Captain Nemo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Το trailer θα είναι ολόκληρη ταινία απο μόνο του
freedubus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Και θεωρούσα τον εαυτό μου ήρωα και σούπερ-γαμάω που είδα το 7μισάωρο Satantango του Bela Tarr..
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Και θεωρούσα τον εαυτό μου ήρωα και σούπερ-γαμάω που είδα το 7μισάωρο Satantango του Bela Tarr.. Ήρωας είσαι, το Satantango έχει τουλάχιστον μια υπόθεση. Αυτό εδώ είναι απλά μια συλλογή από ταινιάκια διάρκειας 3,5 λεπτών το καθένα.
FarCry Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Και θεωρούσα τον εαυτό μου ήρωα και σούπερ-γαμάω που είδα το 7 hours and 12 minutes Satantango του Bela Tarr.. φιχεδ ........
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Το trailer θα είναι ολόκληρη ταινία απο μόνο του αυτό πήγα να πω
Members gsarig Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Και θεωρούσα τον εαυτό μου ήρωα και σούπερ-γαμάω που είδα το 7μισάωρο Satantango του Bela Tarr.. Εγώ πάντως ήδη κρέμασα την αφίσα σου στο δωμάτιό μου και έβαλα να κατεβαίνει το Satantango... (το αν θα το δω κιόλας βέβαια, είναι άλλη ιστορία )
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 (το αν θα το δω κιόλας βέβαια, είναι άλλη ιστορία ) Δεν είναι τίποτα ρε 'συ, ένα βράδυ με αϋπνίες το βάζεις στις 24.00 και μέχρι τις 7.30 (μαζί με τυχών διαλείμματα για κατούρημα κλπ) έχεις τελειώσει. Μετά βάζεις και λίγο Αυτιά για να στρώσεις.
Members gsarig Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι τίποτα ρε 'συ, ένα βράδυ με αϋπνίες το βάζεις στις 24.00 και μέχρι τις 7.30 (μαζί με τυχών διαλείμματα για κατούρημα κλπ) έχεις τελειώσει. Μετά βάζεις και λίγο Αυτιά για να στρώσεις. Καλά κάτσε να δω πρώτα τις αρμονίες του Βερκμάιστερ που είναι πιο εύκολο (και πιο μικρό) και μετά πάμε και σε αυτό (όλα αυτά στο εγγύc μέλλον βέβαια, γιατί απόψε έχει Dexter )
freedubus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Γίνεται, αρκεί να έχεις βάλει το σαπίλα mode ON, κάποτε με ένα φίλο είχαμε δεί όλους τους νονούς σε ένα απόγευμα. Τώρα η 150ωρη θέλει προπόνηση, θα δούμε..
rodi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Άντε να πω κι εγώ το σχόλιο μου αφόυ λέτε για πραγματικούς άντρες ... Ο Τσακ Νόρις την έχει δει ήδη 5 φορές !!
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Άντε να πω κι εγώ το σχόλιο μου αφόυ λέτε για πραγματικούς άντρες ... Ο Τσακ Νόρις την έχει δει ήδη 5 φορές !! Ανάποδα και πριν καν γυριστεί. Εξάλλου αυτός έγραψε και την ταινία που αποκαλούμε ζωή και πρωταγωνιστούμε εμείς. ΟΚ, φτάνει.
parsifal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ο Τσακ Νόρις την έχει δει ήδη 5 φορές !! Πριν ακόμη γυριστεί...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Έχω την υποψία ότι η ταινία θα κάνει κοιλιά κάπου στη μέση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.