Προς το περιεχόμενο

προτασεις και συμβουλες για μεταχειρισμενο μηχανακι 50cc

elvisjedi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους κ ευχαρισττω προκαταβολικα για την βοηθεια...

σκεφτομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο μηχανακι για να πηγαινοερχομαι στην δουλεια κ γενικα για δουλειες μεσα στην πολη..

1)το budget ειναι πολυ περιορισμενο μεχρι 500ε

2)μιλαμε αποκλειστικα για 50cc γιατι εχω μονο διπλωμα αυτοκινητου κ δεν υπαρχει χρονος και λεφτα για κανονικο διπλωμα

3) χρειαζομαι κατι οσο το δυνατον πιο αξιοπιστο και φτηνο στην συντηρηση του

4) θα το χρησιμοποιω για μεσο ορο 30 χλμ περιπου καθημερινα

5) δεν με απασχολει καθολου το στυλ ή η εμφανιση (σκουτερ,παπι κτλ) γιατι το θελω για δουλεια και οικονομια (σε σχεση με το αυτοκινητο)

οποιος εχει να προτεινει οτιδηποτε (μοντελα κτλ) καθως επισης και τι να προσεξω σε μεταχειρισμενο ωστε να μην την πατησω...

Δημοσ.

1) Με τόσο περιορισμένο budget, μόνο παπί μεταχειρισμένο μπορείς να βρείς.

2) Το οτι έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου, δεν σε καλύπτει για δίκυκλο, ούτε καν για 50άρι. Συνεπώς θα πρέπει να πας στην τροχαία για να βγάλεις δίπλωμα 50cc (μοτοποδηλάτου όπως το λένε).

3) Αν θες αξιοπιστία, πάρε ένα honda. Αθάνατα!

4)Μωρε κάνε και 100, δεν μασάει λέμε.

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου,

το σκεφτομαι για honda γιατι εχω ακουσει γενικα τα καλυτερα (κυριως για το cub)

Για το διπλωμα το ξερω οτι δε με καλυπτει αλλα επειδη ειμαι κατοχος διπλωματος αυτοκινητου η διαδικασια ειναι πολυ απλη για να βγαλω διπλωμα για 50cc

Δημοσ.

Κανενα μηχανακι δεν ειναι σκυλι αν ο προηγουμενος δεν εκανε τα βασικα.

Τα περισσοτερα μηχανακια χαλανε απο ελλειψη ή κακο στρωσιμο, απο ελλειψη λαδιων, και απο κακο χειρισμο σαφως, ξερογκαζα-σουζες και αλλα εξυπνα

Το καλυτερο ειναι να παρεις ενα καινουριο (οχι κινεζικο-φτηνο) και να εισαι ο μονος* υπευθυνος για αυτο.

*Και απο ηλιθια αντιπροσωπεια μπορεις να την πατησεις. Ποσα μηχανακια εχουν φυγει χωρις εχτρα ψυκτικο υγρο δεν χρειαζεται να σας πω.

Με το μεταχεριρισμενο παιζεις με τις πιθανοτητες, συνηθως λιγα ειναι αυτα που δεν ζητανε... Συνηθως ενα μεταχειρισμενο το πληρωνεις καινουριο...

Δημοσ.

Τι ψυκτικά υγρά και κολοκύθια τούμπανα ρέι, για cub50 μιλάμε, μηχανάκι που χρειάζεται μόνο λάδια και βενζίνη.

Και τα λάδια δεν του είναι και πολύ απαραίτητα!

:lol:

Δημοσ.
Κανενα μηχανακι δεν ειναι σκυλι εκτός από το super cub 50 και 90!

Fixed

Να κοιτάξεις να αυτό που θα πάρεις να έχει γνήσια σέλα.Μόνη της κάνει 240€(Αυτό δεν σημαίνει ότι πάνω από 500€ δεν είναι υψηλή τιμή για ολόκληρο το μηχανάκι μαζί με τη γνήσια σέλα) και μερικοί έξυπνοι τις βγάζουν βάζουν καμία μαλακία και τις πουλάνε μόνες.

Ε και όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και πιο απείραχτο.

Ο σκελετός πρέπει να το έριξε ο άλλος από γκρεμό ή κάτι παρόμοιο για να έχει κάτι.

Δημοσ.

καλα το απειραχτο ειναι το πρωτο που κοιταω, οπου βλεπω πειραγματα και λοιπες καγκουριες..μακρυα!

για παπι μαλλον ειναι μονοδρομος το cub..

απο σκουτερακια καμια γνωμη?

στα λεφτα που διαθετω βρισκω gillera runner, yamaha aerox, k typhoon

καμμια γνωμη για τα παραπανω? ή καποια αλλη προταση?

Δημοσ.
Τι ψυκτικά υγρά και κολοκύθια τούμπανα ρέι, για cub50 μιλάμε, μηχανάκι που χρειάζεται μόνο λάδια και βενζίνη.

Και τα λάδια δεν του είναι και πολύ απαραίτητα!

:lol:

:lol: εκανα copy paste απο ενα θεμα που απαντησα χθες... Με το τελευταιο ηθελα να τονιζω οτι ολα ειναι ρευστα

Δημοσ.
Για το διπλωμα το ξερω οτι δε με καλυπτει αλλα επειδη ειμαι κατοχος διπλωματος αυτοκινητου η διαδικασια ειναι πολυ απλη για να βγαλω διπλωμα για 50cc

για εξηγησε γιατι στα χρονια μου δεν ειχε καμμια σχεση αυτο.αλλαξε κατι?

Δημοσ.

για να βγαλεις αδεια για μηχανακκι εως 50cc (εαν εισαι κατοχος διπλωματος αυτοκινητου) πας στην τροχαια , καταθετεις τα χαρτια σου (φωτοτυπιες διπλωματος,αφμ, και κατι παραβολα) και μετα απλα δινεις εξετασεις με μηχανακι οι οποιες ειναι πολυ απλες και δεν απαιτουν μαθηματα (αν εχεις καποια εξικοιωση με μηχανακια)

επισης οι εξεταστες ειναι αστυνομικοι της τροχαιας οχι κανονικοι εξεταστες.

Δημοσ.

επισης οι εξεταστες ειναι αστυνομικοι της τροχαιας οχι κανονικοι εξεταστες.

Οι οποίοι ΑΝ έχει καλό καιρό και έχουν ξυπνήσει με όρεξη, στην χειρότερη θα σου βάλουν 2 κόνους σε ένα γειτονικό γήπεδο να κάνεις 2 ωχτάρια, και άμα δεν πέσεις ή δεν κάνεις επιδεικτική σούζα, δε σε κόβουν.

Στην καλύτερη δεν χρειάζονται καν τα παραπάνω, σε βλέπουν - σε κόβουν για οδηγάρα και φεύγεις διπλωματούχος! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...