Apateonas_69 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ξέρουμε τίποτα για Mac Pro(οχι book) αν θα βγεί σύντομα με τους iCore 5 ή 7 ή με άλλον...και με snow leopard?
xalia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 από το http://buyersguide.macrumors.com/#Mac_Pro Product Mac Pro Recommendation: Don't Buy - Updates soon Last Release March 03, 2009 Days Since Update 254 (Avg = 236)
mentoras99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μηπως διερευσε καμια ειδηση για το ποτε θα εχουν quad επεξεργαστη τα mbp? Η επόμενη γενιά ας πουμε, θα έχει? Ή θα κυκλοφορησουν και την νέα ανανέωση πάλι με c2?
haHa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δεν θα ειναι με core 2 duo , αλλα με αλλης αρχιτεκτονικης(στηριζομενη στο nehalem-i7) επεξεργαστη, αλλα θα ειναι και παλι διπυρηνοι..
Steven Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Από τέλη γενάρη - φλεβάρη τα νεότερα. Εγώ θα περιμένω να παραδώσει ολοκληρωτικά πνεύμα το MacBook μου με Core Duo που τον Ιούνη θα γίνει τεσσάρων και μετα πάμε για καινούριο. Στο επόμενο redesign είμαι μέσα!
@_zerocool Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Από τέλη γενάρη - φλεβάρη τα νεότερα. Εγώ θα περιμένω να παραδώσει ολοκληρωτικά πνεύμα το MacBook μου με Core Duo που τον Ιούνη θα γίνει τεσσάρων και μετα πάμε για καινούριο. Στο επόμενο redesign είμαι μέσα! Έχω macbook 13.3 late 2008, και είμαι αρκετά ευχαριστημένος μιας και το έχω σαν main computer με εξωτερική οθόνη, αλλά είναι μερικές φορές που λες, θέλω κάτι ποιο γρήγορο, πιο μάτσο!!!! Είχα σκοπό αν έβγαιναν quad core σε macbook σε λογικές τιμές να τσιμπούσα ένα αλλά απ' ότι φαίνεται θα βγάλουμε ακόμα ένα χρόνο με αυτό..
S2Katana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Xαλαρά 1-2 χρόνια βγάζουμε με τα τρέχοντα Μακ.
vag3d Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Άντε, δεν κυλάνε οι μέρες λέμεεε....!!!! Ανυπομονώ να έρθει ο καιρός για την νέα γενιά των MBP....!!! Τα λεφτά κοιμούνται ήσυχα-ήσυχα στην τράπεζα...και περιμένουν να τα ξυπνήσω... Τα έχω σκεπασμένα με μια unibody αλουμινένια ασημί κουβερτούλα για να μην κρυώσουν...!!! Πρέπει να είναι ντούρα και ακμαία όταν θα τα εκταμιεύσω για το MBP μου...!!! (ψψψ....αυτό θα πει πώρωση...!!! Αντί να περιμένουμε τα Χριστούγεννα και την άδεια Χριστουγέννων για να ξεκουραστούμε, εμείς περιμένουμε την "νέα γενιά των MBP" το νέο έτος......χιχιχιχιχι) Γυρίστε όλοι τα ρολόγια μπροστά λέμεεε....χιχιχιχι....πρέπει να κυλήσει ο χρόνος πιο γρήγορα......χιχιχι
iced Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε vag εχουν πολυ υπνο ακομα... Εχουμε καιρο μεχρι να ανακοινωνθουν και πολυ καιρο ακομα να ερθουν, το ξερεις οτι ερχονται λιγα λιγα τα κομματια... Βλεπεις ποσο ταλαιποωρουνται να παρουν τα 27αρια και ποσο θα ταλαιπωρηθουν ακομη??
vag3d Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε vag εχουν πολυ υπνο ακομα... Εχουμε καιρο μεχρι να ανακοινωνθουν και πολυ καιρο ακομα να ερθουν, το ξερεις οτι ερχονται λιγα λιγα τα κομματια... Βλεπεις ποσο ταλαιποωρουνται να παρουν τα 27αρια και ποσο θα ταλαιπωρηθουν ακομη?? Μόνο βλέπω? Έχω αναγουλιάσει με τις χρονοκαθυστερήσεις αυτές...!!! Αντε να δικαιολογήσω τις 15 μέρες απο την στιγμή της ανακοίνωσης στην επίσημη σελίδα της Apple...μέχρι να έρθουν Ελλάδα...!!! Αντε να δικαιολογήσω μέχρι και τον μήνα...!!! Αλλά 2 μήνες πάει πολύ...και ακόμα να τα δούμε... Με βλέπω μου φαίνεται να "πετάγομαι" για ένα καφεδάκι και "Technological Shopping Therapy" στην Αγγλία όταν θα σκάσουν μούρη τα νέα MBP τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο... Άμα βγάλω ticket από τώρα θα μου βγουν και πιο φθηνά τα εισιτήρια...και θα "συμφέρει"...!!! Θα έχω κάνει και το "ταξιδάκι μου"... Αν δεν συμπέσουν οι ημερομηνίες, οκ...!!! Θα έχω χάσει το πολύ κανένα 100ευρω... pfff.... Τέλος πάντων...
xalia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 και το σκέφτεσαι vag3d? μέχρι τώρα από london έχω πάρει 1 netbook nc10 (299λίρες) και 1 macbook pro 13.3"(780euro). Την διαφορά στην τιμή μόνο να υπολογίσεις κερδισμένος βγαίνεις! ps: okay δεν πηγαινοέρχομαι για ψώνια Λονδίνο αλλά you get my point.
iced Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ακουγεται παρα πολυ καλη ιδεα!! Μαλιστα καποιοι πανε μαζι με συμφορουμιτες γνωστους τους μαζι και κανουν και την βολτα τους και αγοραζουν και οι δύο...!! Καλη φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.