apoxa2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια!Αυτη τη στιγμη ειμαι στην Κορεα(2 και 40 το βραδυ εδω) και ειπα να σας ενημερωσω τι παιζει με τις τιμες γιατι εγω αλλα περιμενα και αλλα βρηκα.Πρωτου παω στην κορεα νομιζα οτι εδω θα ειναι πολυ πιο φθηνα τα parts των υπολογιστων οι τηλεορασεις(αφου lg,samsung ειναι κορεατικες) και γενικα τα ηλεκτρονικα. Τελικα σημερα που πηγα να δω π.χ. blueray player ξεκκινουν απο 200ευρω οπως και στην Ελλαδα,ps3 280ευρω,intel i5 επεξεργαστης 160ευρω και οι τηλεορασεις-τιμες Ελλαδας..Γενικα ολα ειναι ιδιες τιμες με καποιες μικρες εξαιρεσεις.Ενημερωτικα εγραψα το τοπκ για τις τιμες στην Σεουλ!Παντως εγω περιμενα σε μια χωρα που παραγει πολλες απο αυτες τις συσκευες να ειναι πιο φθηνα απο οτι στην ΕυρωπηΤελικα Ελλαδα και παλι Ελλαδα(και με εγγυηση). Ανοιξα αυτο το τοπικ καθαρα για ενημερωτικο σκοπο και δεν ηξερα που να το γραψω,οποτε αμα δεν ταιριαζει εδω ας μετακινηθει.Ευχαριστω.
Captain Nemo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ωστε στην Κορέα έφτασε η χάρη σου ε ; απογοήτευση οι τιμές.Βέβαια και καλές να ηταν υπάρχει και το τελωνείο.Μάλλον πρέπει να στραφούμε σε αλλες πόλεις ισως Hong Kong ή Singapore.Περιμένουμε την επόμενη ανταπόκριση και καλή επιστροφή.Α και κάτι ακόμα πιστέυω να προώθησες τα Ελληνοκορεατικά θέματα για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δυο λαών Τί λέει ο γηγενής πλυθησμός ;
Alxnks Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 μια που λετε για κορεα κτλ... (εγω σε ευρωπαικες χωρες που εμενα και που εχω παει για διακοπες δεν εχω δει κατι ιδιαιτερο περα απο καποια ξεπουληματα, τρελες εκπτωσεις κτλ). τωρα ομως που βγηκε ο αδερφος μου παραεξω και ειναι απο το σ/κ στο καταρ....μου ειπε οτι εκει δεν παιζει ΦΠΑ, οποτε μανι μανι ειναι 19% κατω οι τιμες και οτι θα εβγαινε να δει τι παιζει γενικα. επισης μια ΤΡΕΛΗ προσφορα; με 6 ευρω φουλαρει το ρεζερβουαρ του αυτοκινητου! ειπατε κατι;!;!;!
TSOPK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ωστε στην Κορέα έφτασε η χάρη σου ε ; απογοήτευση οι τιμές.Βέβαια και καλές να ηταν υπάρχει και το τελωνείο.Μάλλον πρέπει να στραφούμε σε αλλες πόλεις ισως Hong Kong ή Singapore.Περιμένουμε την επόμενη ανταπόκριση και καλή επιστροφή.Α και κάτι ακόμα πιστέυω να προώθησες τα Ελληνοκορεατικά θέματα για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δυο λαών Τί λέει ο γηγενής πλυθησμός ; Σιγκαπουρη ξεχνα το. Εκει σου πιανουν τα οπισθια και λες ευχαριστω Σε αυτες τις χωρες πριν καμια 10αρια χρονια ηταν τσαμπα τα ηλεκτρονικα για αυτο οταν εφτανες Ελλαδα στο τελωνειο ανοιγαν βαλιτσες κτλ. Πλεον οι τιμες πανω κατω ειναι ιδιες.
agelosLX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Εκτός από την βενζίνα που λεέι το παλικάρι πιό πάνω:P
artshadows Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ειχα παει κορεα η μνημες ηταν παρα πολυ φτηνες τοτε......
louben Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Οσο για την βενζινη στο καταρ χαιρω πολυ ξεχνας οτι ειναι πετρελαιοπαραγωγος χωρα.Για πες του να ρωτησει ποσο κανουν οι ελιες??? Περα απο την πλακα και εγω οπου και να εχω παει εντος εε οι τιμες απο ιδιες ως ακριβοτερες.USa φθηνοτερη σε μερικα αλλα με το τελωνειο μια η αλλη.ΚΑι japan οταν ειχα παει δεν ηταν πολυ φθηνοτερη απλα αυτα που υπηρχαν εκει τοτε ηλθαν ελλαδα μετα κανενα χρονο(και αν).
Alxnks Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Οσο για την βενζινη στο καταρ χαιρω πολυ ξεχνας οτι ειναι πετρελαιοπαραγωγος χωρα.Για πες του να ρωτησει ποσο κανουν οι ελιες??? με τοσα που βγαζουν απο το πετρελαιο που σου πουλανε σε μια χρονια....βγαζουν ολη την παραγωγη ελιας σου για 10ετιες!
ipal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Καλα μιλαμε για χωρες που εχουν top-model για σπιτωμενες γκομ**** & παιζουν εκατομμυρια σε παρτιδες στα καζινο. Ειχα δει σε ντοκιμαντερ οτι ενας σειχης 18χρονος ειχε παει σε κλαμπ με $100.000 στην καλτσα! του για χαρτζιλικι
louben Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 με τοσα που βγαζουν απο το πετρελαιο που σου πουλανε σε μια χρονια....βγαζουν ολη την παραγωγη ελιας σου για 10ετιες! συμφωνω για αυτο εδω ειναι φτηνες οι ελιες και εκει το πετρελαιο.
Alxnks Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ξανασκεψου το αυτο που ειπες....πχ εσυ με 6 ευρω γεμιζεις (οχι 50 λιτρα ενος ρεζερβουαρ) αλλα εστω και 10 λιτρα; δεν νομιζω. που αποσκοπω; στο οτι εδω στα παντα μας τον πιανουν χοντρα...ειτε εχουμε παραγωγη ειτε οχι
ipal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 σε ποια χωρα θα εκλεβαν & 8α νοθευαν οι βενζιναδες και δε 8α ταν φυλακα? & eχουμε και τοσους εφοπλιστες αλλα μαλλον αλλα πραγματα κουβαλανε αυτοι...
louben Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ξανασκεψου το αυτο που ειπες....πχ εσυ με 6 ευρω γεμιζεις (οχι 50 λιτρα ενος ρεζερβουαρ) αλλα εστω και 10 λιτρα; δεν νομιζω. που αποσκοπω; στο οτι εδω στα παντα μας τον πιανουν χοντρα...ειτε εχουμε παραγωγη ειτε οχι σε αυτα που λες συμφωνω 100%.Μολις ηρθα απο γερμανια και επαθα σοκ απο τις τιμες.Αγορασα κατι απο ενα μαγαζι και ειχε ρεστα 1 λεπτο και η πωλητρια με κυνηγουσε αν μου το δωσει.Εδω στο σουπερμαρκετ 8 στις 10 βρισκω λαθη ΠΑΝΤΑ εις βαρος μου.Αλλα ειμαστε λιγο oof topic.
gbras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 εισαι λιγο υπερβολικος. Εμενα παντα στο super market μου χαριζουν τα 2 η 3 λεπτα αν δε τα εχω. Γενικα στην ελλαδα κατω απο 5 λεπτα δεν διακινουνται...
kage Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 δεν ξερω για κορεα παντως για σιγκαπουρη που γραφτηκε... υπηρχαν διαφορες απο μαγαζι σε μαγαζι και πανω απ ολα η μεγαλη διαφορα ηταν με τις εγγυησεις(1 χρονο,2χρονια,κανενα)... υπηρχε και ενα tax return που υποτιθετε θα στελναν την επιταγη στο σπιτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.