Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με egreat E-31B

sephiroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες χαιρετώ, θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα με το Egreat E-31b. Το έχω αρκετούς μήνες και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό.

Χωρίς κανένα απολύτως λόγο και μετά από μία μεταφορά που του έκανα από το PC (για να του περάσω κάτι νέα downloads), στο φυσικό του χώρο (στο home cinema), αντιμετώπισα ένα θέμα με τον ήχο. Χωρίς να έχω αλλάξει τίποτα ακριβώς στα settings, σταμάτησε να λειτουργεί η Optical έξοδος. Αν και υπάρχει φως στην υποδοχή και το καλώδιο δείχνει ότι μεταφέρει το σήμα, το surround δεν αναπαράγει τίποτα. Με λίγα λόγια, δεν έχω ήχο 5.1 από το μηχάνημα...

Δοκίμασα το καλώδιο και το surround και λειτουργούν όλα τέλεια. Προσπάθησα να επαναφέρω τα factory settings, αλλά δεν άλλαξε το παραμικρό...

Πριν διακοπεί εντελώς ο ήχος, για κανένα εικοσάλεπτο μου αναπαρήγαγε τον ήχο με αρκετές διακοπές και όπως φαίνεται κι από τα παραπάνω που έγραψα, ο ήχος διεκόπη εντελώς...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει αν έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο;

Θα το πάω αύριο από το E-Shop μήπως και βγάλω άκρη, αλλά κάθε βοήθεια από χρήστη θα ήταν επιθυμητή ;)

Έχω τα τελευταία firmwares περασμένα και έχω κάνει κάθε πιθανή επιλογή στα settings (αν και το πρόβλημα προέκυψε από το μηδέν)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...