mchrisober Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Παιδες μου εδωσε ενας φιλος μου το tv-tuner. Ολα οκ, καναλια πιανω, drivers ολα οκ...αλλα ηχος οχι!!!! Τι να κανω???? εχω εγκαταστηση επισης τους τελευταιους codec K-lite και εχω το KTV
Captain Nemo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Πιο παλιά είχα πάθει κάτι παρόμοιο και τελικά εκεί που μου το είχαν συναρμολογήσει μου είπα οτι είχαν ξεχάσει να συνδέσουν κάποιο καλωδιάκι που να φεύγει απο την κάρτα τηλεόρασης και να πηγαίνει στην κάρτα ήχου αν θυμάμαι καλά.Οπότε δες αν πρέπει να συνδεθεί και κάτι αλλο.
mchrisober Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 δεν νομιζω ρε παιδια να ειναι κατι τετοιο, ολα τα εχω συνδεσει και δεν φευγει κανενα καλωδιο για την καρτα ηχου..
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Τσέκαρε αν έχει πάνω της η κάρτα 2 pinάκια που να γράφει Audio out ή κάτι τέτοιο. Από εκεί παίρνεις τον ήχο και τον οδηγείς στην αντίστοιχη υποδοχή AUX IN ή CD IN οτυ mobo σου. Eννοείται ότι χρειάζεσαι το αντίστοιχο καλωδιάκι...
washcloud Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Θυμάμαι ένα thread για κάρτα στην οποία δεν έπαιζε audio in/out έξοδος. Δε μας δίνεις πικ της κάρτας; Ή λινκ απ' το web; Ή έστω το μοντέλο της;
nickarmy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 μήπος χρειάζεται να ενώσεις ενα καλόδιο τη καρτα τβ με τη μητρικη-καρτα ήχου? (καρτας σε μπε υποδοχή)
mchrisober Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον παιδες, η καρτα ειναι η εξης... Asustek Mercur Capture tv-tuner την συνδεδεσα στην pci θυρα μου και εχει πισω της υποδοχη για κεραια τηλεορασης ,δορυφορικη s-video kai μιαθυρα που μπαινει το "ματακι" για το τηλεκοντρολ της καρτας.... Δεν εχει τπτ αλλο περα απο αυτα... Εικονα εχω, ηχος γιοκ... Επισης κανει και το αλλο το τρελο, ανοιγω το KTV και βλεπω κανονικα τηλεοραση, μολις το κλεινω και το ξαναανοιγω δεν πιανει κανενα καναλι και χθες μου πεταξε και ενα blue screen....
JIMBOAthens Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Πάνω στην πλακέτα θα είναι η έξοδος του ήχου, όχι στο πίσω brucket...
mchrisober Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 δεν εχει τπτ για να συνδεθει με την καρτα ηχου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.