Προς το περιεχόμενο

Ηχεία (speakers) για iMac

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Έχω κάτι Creative ηχεία (δε θυμάμαι ακριβώς μοντέλο - δεν τα έχω και μπροστά μου) και όταν παίζω αρκετά δυνατά τραγούδια (κυρίως rock και κλασικής μουσικής) αρχίζουν τα τζζζ και τζζζ (ξέρετε κάτι σαν παράσιτα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων).

Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κανένα καλό setάκι ηχείων από την εμπειρία σας;

Κονδύλι έως 150 ευρώ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν πας στο budget σου στα 300-350 και να παρεις μια και καλη εναν ενισχυτη που θα σου μεινει χρονια και για αρχη καποια απλα καλα ηχεια? (που θα εχουν μακρα καλυτερο ηχο απο οτι τα creative)

Ενδεκτικα:

ραδιοενισχυτης yamaha 5.1 hdmi

Ηχεια:

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240000028

http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=118&pd=4064

Καμμια σχεση ο ηχος που θα λαβεις απο αυτο το συστημα σε σχεση με τα ηχεια υπολογιστων.

Χωρια οτι θα τα συνδεεις με οπτικη ινα με τον iMac και οχι αναλογικα οπως τωρα και χωρια οτι θα μπορεις να συνδεσεις πανω του και αλλες πηγες. (τηλεοραση κλπ)

Θα σου μεινει για χρονια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω να τα χειρίζομαι αυτά (τον ενισχυτή - φαντάζομαι δε θα είναι πολύ δύσκολο).

Προτείνεις τον ενισχυτή αυτό με ποιο από τα δύο σετ ηχεία καλύτερα;

Δεν υπάρχουν θέματα συμβατότητας με τα mac σωστά (βλ. ενισχυτή).

Δημοσ.
Δεν ξέρω να τα χειρίζομαι αυτά (τον ενισχυτή - φαντάζομαι δε θα είναι πολύ δύσκολο).

Προτείνεις τον ενισχυτή αυτό με ποιο από τα δύο σετ ηχεία καλύτερα;

Δεν υπάρχουν θέματα συμβατότητας με τα mac σωστά (βλ. ενισχυτή).

Δεν εχεις να χειριστεις τιποτα και φυσικα δεν παιζει κανενα θεμα συμβατοτητας. (τον συνδεεις ή με οπτικη ινα για ηχο χωρις παρεμβολες-ψηφιακο ή αναλογικα με το κλασσικο καλωδιο που συνδεεις και τα τωρινα σου ηχεια)

Δεν παιζουν δηλαδη ασυμβατοτητες , απλα πολυ καλυτερος ηχος!;)

Υ.Γ.: Αν ειναι τα ηχεια να τα βαλεις στο πατωμα(ειναι κ ωραια, ομορφαινουν και δινουν ποιοτητα στον χωρο) , θα προτιμουσα τις κολωνες(τα "ψηλα") ωστε να ειναι τα ηχεια στο ιδιο υψος με τα αυτια σου.(πολυ σημαντικο για σωστη ακουστικη)

Αν ειναι να τα βαλεις πανω σε καποιο επιπλο κλπ, τοτε παρε τα "χαμηλα" ηχεια..

Τελος, ο ενισχυτης εχει το πλεονεκτημα οτι οποτε αποφασισεις μπορεις να προσθεσεις ηχεια και να κανεις το συστημα 5.1 ή μπορεις να συνδεσεις πανω του και μια τηλεοραση, ενα blueray, ενα ps3 κλπ.

Ειναι κατι που μπορεις να κρατησεις για χροοοοονια..

Δημοσ.

Αυτα τα ηχεια-monitor-στουντιακα εχουν αχρωματιστο ηχο το κατα δυναμη. Αυτο δινει καλη ποιοτητα αλλα δεν εχουν την αισθηση που εχει ενα ηχοσυστημα γενικοτερα (λογω μπασου-ενισχυμενων πριμων - οτι διαλεξουμε εμεις αναλογα με τις ρυθμισεις)... Αυτο ειναι λογικο αφου εχουν φτιαχτει για στουντιακη χρηση οπου χρειαζεται πιστοτητα κυριως, η ποιοτητα υπαρχει...

Καλυτερα για μενα να παρεις ενα 2,1 για να ευχαριστηθεις περισσοτερο στα 100 που θες... Οτι πληρωνεις παιρνεις σε αυτα

Δημοσ.

Για να δεις διαφορα θα παρεις τουλαχιστον (LOGITECH Z-2300 2.1) ή (CREATIVE GIGAWORKS T3). Εκει θα δεις και στην ποιοτητα αλλα και στην δυναμη. Επισης θα δεις πολυ καλο και μπασο απο το sub woofer..

Τα ηχεια που ηδη εχεις ειναι παρα πολυ μετρια και με ανυπαρκτο σχεδο subwoofer...

Αυτα που σου προτεινω ειναι στα διπλασια χρηματα απο αυτα που ηδη εχεις και ειναι 2,1, οποτε καταλαβαινεις

θεμα ειναι αν αυτα ειναι καλυτερα και ποιο δυνατα

Θα ακουσεις πολυ καθαρο ηχο με εκεινα τα μονιτορ, αλλα μεχρι εκει... Ουτε το μπασο το καλο θα εχεις ουτε τα πριμα. Αυτο θα γινει γιατι ειναι για αλλη δουλεια φτιαγμενα και οχι επειδη δεν ειναι καλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...