DDoS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μπορει να ειχε και το acrobat pro με intellipdf toolbar
hsavva Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 πολύ καλό το cutepdf με προβλήματα όμως με τα ελληνικά φοντς. Έτσι, πλέον χρησιμοποιώ το dopdf. και είναι και δωρεάν
Members gsarig Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/ Εγώ αυτό χρησιμοποιώ στα Windows. Πολύ καλό. Ουσιαστικά μπορείς "να εκτυπώνεις σε PDF" ό,τι θέλεις...!!! Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, κάνει δουλειά και είναι και δωρεάν ως Open Source πρόγραμμα που είναι... Άλλη μία ψήφος στο PDFCreator. Πολύ καλή λύση, ειδικά αν έχεις ΧΡ (με τα vista θυμάμαι πως είχαν αναφερθεί κάποια θεματάκια, αν και εγώ το χρησιμοποιούσα και εκεί χωρίς πρόβλημα). Το καλό είναι ότι το χρησιμοποιείς όχι μόνο στο Office, αλλά οπουδήποτε υπάρχει η επιλογή της εκτύπωσης.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια βρηκα τη λυση μετα απο αρκετο καιρο και το γραφω εδω μηπως και εχει κανενας αλλο το ιδιο προβλημα. Εγκατεστησα στο Adobe Acrobat Pro 7.0.5 και μου εβαλε απο μονο του στο Word, Excel κλπ, μια μπαρα με 3 κουμπακια για να κανει "convert to pdf" αυτοματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.