bakaliaros2002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Πολυ συντομα αν γνωριζει καποιος αν ειναι διαθεσιμο στην ελληνικη αγορα , εκανα μια αποπειρα παραγγελιας απο multyrama εντα3η, οι τυποι δε ξερουν που τους παν τα τεσσερα βαριεμαι να επεκταθω...
haHa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Γιατι να δωσεις 959€ για αυτο και να μην δωσεις μονο 100€ παραπανω για το macbook pro με καλυτερα χαρακτηριστικα, καλυτερη οθονη, πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης , αλλα και εγγυηση 2 ετων(λογω pixmania) αντι 1?
ravend Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 δεν νομιζω οτι εχει και πολλες διαφορες..σχεδον ιδια ειναι πλεον..ασε που το ασπρο εχει ενα κατι! ( για μας τους παλαιομοδιτες..)
haHa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 δεν νομιζω οτι εχει και πολλες διαφορες..σχεδον ιδια ειναι πλεον..ασε που το ασπρο εχει ενα κατι! ( για μας τους παλαιομοδιτες..) Εχει καλυτερη οθονη, πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, firewire, φωτιζομενο πληκτρολογιο, card reader, ειναι ελαφρυτερο, λεπτοτερο και γενικοτερα πιο μαζεμενο σε διαστασεις.. Μονο και μονο η καλυτερη οθονη και η μακραν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αρκουν για τα μολις 100 ευρω παραπανω που ζηταει! (χωρια που παιρνοντας το απο το pixmania εχεις και εγγυηση και τον 2ο χρονο)
ravend Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 μα οθονη ειναι η ιδια απο οσο εχω διαβασει..λεδ δεν ειναι και οι δυο? και unibody δεν ειναι και το νεο απλα ασπρο?
haHa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 μα οθονη ειναι η ιδια απο οσο εχω διαβασει..λεδ δεν ειναι και οι δυο? Οχι δεν ειναι ιδια.(ειναι βεβαια αισθητα καλυτερη απο την μετριοτατη οθονη που ειχαν τα προηγουμενα macbook) Δες εδω ενδεικτικα: http://www.engadget.com/2009/10/22/unibody-macbook-late-2009-review/ As far as the screen, it's much nicer than previous plastic MacBook screens -- it's similar to the panel in the MacBook Air and 13-inch MacBook Pro in that it's LED-backlit and has a nice wide viewing angle, but the Pro has a 60 percent great color gamut. We didn't notice the difference in day-to-day usage, but we did notice that it's rather dim -- to the point where we initially assumed the max brightness setting was only halfway up. It's still a nice screen, don't get us wrong; we just wish it was a little brighter. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:14 ---------- ..και unibody δεν ειναι και το νεο απλα ασπρο? Το unibody δεν λεει και πολλα, απλα οτι ειναι ενα ενιαιο πλαστικο.. Δεν φθανει ομως την ποιοτητα του αλουμινενιου macbook pro.
ravend Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ωραιος..γιατι και γω κοιταω να δωσω το παλιο μου μπας και παρω το νεο ασπρο..γιατι με το χρωμα εχω κολλημα.
bakaliaros2002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ωραια ολα αυτα εμενα μου αρεσει πιο πολυ το mac to aspro to επανασχεδιασμενο τεσπα γουστα ειναι αυτα ... τελικα 3ερει κανεις καπου που να ειναι αμεσα δια8εσιμο για παραγγελεια προτιμιση ελαντα thnx in advance .
kpartsi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Και εμένα μου αρέσει πολύ ως εμφάνιση το άσπρο MB unibody, αλλά με χαλάει πολύ που το πλαστικό είναι τόσο μαλακό που γεμίζει αμέσως γρατζουνιές!!!!! Φτάνει να κοιτάξει κανείς το usb port στο review του Engadget για να καταλάβει πως θα γίνει το laptop σε κανονική καθημερινή χρήση!!!!!!
haHa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Σωστος ο kpatrtsi! Δεν συγκρινεται σε ποιοτητα το πλαστικο macbook με το αλουμινενιο macbook pro.. http://www.engadget.com/2009/10/22/unibody-macbook-late-2009-review/ Here's the thing about that gloss plastic, though: while it's not the fingerprint magnet we expected it to be, it scratches like crazy. Seriously -- all we've really done with our review unit is take it out of the box, snap some photos, and move it around the office for a day, and the top looks like it's been attacked by a bear. Considering how durable our older (black) plastic MacBooks have been, that's pretty disappointing -- we're guessing the case-protector market for this machine will do brisk business. On the flipside, it's certainly easier to clean the glossy palmrests, so we're hoping they won't discolor as easily as on the outgoing model. Oh, and that gloss-plastic that scratches so easily up top? Yeah, it's just as wimpy on the sides -- we've maybe plugged one or two things into this USB port and it's already dented up. In fact, the more we used the MacBook, the more disheveled it got -- the unibody build might make it stronger internally, but on the outside it's soft white plastic, and it shows right away.
bakaliaros2002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 εγω το ασπρο θα παρω δε προκειτε να με μεταπεισετε απλα θελω να μου πει καποιος αν Ξερει απο που να το παραγγειλω αυτο απλα...αν καποιος 3ερει ας πει thnx
Whiteyez Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 εγω το ασπρο θα παρω δε προκειτε να με μεταπεισετε απλα θελω να μου πει καποιος αν Ξερει απο που να το παραγγειλω αυτο απλα...αν καποιος 3ερει ας πει thnx Madmacs κοίταξες; http://www.madmacs.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=117_123&products_id=2211
xalia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 είδα σήμερα το λευκό macbook από κοντά, μόνο 650 λίρες, τίποτα. Σκέφτηκα να το πάρω, αλλά φανταστείτε ότι το display model είχε μερικές γερές γρατζουνιές στο πλαστικό. Μου άρεσε η αίσθηση του αλλά δεν θέλω να ξέρω πως μπορεί να γίνει με μη προσεκτική χρήση. Πριν κάνεις την αγορά δες το απο κοντά!
Cue Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Το τιμημένο μου Macbook Pro 13' αγορασμένο πριν 4 μήνες έχει αρχίσει και τρίζει στο δεξί palm rest, στο ύψος περίπου του πληκτρολογίου :/ WTF?!
iced Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Τι εννοεις palmrest?? Πως τριζει αφου ειναι αλουμινιο?? Εντυπωση μου κανει λογω υλικων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.