Προς το περιεχόμενο

Γνωμη για νεο gaming PC

lupus34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.. Σκεφτομαι να αγορασω την συγκεκριμενη συνθεση απο eshop για παιχνιδια πανω απο ολα και παρακολουθηση ταινιων..αυτη ειναι η συνθεση: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912167 ..πως την βλεπετε? υπαρχουν κομματια που δεν αξιζουν? και σαν συνθεση θα λειτουργει αψογα για παιχνιδια τυπου "dragon age origins"? τι θα μου προτεινατε να αλλαξω και να ειμαι μεσα στα πραγματα και για αρκετο καιρο ακομα? ευχαριστω προκαταβολικα.....

Δημοσ.

1400€ για έτοιμη σύνθεση και ειδικά από eshop μου φαίνεται υπερβολικό.

+1 στον phanispal (που λογικά θα προτείνει και κάτι :P)

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου τα λεφτα που θα δωσεις για την Dell δεν αξιζουν για ενα μεσο χρηστη,αν σκεφτεις κιολας οτι με 500€ περνεις μια πολυ καλη 32" TV .(Για την 22" Dell ,ενταξει αν θες να δωσεις τα χρηματα μιας 24" στο καλυτερο panel και να χασεις 2" θα συμφωνησω ) .Oριστε μια ολοκληρωμενη συνθεση απο pc1.gr :

+ Τον SSD που σου προτειναν τα παιδια πιο πανω Συνολο 1218€

Δημοσ.

... Gaming pc ... gtx260 ... 5770 ... σαμθικ γουεντ τεριμπλι ρονγκ!

Με μια πρώτη ματιά, του moldovan20 φαίνεται καλό, με εξαίρεση το hdd.

Δημοσ.

^^

:lol:

Πιο πολύ να δείξω κάτι ανώτερο από το έτοιμο του e-shop ήθελα και όσο να ναι η οθόνη κάνει μπαμ από μόνη της.Κάρτες αλλάζεις συχνά,οθόνη όχι τόσο συχνά.Αν θέλεις να φτιάξεις την καλύτερη δυνατή gaming σύνθεση παίρνεις άλλη κατεύθυνση σίγουρα πάντως..Την από πάνω του moldovan20 με μερικές αλλαγές σε σκληρό πχ σίγουρα.

Λίγους ξέρεις που παίζουν παιχνίδια με 4870 ρει;:P

Δημοσ.

κοιταξε και υπολογιστη για παιχνιδια να κανεις αν δεν παιζεις καποια ελαχιστα απαιτητικα παιχνιδια μια 5770 σε καλυπτει...εξαλλου η καρτα γραφικων ειναι ενα κομματι που αναβαθμιζεις συχνα οποτε σκεψου πριν δωσεις πολλα για την καλυτερη...αλλα και απαιτητικα παιχνιδια να παιζεις μπορεις να παιξεις με 5770 απλα οχι σε μεγιστες ρυθμισεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...