parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Αυτό το bug με το copy paste να φτιάξουνε και θα αγαπάω και εγώ παράφορα. Το ποιο... ;
firewalker Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Το ποιο... ; Νομίζω ότι μερικές φορές ενώ έκανες copy το url από την address bar δεν έστελνε τίποτε στο clipboard με αποτέλεσμα αν μην μπορείς να κάνεις paste. Προσωπικά δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 true, μου έχει γίνει αρκετές φορες αλλά πλέον κάνω cut/paste και έτσι δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα
manosb68 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ευτυχώς που υπάρχει ο Firefox,και εκατομύρια χρήστες είδαν πως PC δεν είναι μόνο η μικροσόφτ.Έσπασε το μονοπώλιο κι άνοιξε το δρόμο προς τις open source εφαρμογές,ακόμα και το Linux.
kitos14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Αν και χρησιμοποιούσα μόνο Firefox πλέον το Google Chrome αρχίζει να υπερτερεί στην καθημερινή χρήση όπως έγινε και σε εμένα... R.I.P Firefox...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα