duku Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας. Εκανα μια παραγγελια απο το amazoncom η οποια ερχεται με το Dhl courier και την τριτη το πρωι θαταν εδω στην Θεσσαλονικη με κοστος 223 euros. Με περνουν σημερα τηλ απο το κουριερ και λενε οτι πρεπει να περασει τελονειο και θα χρειαστουν 180 euros !!! Εχω τρελαθει. Δεν ειναι πρωτη μου παραγγελεια απο το amazoncom και δεν περιμενα κατι τετοιο, ειδικα 180 !!! Ξερει μηπως κανεις πως να επιστρεψω την παραγγελεια χορις καν να την παραλαω ??? Ευχαριστω για την βοηθεια!
Flying_Dutchman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Οι ιδιωτικες εταιρειες μεταφορων χρεωνουν ο,τι θελουν.. Αυτο που μπορεις να κανεις (πιθανως, μιας και εισαι Θεσ/νικη) ειναι να τους πεις οτι θα εκτελωνησεις εσυ ο ιδιος το δεμα (αρκει αυτο να μπορει να γινει Θεσ/νικη κι ουχι Αθηνα...). Ετσι θα πληρωσεις μονο φορους και διαφορες αλλες χαζες χρεωσεις (αλλα δεν θα ειναι πανω απο 70-80 ευρω). Στο κοστος που σου ειπαν περιλαμβανεται και η αμοιβη του εκτελωνιστη. Για περισσοτερες λεπτομερειες (και πιο 'ακριβη' νουμερα) μπορεις να τους ρωτησεις. Ο εκτελωνισμος, οταν γινεται στην Αθηνα (Ελ. Βενιζελος) ειναι μια διαδικασια που παιρνει περιπου 2-3 ωρες. Δε γνωριζω τι γινεται με την Θεσ/νικη. Αλλιως, θα τους πεις να στειλουν το δεμα πισω. Τωρα τι γινεται με τα ταχυδρομικα και το amazon, δε το γνωριζω.
duku Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Εγραψα στο amazon τι εγηνε και ζιτησα να το επιστρεψω χορισ να το παρω και περιμενω την απαντηση τους. Μηπως ξερεις αν θα σημβει το ιδιο σε μια παραγγελεια που θελω να κανω απο το γερμανικο amazon που κοστιζει 215 και το θελω παλι οσο fast as possible? Thanks
Flying_Dutchman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Απο το γερμανικο amazon παρε Ο,ΤΙ θες (εκτος απο αμαξι......), ΟΠΟΙΑ αξια και να εχει. Ερχεται απο χωρα της Ε.Ε., ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟ.
duku Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Σ'ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!!! Δεν φανταζεσαι ποσο ευγνωμον ειμαι. Thanks man ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:38 ---------- Ηρθε η απαντηση απο την amazon. Λεει να αρνηθω το δεμα, να το στειλουνε πισω και οταν το παρει η amazon, θα μου κανουνε full refund συν και τα μεταφορικα !!! Τωρα εχω τρελαθει απο τη χαρα !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.