kostasKJ7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα σας, Λογικά τέλη Νοεμβρίου θα κινηθώ για την αγορά ενός Desktop υπολογιστή. Το budget δεν με ενδιαφέρει απλά θέλω να είναι αρκετά απαιτητικό μηχάνημα. Εξηγούμαι: 1.Θέλω να φορτώσω αρκετά προγράμματα τα οποία είναι αρκετά ''βαριά''. π.χ Όλη την σειρά της Adobe + προγράμματα για μηχανικούς κτλ.. 2.Σίγουρα θα το έχω και για να βλέπω ταινίες 3.Για gaming (πχ Football Manarer και shoot em up) Θέλω να είναι αρκετά γρήγορος και να μην τρώει κολλήματα. Έχω στο νου μου μία σύνθεση αλλά περιμένω τις δικές σας προτάσεις. Οθόνη,Κουτί,Τροφοδοτικο, Επεξεργαστή,Μητρική, Κάρτα Γραφικών,Σκληρός Δίσκος,Ram και ότι άλλο παρέλειψα. Σας ευχαριστώ...
nikos21aek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Όχι πες την κατά νού πρώτα να σου πούμε τι να αλλάξεις.Κλασσική περίπτωση που φτιάχνουν όλοι συνθέσεις και στο τέλος ο OP καταλήγει σε αυτό που είχε κατά νου από την αρχή.Αν αυτά που έχεις διαλέξει είναι μια χαρά δεν υπάρχει λόγος να φτιάχνουμε συνθέσεις και να σε μπερδεύουμε κιόλας ρε μαν.
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Dell UltraSharp 2209WA 22" + Intel X25-M Postville 80GB SSD MLC/34nm + *Προεραιτικά, μπορείς να βάλεις άλλα 4Gb ram.
kostasKJ7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν: Επεξεργαστής:Intel-Cοre i7-860 (s1156, 2.8GHz, Cache 8MB, Box) Μητρική:Gigabyte-P55 UD6 (s1156, DDR3, P55) Ram:Corsair-6GB DDR3-1866 Ram Kit Κάρτα Γραφικών:Asus GTX260 GL+ SVGA (PCI-Express, HTDI) Σκληρός Δίσκός:Western Digital Eide 500GB HDD (16MB Οθόνη:LG M237WD-PZ LCD-TV Monitor 23'' Τροφοδοτικό:PC Power & Cooling Silencer S75QB-EU Black PSU (750W) Κουτί:Thermaltake VH1000BWS FX Case
nikos21aek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Η οθόνη είναι το stantar ότι θα πάρεις την πρόταση του Liopyr όποια και να έχεις βάλει στο μάτι σου.Επειδή είπες και ανεξαρτήτου κόστους και ανέφερες και τη λέξη μηχανικός εγώ θα σου έβαζα και την 24άρα. Άντε για πες μας πόσο αποκλίνει η σύνθεση του liopyr από την δικιά σου τώρα!Με έχει φάει η περιέργεια! i7 s1366,6gb ddr3 των 180€ και τέτοια υποπτεύομαι... edit: 2/3 μέσα έπεσα! + ότι έπιασα και το "και τέτοια":-D ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:56 ---------- Dell UltraSharp 2408WFP 24" Widescreen LCD Monitor + Να και κάτι τέρμα γεννεόδορο σε hardware από εμένα. Το αν σου ρίχνω ή σου ανεβάζω την τιμή δεν ξέρω.Αλλά μπαίνουν 8gb ram,ssd,dx11 κάρτα γραφικών.Τα ρέστα αν υπάρχουν δώστα στην οθόνη.Εγώ μπορεί για να έπαιρνα την οθόνη να μην έβαζα και τώρα τον ssd.Το πιο σημαντικό μέρος από όλα αυτά είναι.
kostasKJ7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδή με την οθόνη της Dell και την σύνθεση που έχω, θα είμαι καλυμμένος ;
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδή με την οθόνη της Dell και την σύνθεση που έχω, θα είμαι καλυμμένος ; Eσύ ναι. Η τσέπη σου δεν ξέρω. Νταξ, μπορεί το budget να είναι αδιάφορο, αλλά όπως και να 'χει δεν είναι σοφό να πληρώνεις κάτι που δεν σου χρειάζεται ή δεν σου προσφέρει περισσότερα. Επίσης η μητρική της σύνθεσής σου δεν υποστηρίζει triple channel.
kostasKJ7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδή ποια μητρική μου προτείνεις;; Κάποιος άλλος με άλλη σύνθεση pc υπάρχει...;;
caution Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 . . . Κάρτα Γραφικών:Asus GTX260 GL+ SVGA (PCI-Express, HTDI) Σκληρός Δίσκός:Western Digital Eide 500GB HDD (16MB . . . WTF με κεφαλαία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.