Cue Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Εκεί που ακουμπάς τον καρπό στην πάνω δεξιά μεριά, λίγο κάτω από το drive. Έλα μου ντε! Aluminium και unibody. Εδώ το white που είχα πριν και δε θυμάμαι να έτριζε.
kpartsi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Εκεί που ακουμπάς τον καρπό στην πάνω δεξιά μεριά, λίγο κάτω από το drive. Έλα μου ντε! Aluminium και unibody. Εδώ το white που είχα πριν και δε θυμάμαι να έτριζε. Μήπως έχει να κάνει με τον σκληρό που βρίσκεται ακριβώς από κάτω;;;;; Μήπως τον έχεις αλλάξει και κάπου λάσκαρε από την θέση του και δημιουργεί δονήσεις;;;;
Whiteyez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μήπως είναι το καπάκι από κάτω χαλαρό; Τσέκαρε τις βίδες.
Cue Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Σε αυτή την μεριά είναι? Τον έχω αλλάξει ναι, αλλά πάνε 3 μήνες. Τώρα του ήρθε?
nojipa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Κατά πάσα πιθανότητα έχεις πρόβλημα με το ανεμιστηράκι. Μόλις πριν μια εβδομάδα παρέλαβα το το δικό μου 13MBP από το service της Apple. Το πρόβλημα ήταν ότι, το περιστρεφόμενο μέρος από το ανεμιστηράκι ακουμπούσε στο σταθερό μέρος από το ανεμιστηράκικαι έκανε τρομερές δονήσεις. Το πρόβλημα ξεκίνησε ξαφνικά ενώ δούλευα και από την επικοινωνία με την apple κατάλαβα ότι πρέπει να είναι γνωστό πρόβλημα. Προτείνω άμεσο service καθώς το mac μετά από λίγες ώρες υπερθερμαίνονταν πάρα πολύ σε σχέση με πριν.
xalia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 ενδιαφέρον. Το googlarw αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό με αυτά τα δύο προβλήματα. Cue τσέκαρες ότι έχει σφίξει τις βίδες?
Cue Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δε το τσέκαρα όχι, θα το τσεκάρω αν και ξαναλέω ότι ο δίσκος αλλάχτηκε πριν 3 μήνες... :/
xalia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Cue ποτέ δεν ξέρεις. Ρίξε μια ματιά απλά για να είσαι σίγουρος.
disqualified Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ωχ, βγαινουν οι παιδικες αρρωστιες... τι εννοεις, για το firewire λες;
iced Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Οχι, μιλαω για το τριξιμο εκει που καθονται τα χερια.... Και εμενα ετριζε οταν αλλαξα τον δισκο, αλλα ενισχυσα με λαστιχακια εκει που καθονται οι 4 βιδωτες βασεις στον δισκο και κατα καποιο τροπο μειωθηκε
blashyrkh+ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 μαλλον για το macbook pro γενικα μιλαει ..γ^%ώ τα unibody και την ποιοτητα κατασκευης που πληρωνουμε αν ειναι να εχεις τετοια προβληματα ..ακου το ανεμιστηρακι δημιουργει δονησεις...ελεος
Cue Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ενδιαφέρον. Το googlarw αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό με αυτά τα δύο προβλήματα. Cue τσέκαρες ότι έχει σφίξει τις βίδες? Όντως είχαν λασκάρει οι 2 βίδες από εκείνη την πλευρά which makes me wonder, wtf? Εκτός αν και μετά από 3 μήνες το "έπιασε" το αυτί μου. Anyway τώρα όλα καλά. Νοιώθω καλύτερα
iced Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ξελασκαραν λογω της γριπης μαλλον, δεν μενουν ανεπηρεαστα και αυτα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.