corsakias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μπορειτε να με παραπεμψετε σε ενα πρόγραμμα εγραφης που να μπορεί να κανει bootable cd? Δεν με νοιαζει να ειναι trial ή απλό! Απλά να ειναι μικρο σε μεγεθος σχετικα και ωστε να φτιάξω ένα bootable cd pπου χρειαζομαι αμεσα! Εγω το cdburnexp για λοιπες εγραφες απλα δεν εχει τη δυνατοτητα αυτή!
macabre_sunsets Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Το imgburn άμα δεν κάνω λάθος το κάνει αυτό. Και είναι και δωρεάν.
parsifal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Εγω το cdburnexp για λοιπες εγραφες απλα δεν εχει τη δυνατοτητα αυτή! http://cdburnerxp.se/help/Data/bootdisc Κι αυτό τί είναι;
corsakias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 sorry men!! Απλα επειδή είναι στα ελληνικα το μενου του το είχε ώς "επιλογες εκκινησης"! Εγω εψαχνα για boot...
corsakias Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Το εχω ψαξει οσο μπορεσα στο διαδικτυο αλλα οδηγίες πως να κάνω ένα cd bootable με τα αρχεια flashαρισματος του bios δεν βρήκα! Επειδη δεν εχω δισκετα, για να αναβαθμισω το bios της msi p6n platinum θελω να το κανω μεσω cd. Δεν εχω καταλαβαει πως δουλευει το προγραμμα σε αυτη τη λειτουργια. Εχω κατεβασει το zip απο την msi με τη νεοτερη εκδοση του bios ktl αλλα δεν ξερω πως να το "βαλω στο cd εστω στην εκκινηση να bootαρει απο αυτο και να κανω το flsashαρισμα. Καποια βοήθεια????
parsifal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ο οδηγός στο επίσημο site του CDBurnerXP που έβαλα σε link πιο πάνω δε βοήθησε; Σε ποιο σημείο του κόλλησες... ;
corsakias Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δεν λεει και πολλά για το πως φτιάχνεται ενα bootable cd με τα αρχεια που με ενδιαφερον. Τεσπα, την εκανα αναβαθμιση μεσω online εφαρμογης της msi και ολα καλα, σχεδον...του ότι δεν μπορω να μπω τωρα στα Xp ενω πριν μπηκε...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.