pasxen Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Ξαφνικά το pc δεν ανάβει, πιο συγκεκριμένα ανάβουν κόκινα τα λαμπάκια στο κουτί και δεν εχω εικόνα στην οθόνη. Το άνοιξα και το τροφοδοτικό δουλεύει μια χαρα, το δοκίμασα και σε άλλο pc. Επίσης στο motherboard ανάβει το κουμπάκι της κάρτας δικτύου και δίνει ρεύμα στο ανεμιστηράκι της cpu. Δεν μπορω να καταλάβω αν το πρόβλημα είναι στο motherboard ή στην cpu. και το κακο είναι πως δεν έχω άλλο pc φιλου για να το δοκιμάσω. Athlon 64 , motherboard: msi n1996. Γνωρίζεται πως μπορώ να το ελέγξω? Ευχαριστώ.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 1. Δοκιμασε να κανεις clear το bios 2. Δοκιμασε μια αλλη καρτα γραφικων Η cpu δυσκολα να εχει παθει κατι, είτε ειναι η κάρτα γραφικών ή η μητρική.
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Όπως λέει ο EXARXEIA_CITY, δοκίμασε τα παραπάνω και βλέπουμε.
pasxen Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Έχω δοκιμάσει χωρις μνημες , σκληρο, dvd , καρτα γραφικών , μπαταρία και είχε τα ίδια αποτελέσματα. Θα δοκιμάσω να κανω και clear το bios. Επισης όταν το ανοίγω κολάει το pc , μένουν κόκκινα τα λαμπάκια (μαυρη οθόνη ούτε στο bios δεν μπάινει) και δεν μπορώ να κάνω ούτε reset. Πρεπει να βγάλω το ρεύμα και να το ξαναβάλω για να δοκιμάσω πάλι. Το πρόβλημα το κάνει εδω και μια βδομαδα, αλλα με 2-3 κλεισιμο και άνοιγμα λειτουργούσε, τώρα δεν ξεκινάει με τίποτα.
pcos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 για δες μηπως εχουν φουσκωσει οι πυκνωτες στη Μ/Β. μαλλον πας για αλλαγη
pasxen Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Τελικα δεν βγηκε αποτελεσμα. Δεν είδα να έχουν φουσκώσει οι πυκνωτές. Το ΜΒ που έχω είναι το MSI K9N-NEO-F. Θελω να ρωτήσω αν πάρω το http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-M2N68-Am-Am2-Ddr2-7025-Vga-90-MIB640-G0EAY0GZ.htm Asus M2N68-AM (AM2+, DDR2, 7025, VGA) Θα υποστηρίζει αυτα που έχω πάνω Athlon 64 x2 , VGA pci express. ή να παρω το ASUS M2N68-AM PLUS http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522714 Ευχαριστώ. Και κατι τελευταίο: Το pc το έχω περίπου 2,5 χρόννια και πριν κανα εξάμηνο είχε χαλάσει και η κάρτα γραφικών μπορεί να έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό και να χαλάει το ένα μετα το άλλο?
pcos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 για πες αναλυτικα το συστημα, οχι οτι θα βγαλουμε συμπερασμα, αλλα λεμε τωρα... απο Μ/Β θα παρεις μια ΑΜ3 για να μπορεις να αλλαξεις οταν θελησεις και CPU στο μελλον αυτο ειναι το καλο με την AMD, ειναι ολα τα socket συμβατα για τα παλια CPU. οχι οπως η INTEL. βεβαια αν εφτιαχνε και το TDP..., ευσεβης ποθος
pasxen Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Τελικα ήταν το motherboard πηρα ενα της ASUS και δουλεύει μια χαρα. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-M2A74-Am-Se-Am2-740G-Ddr2-Vga-90-MIB880-G0EAY00Z.htm To μονο οτι είναι μια σταλιά και δεν μου το είπαν απο το πλαίσιο αλλα αφου δουλεύει ειναι μια χαρα.
pcos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 τι ενοεις μια σταλια? γουρουνι στο σακι πηρες? αλλα γιατι οχι ενα ΑΜ3?
pasxen Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 AM3 πήρα αλλα πολυ μικρό σε σχέση με το προηγούμενο. λιγοτερες θυρες κτλ ίσως δικο μου το λάθος γιατι βιαζόμουν και τον ρώτησα ποιο είναι για ΑΜ2 cpu και μου έδωσε αυτό. Αφου παίζει δεν το πειράζω ξανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.