείς και αρχίσουμε..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.