Προς το περιεχόμενο

Νέο PC χωρίς οθόνη μέχρι 700Ε

edm0d0n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καιρός ηρθε να αγοράσω ένα καινούργιο Desktop. Έχω αποφασίσει στα παρακάτω:

Κουτί και τροφοδοτικό: Κάποια αξιόπιστα και αθόρυβα όσο το δυνατόν περισσότερο. Το τροφοδοτικό να έχει αρκετή ισχύ ώστε να μπορώ να μπορώ να προσθέσω 3-4 hdd sata 2tb τον καθένα και να παίζει απροβλημάτιστα. Και επίσης σκέφτομαι να προσθέσω αργότερα μία υποδεέστερη gpu.

Μητρική : Κάποια αξιόπιστη am3 με μπόλικες sata θύρες και απαραίτητα να έχει πάνω από δύο pci express x16 διότι σκέφτομαι να προσθέσω άλλη μια ίδια gpu η υποδεέστερη. Ο λόγος είναι επειδή ασχολούμαι ερασιτεχνικά με multitable online poker και θέλω να προσθέσω άλλες 4 οθόνες (αυτή την στιγμή έχω 2) για την απόλυτη εμπειρία multitabling και multimonitor. B)

Cpu : AMD PHENOM II X4 955 3.2GHZ QUAD-CORE BLACK BOX EDITION είναι ακριβώς ότι χρειάζομαι.

CPU Cooler : Έχω μία Scythe Zipang που λέει στο κουτί ότι υποστηρίζει AMD 754/939/940/am2 . Θα κάνει για την cpu που σκέφτομαι???? Αλλιώς θα κρατήσω την μαμάτη της amd.

RAM : 4gb ddr3 (που αργότερα θα γίνουν 8gb και ας νομίζουν πολλοί ότι είναι overkill νομίζω ότι θα χρησιμεύσουν στην περίπτωση μου):mrgreen:

Gpu : XFX RADEON HD5770 1GB HD-577A-ZNF PCI-E RETAIL. Μια χαρά θα με καλύπτει πιστεύω σε ότι υπάρχει μέχρι τώρα σε Games με ανάλυση 1680χ1050 και maximum settings ε??

HDD : Έχω έναν σκλήρω 1ΤΒ αγορασμένο πριν κανα τρίμηνο και δεν χρειάζομαι. Αργότερα και αν μπορεί να καρφώσω και έναν ssd για να πετάει το μηχάνημα.

Πληκτρολόγιο Ποντίκι Ασύρματα : MICROSOFT WIRELESS LASER DESKTOP 6000 DSP ENGLISH ΥΓ. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο εναλλακτικό ποντίκι πληκτρολόγιο με τιμή maximum 50 Ε επειδή δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτήν την τιμή.

DVD-RW : Έχω και δεν χρειάζομαι. Άλλωστε το χρησιμοποιώ σπάνια. Προτιμώ να βάζω extra hdds στο μηχάνημα έστω και αν είναι ακριβότερο το κόστος ανά gb.

Gamepad χ2 : Θέλω να μου προτείνεται 2 wireless να παίζουν σε windows 7 x64 απροβλημάτιστα. Αυτά προορίζονται για τον αδερφό μου που θα παίζει που και που μαζί μου... 20 ευρώ maximum το κάθε ένα αλλιώς πάω σε ενσύρματα λόγο περιορισμένου budget.

Οθόνη : Δεν χρειάζομαι έχω 2 t220 samsung 22''.

Ηχεία : Έχω και δεν χρειάζομαι.

Χρήση : Surfing, Downloading, Photoshop, Video Encoding που και που και Gaming περισσότερο ο αδερφός μου.

ΥΓ. Μπορείτε να μου προτείνετε από διαφορετικά καταστήματα διότι η σύνθεση θα γίνει από εμένα. Όπως είπαμε μέγιστο όριο τιμής 700 άντε το πολύ πολύ 730 όχι παραπάνω.

Ευχαριστώ Πολύ και ελπίζω να μην σας ταλαιπώρησα . :o:o:o

Δημοσ.

Φίλε δώσε κάτι παραπάνω και πάρε τα ενσύρματα ms360 for windows 35€ κάνει το ένα.

Αν τα τσιγκουνευτείς εκτός από το pro που θα το παίζεις μια χαρά θα με θυμηθείς όταν στα μισά παιχνίδια δεν θα είναι συμβατά και θα θέλει μόντες,και στα υπόλοιπα θα πρέπει να κάθεσαι μισή ώρα να φτιάχνεις κουμπιά.

5770 πάρε την φθηνότερη διαθέσιμη που θα βρείς.Ναι μια χαρά σε καλύπτει αλλά το maximum settings που λες σε ορισμένα παιχνίδια δεν πιάνεται ούτε με κάρτα 500€.Στο 95% των παιχνιδιών θα είσαι τέλεια και σε αυτό το 5% θα παίζεις αξιοπρεπέστατα.

Το ίδιο και με τη ram.Μην ξοδευτείς για να πάρεις "ακριβές".Τις πιο budget βάλε.Αν είναι να δώσεις περισσότερα βάλε 8gb θα είναι πολύ καλύτερα από ότι 4gb πάλι αλλά λίγο πιο γρήγορη.

Για μητρική αυτή είναι ότι καλύτερο παίζει να συνδέσεις και 12 οθόνες άμα θέλεις..:P

Άμα σε παίρνει στα λεφτά τσίμπα την αλλιώς πάνε σε τίποτα πιο οικονομικό.

grimpr είναι κομμένη η photo ή σε εμένα δεν ανοίγει όλη;

Δημοσ.
Φίλε δώσε κάτι παραπάνω και πάρε τα ενσύρματα ms360 for windows 35€ κάνει το ένα.

Αν τα τσιγκουνευτείς εκτός από το pro που θα το παίζεις μια χαρά θα με θυμηθείς όταν στα μισά παιχνίδια δεν θα είναι συμβατά και θα θέλει μόντες,και στα υπόλοιπα θα πρέπει να κάθεσαι μισή ώρα να φτιάχνεις κουμπιά.

Είναι plug n play ???? Σε windows 7 δουλεύουν ε?

Δημοσ.
Είναι plug n play ???? Σε windows 7 δουλεύουν ε?

Ε λες να μην δούλευαν;:P

Σε win7 64bit τα δουλεύω εγώ αυτή τη στιγμή.

Εκτός από windows δουλεύουν και σε XBOX360 άρα μπορείς και να τα χρησιμοποιήσεις αν ποτέ αγοράσεις ή είσαι κάτοχος και να τα πουλήσεις πολύ ευκολότερα.

Όχι μόνο plug n play...Αν μπλέξεις με άλλα θα καταλάβεις...Μία που το κουμπώνεις και παίζει σε όλα τα παιχνίδια άψογα και με ήδη ρυθμισμένα και σωστά τα κουμπιά.Αν θέλεις βάζεις το λογισμικό μετά.. :P

Εννοείται βάζεις πρώτα το λογισμικό και μετά το συνδέεις αλλά παίζουν και χωρίς το λογισμικό.Αυτό πιο πολύ για τα wireless είναι να σου δείχνει τα επίπεδα της μπαταρίας.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:01 ----------

Καλά το pc1 έχει απίστευτες τιμές!!!

25€ το χειριστήριο;

Φίλε παρήγγειλε 2 ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ.Μόλις το πάρει χαμπάρι κόσμος θα εξαντληθούν.:-D

Δημοσ.

Μου φαίνεται πολύ καλή η σύνθεση σου φίλε μου... Η μόνη απορία είναι αν είναι αρκετά καλό το τροφοδοτικό που μου προτείνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...