spirosslayer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα, εχω ενα εξωτερικο σκληρο της seagate και τον ειχα στο PC (windows 7). τον εβαλα μετα στο laptop μου οπου και με vista και με 7 μου βγαζει το εξης προβλημα: Ενω μπορω να δω ολα τα αρχεια μουσικης και να τα επεξεργαστω οταν μπαινω στον φακελο "ταινιες" που εχω και "εικονες" μου λεει "ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ". ακουλουθω την παρακατω διαδικασία : 1) μπαινω στην καρτελα ασφαλειας>προχωρημενους>κατοχος>επεξεργασια κλικ administrator>οκ κλεινω ξανανοιγω ιδιοτητες. 2) ασφαλεια>επεξεργασια>προσθηκη>πληκτρολογω administrator και enter. μετα κλικαρω πληρη ελεγχο και οκ!μετα απο αυτη την διαδικασια εχω προσβαση να δω την ταινια χωρις παρολαυτα να μπορω να κανω copy delete. Μπορω να εχω καμια ιδεα ωστε να βγω απο αυτη την ταλαιπωρια? να πω τελος οτι ταινιες που προσθετω τωρα σαυτο τον φακελο εχω κανονικα προσβαση, μονο σαυτες που ειχα απο το PC δν μπορω να διαχειριστω.
parsifal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Στο 2ο βήμα κάνε προσθήκη Everybody και τσεκάρισε σε αυτό για πλήρη δικαιώματα.
spirosslayer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Στο 2ο βήμα κάνε προσθήκη Everybody και τσεκάρισε σε αυτό για πλήρη δικαιώματα. Μπα τιποτα!αν δωσω everybody μου λεει οτι δν μπορει να βρεί αυτη την θεση! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:26 ---------- Βρήκα μια λυση! στην καρτελα ασφαλεια>για προχωρημενους>κατοχος>επεξεργασια τσεκαρω administrator και επισης το πλαισιο που λεει "αντικατασταση κατόχου σε δευτερέύοντα κοντεινερ και αντικειμενα". οκ και ολα καλα!βεβαια γεμισαν ολοι οι φακελοι με ενα λουκετο τωρα τι θα συμβει αν βαλω τον σκληρο σε αλλου θα δουμε
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Damn it. Είχα καιρό να το εφαρμόσω και μπερδεύτηκα. Everyone όχι Everybody, sory φίλε. Επίσης, το Everyone το γράφω με κεφαλαίο το 1ο γράμμα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Σαν κοινή χρήση επιλέγω μετά Συγκάτοχος στα VISTA. Στα XP τσεκ σε όλα. Δες ΑΥΤΟ το άρθρο.
spirosslayer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ πληκτρολογώντας everyone αφαιρέθηκε και το λουκετο απο τους φακελους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.