H1llzFr4D Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Γειά σε όλους τους αγαπητούς insomniacs! Έχουμε και λέμε: Έχω σύνδεση HOL 24MBPS και ως τώρα δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Τώρα, οστόσω, έχω εδώ και 2 μέρες το ακόλουθο πρόβλημα: Κάθε τόσο πέφτει το internet. Δεν θα έλεγα οτι κάνει disconnect ή κάτι τέτοιο, μιας και τα χαρακτηριστικά του είναι περίεργα: Ανοίγω μια ιστοσελίδα, μου την κάνει Load (λεει κατω-κατω στον browser οτι ολοκληρώθηκε) και μάλιστα μου εμφανίζει στην μπάρα δίπλα στο όνομα της το εικονίδιο της (ξέρετε, πχ στο google που έχει ενα G), αλλά μου εμφανίζει άσπρη την σελίδα. Δεν λέει καν οτι πχ δεν βρέθηκε ή οτι δεν ήταν δυνατή η σύνδεση. Απλά δεν μου την εμφανίζει. Αυτό συμβαίνει μετά από λίγη ώρα στο internet, καθώς και μετά από κατέβασμα με την χρήση προγράμματος jdownloader/cryptload. Κατεβάζει 2-3 αρχεία και μετά μου βγάζει "download incomplete" (το μεν) και "Error: HTML-Code [5]" (το δε). Το πρόβλημα ξεπερνιέται δια μαγείας μετά από restart, όπου και η διαδικασία επαναλαμβάνεται με καρέβασμα 3 αρχείων και "πέσιμο" του internet. Η επανεκκίνηση του router δεν κάνει τίποτε. Το router (Netfaster IAD 2) δεν δείχνει σημάδια αλλαγής, μιας και τα λαμπάκια παραμένουν όπως ήταν. Τέλος, δεν νομίζω να είναι τίποτα που έχει "φολιάσει", μιας και την παρασκευή έκανα format και εντομεταξύ έχω κάνει deep scan με bitdefender και scan με Spybot - S&D. Συγνώμη για το μέγεθος, αλλά ήθελα να συμπεριλάβω όσα περισσότερα στοιχεία μπορούσα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Άλλο ένα περίεργo: Άμα την ώρα που κατεβάζω κάτι πέσει το ιντερνετ, το αρχείο θα συνεχίζει να κατεβαίνει, αλλά μετά δεν θα μπορεί να κατεβάσει άλλο!
billys7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Φίλε μου βρήκες καμμια λύση ? Μια από τα ίδια και εγώ. Σε εμένα πολλές φορές δεν μπορώ να μπω ούτε στο ρούτερ γιατί δεν δέχεται τον κωδικό. Μετά από restart επανέρχεται στα ίσια του, για λίγο.
nick#18 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Κααατι πρεπει να παιζει σε γενικο επιπεδο...ολοι παραπονιουνται για αποσυνδεσεις και προβληματα τωρα τελευτεα...και εμενα μου κανει τωρα που και που καμια αποσυνδεση απο εκει που δεν εκανε ποτε και γενικοτερα ΣΕΡΝΕΤΕ οσο δεν παει... (forthnet here) Τι απο ote τι απο Hol τι απο ΟΝ απο παντου...
leontasss Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δοκιμασε να βαλεις καρφοτα τον DNS της hol στο royter σου ο οποιος αν δεν κανω λαθος ειναι ο 194.30.220.117αλλιος δοκιμασε να κανεις αντικατασταση του router. οσον αφορα τον billys7 που δεν μπορει να μπει στο router του αυτο δεν εχει σχεση με τον παροχο και τις υπηρεσιες του και υποδυλωνει προβλημα στην επικοινωνια του pc με το router οποτε εφοσον με reboot επανερχεται τοτε θα πρεπει να ζητησει αντικατασταση απο τον παροχο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:39 ---------- επισης κοιτα και τις ρυθμισεις toy firewall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.