Προς το περιεχόμενο

Οι SSD ακριβαίνουν αντί να φθηναίνουν; Πλαίσιο οεo;

SpyrosR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορείς πάντως να πουλήσεις αυτόν που έχεις 140€ και να πάρεις τον 60άρι με 230€ να σου βγούν τα 30gb 90€.:-D

Τον παλιό μου 30άρη; Αυτός είναι στο laptop με Windows 7 πάνω, δε μετακινείται.

Επιπλέον SSD θέλω, όχι περισσότερα GB. :P

Αν έδινα κάποιον θα έδινα τον Postville που με απογοήτευσε. Και θα έπαιρνα στη θέση του τον 60άρη Vertex. Αλλά μόνο λεφτά θα χάσω (κι άλλα) και τρεξίματα θα 'χω.

Δημοσ.
Τον παλιό μου 30άρη; Αυτός είναι στο laptop με Windows 7 πάνω, δε μετακινείται.

Επιπλέον SSD θέλω, όχι περισσότερα GB. :P

Αν έδινα κάποιον θα έδινα τον Postville που με απογοήτευσε. Και θα έπαιρνα στη θέση του τον 60άρη Vertex. Αλλά μόνο λεφτά θα χάσω (κι άλλα) και τρεξίματα θα 'χω.

Για πες λίγα περισσότερα. Πως σε απογοήτευσε ο Postville και ποια είναι η σύγκρισή του με τον Vertex?

Γιατί γενικά από ότι έχω καταλάβει όλοι αυτή τη στιγμή προσπαθούν να αγοράσουν Postville και έχουν αφήσει τους άλλους SSD μιας και αυτοί πετυχαίνουν την καλύτερη διαμεταγωγή σε random 4kb.

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό έπαθα, παρασύρθηκα από τους άλλους που πίναν νερό στο όνομα του Postville πριν καν κυκλοφορήσει. Και την έπαθα.

Συνοπτικά είναι ένας τυπικά καλός SSD (δηλ. χωρίς προβλήματα και με μικρό access time) αλλά τίποτα το εξαιρετικό. Γρήγορος, ναι, αλλά χωρίς τη σπιρτάδα του Vertex. Τα νούμερα δε ξέρω υπέρ ποιου είναι --και ούτε κάθομαι να μετράω--, σου μιλάω βάση του πως αισθάνομαι το σύστημα.

Για τα 205€ που έδωσα με έχει απογοητεύσει. Σίγουρα δε θα διάλεγα αυτόν τον δίσκο για να παρουσιάσω τα πλεονεκτήματα των SSDs σε κάποιον... γιατί απλά δε φαίνονται. :P

Δημοσ.

και εγώ ψήνομαι τις γιορτές να χτυπήσω τον postville. λέτε ο vertex 60GB που είναι πιο ακριβoς να είναι καλύτερος?

απλά μου αρέσει που δίνουν τώρα 3 χρονια εγγύηση. φαντάζομαι είναι και οι 2 SSD στα 34nm έτσι?

Δημοσ.

Σε καποια τοπικ που διαβασα ειδα οτι ο OCZ Vertex υστερει παααααρα πολυ σε περιπτωσεις που ειναι γραμμενα ολα τα blocks και παει να κανει καινουρια εγγραφη.

Ο postville μπορει να εχει πιο αργο write κλπ αλλα οταν αρχιζει να γεμιζει χανει πολυ λιγο σε αποδοση. Ακομα και στο read o OCZ χανει, κατι που ειναι εκτος απο αδικαιολογητο και περιεργο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...