Προς το περιεχόμενο

I7-920 ή I7-950

kals29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

το ίδιο ισχύει και με τον Core i5 750 και το ίδιο ισχύει με τον Phenom II 955 :P

σιγά σιγά πέφτει η τιμή...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν νομιζω πως υπαρχει μια εφαρμογη που ενας μεσος χρηστης(και οχι μονο) δεν θα μπορει να την τρεξει με τον 920...γιατι να παρεις πιο ακριβο...οι ακριβοτεροι ειναι για καποιες extreme καταστασεις

αν 8υμαμαι καλα εχεις τον 950? B) :o

τι extreme καταστασεις?τι εννοεις?

Οι i7 και το 1366 δεν ειναι για "εναν μεσο χρηστη"

Για αυτον τον "μεσο χρηστη" ειναι οι i5 και το 1156.

Δημοσ.
Ούτε αυτοί μη σου πω..

ε σιγουρα εχει τρομερες προτασεις και η AMD.

Απλως δν ειμαι σχετικος εγω με AMD για να προτεινω.

Δημοσ.

Δεν είναι (μόνο) εκεί το θέμα, αλλά έγκειται στο γεγονός πως η μεγαλύτερη μερίδα χρηστών το μόνο που κάνει με τον υπολογιστή είναι να μιλάει στο msn, στο Facebook, να βλέπει ταινίες και ν' ακούει μουσική.

Δημοσ.
Δεν είναι (μόνο) εκεί το θέμα, αλλά έγκειται στο γεγονός πως η μεγαλύτερη μερίδα χρηστών το μόνο που κάνει με τον υπολογιστή είναι να μιλάει στο msn, στο Facebook, να βλέπει ταινίες και ν' ακούει μουσική.

πραγμα που το κανει και ενας core duo.η ακομα και ενα P4!

Oσο οφφτοπικ και να μαστε, ο ΤS πρεπει να καταλαβει ποιες τελικα ειναι οι αναγκες του και να αποφασισει τελικα αν το διλημμα ειναι 920-950 η κατι αλλο.

Δημοσ.

δεν ξέρω για εσάς, όμως για μένα οι ανάγκες μου είναι να φέρω τον φιλάρα σπίτι και να του δείξω τον i9 octacore και να του πέσει το σαγόνι ^_^

χαλάλι τα 2000+ ευρώ. και μετά που θα φύγει να μπω στο MSN και το facebook :-D

Δημοσ.
δεν ξέρω για εσάς, όμως για μένα οι ανάγκες μου είναι να φέρω τον φιλάρα σπίτι και να του δείξω τον i9 octacore και να του πέσει το σαγόνι ^_^

χαλάλι τα 2000+ ευρώ. και μετά που θα φύγει να μπω στο MSN και το facebook :-D

Φώναξε τον φιλάρα για να πάρτι με ούζα με την Τζούλια Αλλεξανδράτου και την Όλγα Φαρμάκι μαζί,πιστεύω θα φτάνουν 2000€ ή τέλος πάντων με καμιά 10αριά πολυτελείας και δεν θα του έχει πέσει μόνο το σαγόνι όταν θα φύγει.Η μόνη διαφορά είναι ότι μετά δεν θα μπεις msn και facebook.Με την καμμία όμως!:-D:-D

Α!Και αν το κάνεις θέλουμε και benches!:lol:

Δημοσ.

Ας απαντήσουμε και στην ερώτηση του θέματος...

Ο 950 θα "βγάλει τα λεφτά του" μόνο αν τον σκίσεις σε extreme overclock ... μόνο εκεί φαίνεται η πραγματική διαφορά του από τον 920 λόγω μεγαλύτερου πολλαπλασιαστή.

Σε default ρολόγια η διαφορά της τιμής τους δεν έχει καμία σχέση με την διαφορά στην απόδοσή τους, οπότε προτιμάς τον 920. Αν ασχοληθείς με overclock με καλή αερόψυξη θα σταματήσεις στα 4.0-4.2ghz για 24/7 όποιον και να έχεις, οπότε πάλι προτιμάς τον 920.

Δημοσ.

Και συνεχίζεις να πληρώνεις κιόλας..

Για i9 θα σκάσει ένα 500€ στο νερό οπότε με αυτή τη λογική καλύτερα να πάρει τον 950 να συνηθίσει το άρμεγμα 500άευρων από τώρα.(Με ι5 ή ΑΜ3 και ένα αξιόπιστο φθηνό board με 500+ καμμιά 200άρα η διαφορά παίρνει καινούριο pc του χρόνου ή βάζει δύο vertex 120άριδες σε raid0 να βλαστημήσει όσες ώρες και στιγμές έδωσε λεφτά για cpu.)

Τέικ ε λούκ...Α!Και μιλάμε για απλούς vertex όχι για turbo series..

Pros:

+ Impressive 505 MBps read and 437 write RAID-0 bandwidth with EVEREST

+ 64MB Cache buffer permanently solves 'stuttering' problem

+ Very low 0.10 ms random access time

+ Lightweight compact storage solution

+ Resistant to extreme shock impact

+ Up to 250GB of SSD capacity

+ 2-Year OCZ product warranty

Λες και του χρόνου τέτοια εποχή ο 920 θα είναι για πέταμα..

Όχι ότι δεν είναι για το 99,9% των χρηστών ακόμη και τώρα αλλά λέεεεμε..(Yπερβολή.Μην πιαστεί κανείς και αρχίσουμε..:-))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...