Προς το περιεχόμενο

5 χρόνια Firefox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Είναι τόσο διαδεδομένα τα Win64; Έχω χάσει λίγο επαφή. [...]

Κάτι παραπάνω από λίγο μάλλον :)

Εδώ και χρόνια. Τώρα με τα 7, μάλλον είναι η πλειοψηφία (υποθέτω).

Δημοσ.
Κάτι παραπάνω από λίγο μάλλον :)

Εδώ και χρόνια.

Εδώ και χρόνια, ναι. Υπάρχουν. Για παράδειγμα όσα συστήματα με Vista έχω πετύχει από τότε που κυκλοφόρησαν, κανένα μα κανένα δεν ήταν χ86_64. Το είχα και σαν απορία για να πω την αλήθεια.

Δημοσ.
Το μέλλον του Firefox φαντάζει δύσκολο εξαιτίας του ισχυρού ανταγωνισμού από Apple και Google που κυκλοφορούν τις δικές τους προτάσεις με τον Safari και Chrome browser αντίστοιχα οι οποίοι διακρίνονται για το πιο γρήγορα φόρτωμα ιστοσελίδων. Παράλληλα πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι ο Firefox δεν είναι πλέον ο πιο ασφαλής browser ενάντια σε κακόβουλες επιθέσεις.

Λέτε σε 5 χρόνια να έχει εγκαταλειφθεί? Ότι έπαθε και ο Netscape?

Μάλλον όχι, τουλάχιστον όσο δεν βγαίνει κάτι καλύτερο και ελεύθερο.

Δημοσ.

η πλακα ειναι οτι στο δικο μου pc με τον firefox το επετειακο βιντεο κολλαει ενω τα πληκτρα της οθονης δεν εμφανιζονται. Στον explorer παιζει κανονικα αλλα τα γραμματα της σελιδας δεν εμφανιζονται σωστα στο χωρο

Δημοσ.

Να τα χιλιάσει και από μένα,όσες φορές και αν επιχείρησα να δουλέψω σε άλλον broswer μετά από λίγες ώρες γύρναγα πάλι πίσω,όχι μόνο λόγο των addon του αλλά και γενικά το "στυλ" του και η ασφάλεια του.

:-)

Δημοσ.
η πλακα ειναι οτι στο δικο μου pc με τον firefox το επετειακο βιντεο κολλαει ενω τα πληκτρα της οθονης δεν εμφανιζονται. Στον explorer παιζει κανονικα αλλα τα γραμματα της σελιδας δεν εμφανιζονται σωστα στο χωρο

:lol::lol::lol:

Να τα χιλιάσει και από μένα.

Δημοσ.
Λέτε σε 5 χρόνια να έχει εγκαταλειφθεί? Ότι έπαθε και ο Netscape?

Μάλλον όχι, τουλάχιστον όσο δεν βγαίνει κάτι καλύτερο και ελεύθερο.

εγω τουλαχιστον, δεν ειμαι ευχαριστημενος πλεον απο τον firefox.

αρχιζω να σκεφτομαι σοβαρα την αντικατασταση του... αλλα με τι????

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό μου τα χαλάει κι εμένα ο firefox αλλά όπως λέει και ο Μπάμπης ο Σεξολό, αν το φας (το κόλλημα) θα το ζητάς. Εύκολο είναι να αλλάξεις;

Firefox-USRR-Επανάσταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...