Προς το περιεχόμενο

Ταινία διάρκειας.. 150 ωρών

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και θεωρούσα τον εαυτό μου ήρωα και σούπερ-γαμάω που είδα το 7μισάωρο Satantango του Bela Tarr..

Ήρωας είσαι, το Satantango έχει τουλάχιστον μια υπόθεση. Αυτό εδώ είναι απλά μια συλλογή από ταινιάκια διάρκειας 3,5 λεπτών το καθένα.

Δημοσ.
Και θεωρούσα τον εαυτό μου ήρωα και σούπερ-γαμάω που είδα το 7 hours and 12 minutes Satantango του Bela Tarr..

φιχεδ :P........

• Members
Δημοσ.
Και θεωρούσα τον εαυτό μου ήρωα και σούπερ-γαμάω που είδα το 7μισάωρο Satantango του Bela Tarr..

Εγώ πάντως ήδη κρέμασα την αφίσα σου στο δωμάτιό μου και έβαλα να κατεβαίνει το Satantango... (το αν θα το δω κιόλας βέβαια, είναι άλλη ιστορία :P)

Δημοσ.
(το αν θα το δω κιόλας βέβαια, είναι άλλη ιστορία :P)

Δεν είναι τίποτα ρε 'συ, ένα βράδυ με αϋπνίες το βάζεις στις 24.00 και μέχρι τις 7.30 (μαζί με τυχών διαλείμματα για κατούρημα κλπ) έχεις τελειώσει. Μετά βάζεις και λίγο Αυτιά για να στρώσεις.

• Members
Δημοσ.
Δεν είναι τίποτα ρε 'συ, ένα βράδυ με αϋπνίες το βάζεις στις 24.00 και μέχρι τις 7.30 (μαζί με τυχών διαλείμματα για κατούρημα κλπ) έχεις τελειώσει. Μετά βάζεις και λίγο Αυτιά για να στρώσεις.

Καλά κάτσε να δω πρώτα τις αρμονίες του Βερκμάιστερ που είναι πιο εύκολο (και πιο μικρό) και μετά πάμε και σε αυτό (όλα αυτά στο εγγύc μέλλον βέβαια, γιατί απόψε έχει Dexter :P)

Δημοσ.

Γίνεται, αρκεί να έχεις βάλει το σαπίλα mode ON, κάποτε με ένα φίλο είχαμε δεί όλους τους νονούς σε ένα απόγευμα. Τώρα η 150ωρη θέλει προπόνηση, θα δούμε..

Δημοσ.

Άντε να πω κι εγώ το σχόλιο μου αφόυ λέτε για πραγματικούς άντρες ...

Ο Τσακ Νόρις την έχει δει ήδη 5 φορές !!

Δημοσ.
Άντε να πω κι εγώ το σχόλιο μου αφόυ λέτε για πραγματικούς άντρες ...

Ο Τσακ Νόρις την έχει δει ήδη 5 φορές !!

Ανάποδα και πριν καν γυριστεί. Εξάλλου αυτός έγραψε και την ταινία που αποκαλούμε ζωή και πρωταγωνιστούμε εμείς. ΟΚ, φτάνει.

Δημοσ.

Έχω την υποψία ότι η ταινία θα κάνει κοιλιά κάπου στη μέση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...