punishaur Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 γεια χαρα και καλη εβδομαδα! εδω που βρισκομαι υπαρχει ενα θεμα με το rapidshare,μπορω να κατεβασω/ανεβασω μονο με premium account.οτιδηποτε αλλο δεν λειτουργει λογω περιορισμων.ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να κατεβαζω χωρις premium?ευχαριστω
isay Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 γεια χαρα και καλη εβδομαδα!εδω που βρισκομαι υπαρχει ενα θεμα με το rapidshare,μπορω να κατεβασω/ανεβασω μονο με premium account.οτιδηποτε αλλο δεν λειτουργει λογω περιορισμων.ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να κατεβαζω χωρις premium?ευχαριστω Που βρίσκεσαι και τι περιορισμούς έχεις; Εφόσον κατεβάζεις σαν premium, σίγουρα θα μπορείς να κατεβάζεις και σαν απλός επισκέπτης; Τι να κάνεις; Χρησιμοποιήσε την αναζήτηση πάνω δεξιά
punishaur Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Που βρίσκεσαι και τι περιορισμούς έχεις; Εφόσον κατεβάζεις σαν premium, σίγουρα θα μπορείς να κατεβάζεις και σαν απλός επισκέπτης; Τι να κάνεις; Χρησιμοποιήσε την αναζήτηση πάνω δεξιά βρισκομαι σε δικτυο οπου προσπαθουν να περιορισουντον φορτο των γενικων σερβερ και γι αυτο τορρεντ και downloading ειναι πονος.σαν απλος χρηστης οχι,σαν premium μπορω να κατεβασω αλλα δεν θελω να ανανεωσω την συνδρομη μου για διαφορους λογους!η αναζητηση δεν με βοηθησε,το jdownloader δεν κανει τιποτα!
isay Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε CryptLoad και FreeRapid ( http://wordrider.net/freerapid )
punishaur Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 βασικα να το θεσω αλλιως...ειμαι σε δικτυο οπου εχουν παρα πολλοι την ιδια ακριβως ip,ετσι καποιος παντα εχει προλαβει κι εχει κατεβασει...τι μπορω να κανω γι αυτο?
SpY Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 βασικα να το θεσω αλλιως...ειμαι σε δικτυο οπου εχουν παρα πολλοι την ιδια ακριβως ip,ετσι καποιος παντα εχει προλαβει κι εχει κατεβασει...τι μπορω να κανω γι αυτο? Τα έχουμε πει 100 φορές η λύση είναι μια, πίνεις 2 λιγότερους καφέδες και παίρνεις premium και ξεμπέρδεψες
punishaur Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Τα έχουμε πει 100 φορές η λύση είναι μια, πίνεις 2 λιγότερους καφέδες και παίρνεις premium και ξεμπέρδεψες οπως γραφω παραπανω,δεν θελω να ανανεωσω την συνδρομη στο rapidshare.απλα θελω να κατεβασω καποια πραγματα που ειναι μονο εκει προς το παρον.αν μπορει καποιος με τεχνικες γνωσεις ας βοηθησει,το να αγορασω συνδρομη το ξερω κι εγω
isay Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 βασικα να το θεσω αλλιως...ειμαι σε δικτυο οπου εχουν παρα πολλοι την ιδια ακριβως ip,ετσι καποιος παντα εχει προλαβει κι εχει κατεβασει...τι μπορω να κανω γι αυτο? Αν είναι έτσι ... άστα να πάνε. Αν κάποιο από τα προγράμματα δε σε βοηθοά η μόνη λύση είναι premium. Αλλιώς ... no rapidshare
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.