xalia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Όντως είχαν λασκάρει οι 2 βίδες από εκείνη την πλευρά which makes me wonder, wtf? Εκτός αν και μετά από 3 μήνες το "έπιασε" το αυτί μου. Anyway τώρα όλα καλά. Νοιώθω καλύτερα xexe είδες! nice
vag3d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Όντως είχαν λασκάρει οι 2 βίδες από εκείνη την πλευρά which makes me wonder, wtf? Εκτός αν και μετά από 3 μήνες το "έπιασε" το αυτί μου. Anyway τώρα όλα καλά. Νοιώθω καλύτερα Πάλι καλά που δεν έχασες καμία βίδα...
atsddd Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εμενα το 13αρι το unibody μου εβγαλε αλλο προβλημα. Οχι σοβαρο αλλα σπαστικο. Εδω και μερικες μερες τα πληκτρα F4 και F5 τριζουν ενω τα παταω. Χωρις προφανη λογο και χωρις να εχει συμβει κατι στο laptop. Τελικα πηρα την αποφαση και τα εβγαλα (κατι που ειναι πολυ απλο τελικα), για να δω τι φταιει. Τελικα για το τριξιμο δεν φταινε τα πληκτρα η ο μηχανισμος στους, αλλα το πιο κατω κομματι (ενα σιδερο εσωτερικα που καλυπτει ολη την πισω μερια του unibody πανω απ τον ανεμιστηρα). Προβλημα λειτουργικο δεν υπαρχει και γι αυτο δεν πηγα και στο service. Αλλα μερικες φορες ειδικα οταν εχει ησυχια ειναι αρκετα σπαστικο γιατι με του που πατηθει λιγο πιο εντονα το F4 για να δω τον καιρο η κανα αλλο widjet που εχω, ακουγεται ενα τσικι τσικι. Το χει αντιμετωπισει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?
atsddd Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 μιλάς για το απλό macbook ή το macbook pro? Το pro Συγνωμη που το παρελειψα. Μου διεφυγε οτι unibody ειναι και το καινουριο το ασπρο πλεον
ravend Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 τελικα κυκλοφορει ε?εχτες το ειδα στο public στο συνταγμα σε display αλλα βαρεθηκα να ρωτησω καποιο απο τα παιδια που δουλευουν.. το πηρε κανεις να μας πει καποια γνωμη?
koumos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Παιδια και γω ενδιαφερομαι για αυτο το νεο ασπρο macbook 13" με το Snow Leopard...Εχει κανεις ιδεα που μπορουμε να το βρουμε στην Αττικη ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ?
dinodxr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ μόλις το αγόρασα από το πλαίσιο 959€.. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
blashyrkh+ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 το πλαστικο που εχει χρησιμοποιηθει για το νεο macbook ειναι το ιδιο με το παλιο macbook?
nitro912gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Το έχω εδώ και ένα μήνα κοντά, μόλις έγινε διαθέσιμο στο multirama το πήρα και ομολογώ ότι είναι εντυπωσιακό μηχανάκι, το έχω βάλει σε κανονικό workflow (κάνω ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους) και δεν έχει κάνει κιχ σε δουλείες βαριές, και εικόνες που πλέον μετράνε σε μέτρα. Εντυπωσιακή κατασκευή, σας μεταφέρω και ένα +/- θέμα που έχω γράψει σε άλλα φόρα. (τα +/- μέχρι τώρα) +Σήμερα μπήκε απευθείας σε κανονικό work flow το άσπρο μηλαράκι, και όχι μόνο με έβγαλε ασπροπρόσωπο, αλλά είδαμε και άσπρη μέρα στην δουλειά (to αφεντικό ενθουσιάστηκε τόσο που λέει να κάτσω να το δουλέψω κάνα 2 μήνες, να δούμε και τι συμβατότητα έχει με το windows network και τα μηχανήματα που έχουμε, και αν μας κάνει να πάρουμε ένα iMac για μένα στην δουλειά, YEAH! ) το εντυπωσιακό είναι ότι το touch pad είναι τόσο βολικό που δεν έβαλα καθόλου ποντίκι για να δουλέψω, πρώτη φορά έχω τόση άπλα σε touch pad για να μπορώ να δουλέψω σε photoshop & illustrator με τόση άνεση. +Εντυπωσιακό δε είναι το πόσο γρήγορο ανοίγει τα προγράμματα και ανταποκρίνεται στις διάφορες εντολές, χαρακτηριστικά μπορώ να πω ότι το δυνατότερο desktop μου σπίτι δεν πάει τόσο γρήγορα με τίποτα. +Η νοσταλγία της υπόθεσης, το POST OK sound, ίδιο και απαράλλαχτο από την πρώτη μου επαφή με τον PowerMac 7200 το 1998. ...κάποιο άλλοι κάνουν ακόμα μπιμ +Άλλο που με άφησε κάγκελο, το mail client setup, απλά έβαλα το gmail και τον κωδικό μου και δούλεψε, τίποτα άλλο, και είχα προετοιμαστεί και ψυχολογικά να βάλω smtp servers κτλ +Το boot είναι απίστευτα γρήγορο, 30 δεύτερα και έτοιμο για χρήση. +Η μπαταρία σε κανονική ως βαριά χρήση με wifi και πλήρη φωτεινότητα στην οθόνη κρατάει άνετα κοντά 6 ώρες (ε οκ 7 λέει το κουτί, αλλά φαντάζομαι αυτό θέλει να είναι κλειστά τα πάντα και η φωτεινότητα χαμηλά, και να κάνει το πολύ κάνα chat) κάτι που ανεβαίνει άνετα γιατί το έχω βάλει μπαίνει σε sleep σε μικρά χρονικά διαστήματα (και επανέρχεται πραγματικά αμέσως, λες και είναι μόνο η οθόνη κλειστή) και η οθόνη μετά από κάνα λεπτό idle μειώνει αμέσως την φωτεινότητα στο ελάχιστο για power save. +Το install είναι απλό και ξεκάθαρο, δεν μπλέκει πολύ τα μπούτια του με το σύστημα και αυτό μου αρέσει πολύ. Με εντυπωσίασε επίσης ότι out of the box μπορούσε να ανοίξει όλα τα αρχεία εικόνας για να τα δω, ακόμα και πχ τα .ai (adobe illustrator) που δεν έχω δει αλλού να γίνεται αυτό, ούτε καν με pic browsers τύπου AcdSee. -Έχει αναγνώριση φωνής και φωνητικές εντολές, αλλά μου έβγαλε την παναγία για να καταλάβει έστω τις μισές, δε το έχω με την προφορά μάλλον, τουλάχιστον στις προσπάθειες που έκανα μαζί με την κοπέλα μου να του "μιλήσουμε" έπεσε πολύ γέλιο, δεν πάει εντελώς στράφι τελικά η φωνητικές εντολές -Ο 64bit kernel δεν δουλεύει με το MacBook το απλό τελικά, κρίμα, είχα ακούσει και για 20% πάνω οι επιδόσεις σε ορισμένες συνθήκες και προγράμματα. +Πολύ γρήγορη μεταφορά αρχείον, 7+ GB από το φλασάκι μου τα πέρασε μέσα σε λίγα λεπτά. -Που είναι το cut για τα αρχεία οέο; (απ.: πουθενά) -Δεν έχει delete... οκ σιγά τα αυγά, αλλά δεν έχει ούτε home, end και όταν γράφω με βολεύουν πάρα πολύ να τα χρησιμοποιώ. -Λερώνει εύκολα + Το OS μου αρέσει σαν λογική και structure, έχοντας μια σχετική εμπειρία με το MacOS 8.6 δεν μου έκρυβε εκπλήξεις, μόνο τα διαφορετικά hotkeys με μπέρδεψαν στην αρχή, αλλά τα έμαθα εύκολα. +δούλεψα με photoshop + illustrator ταυτόχρονα, με 1 αρχείο 3χ1,5μ 100dpi/inch στο κάθε ένα και δεν βαριανάσαινε καθόλου, στα ΧΡ υπό αυτές τις συνθήκες αρχίζει να τα παίζει ο windows explorer και να κάνει κουλά, και στα vista το overall performance του συστήματος έπεφτε δραματικά. +το καπάκι/οθόνη πέρα από την μαγνητική εφαρμογή που κάνει στο πλαίσιο, είναι πολύ σταθερό και δεν έχει "μπόσκα" και έχει και ένα λαστιχάκι γύρο γύρο που βοηθάει στο να μην έρχεται η επαφή η οθόνη με τα πλήκτρα (στο παλιό μου ΗΡ υπό συνθήκες ακούμπαγε και ως αποτέλεσμα είχα κάτι σημάδια στην οθόνη). +δεν είναι μόνο cool στην εμφάνιση αλλά και στην λειτουργία, μέση θερμοκρασία CPU και υποσυστημάτων με πλήρη φόρτο ~40 βαθμούς Κελσίου, εντυπωσιακό, έχει και cooler στις 2000 στροφές, αλλά δεν ακούγεται το παραμικρό από θόρυβο. +Η οθόνη είναι απίστευτη, πολύ καλή απόδοση χρωμάτων και ειδικά του μαύρου, δεν βλέπεις κάθε μέρα τέτοιες LCD οθόνες, το LED backlit αξίζει τα λεφτά του σαν τεχνολογία, έστω και αν το λένε ψεύδοled οθόνη. -glossy screen... οκ δεν είναι τόσο τραγική όπως οι περισσότερες εκεί έξω, που μπορείς να δεις την πιτυρίδα στο άσπρο πουκάμισο σου, αλλά δεν παύει να είναι μείον για την χρήση που το θέλω. +είναι φορητό, τέρμα, όχι σαν το ΗΡ μου που είχε την 17άρα wide screen και πήγαινε 6 κιλά πράμα, μικρό, ελαφρύ, λεπτό, τέλος η χαρά της φορητότητας. Το ξέρω ότι είναι θέμα γούστου και δεν είναι + του macbook κατά αποκλειστικότητα, αλλά δεν θα κάτσω να ξεχωρίσω υπέρ και κατά ανά κατηγορίες. -για να το βάλω σε οθόνη πρέπει να σκάσω 23€ ακόμα για αντάπτορα. Αυτά για την ώρα.
Whiteyez Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 +Η μπαταρία σε κανονική ως βαριά χρήση με wifi και πλήρη φωτεινότητα στην οθόνη κρατάει άνετα κοντά 6 ώρες Δεν παίζει να κρατάει 6 ώρες με πλήρη φωτεινότητα.
nitro912gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 κοίτα μετά από λίγο idle, ρίχνει αυτόματα την φωτεινότητα, οπότε δεν μπορώ να πω ότι τις περνάει με 100% και τις 6, πάντως βοηθάει και πολύ ο νέος led φωτισμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.