Προς το περιεχόμενο

Aφαίρεση ελαφριάς γρατζουνιάς από Iphone 3GS

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οποιαδήποτε γυαλιστική αυτοκινήτου (ήπια) μπορεί να σε βοηθήσει αν η γρατσουνιά είναι επιφανειακή.

Γιατί χωρίς τρίψιμο με ντουκόχαρτο έχεις βγάλει γρατζουνιά σε αμάξι;Έστω κι επιφανειακή;Μόνο με κρέμα λίγα θα καταφέρει το παιδί πιστεύω...σίγουρα δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει όμως.

Δημοσ.
Γιατί χωρίς τρίψιμο με ντουκόχαρτο έχεις βγάλει γρατζουνιά σε αμάξι;Έστω κι επιφανειακή;Μόνο με κρέμα λίγα θα καταφέρει το παιδί πιστεύω...σίγουρα δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει όμως.
Με ενα βαμβακι να την απλωσει πανω, να ξεραθει κανενα 20λεπτο και μετα με αλλο ενα βαμβακι να την αφαιρεσει... θα μειωθει κατα πολυ...
Δημοσ.

Εγώ του έβαλα μια ωραία θήκη σιλικόνης και με ένα screen protector είναι μια χαρά!

Ούτε μεγαλώνει το κινητό καθόλου , ίσα ίσα που είμαι και πιο άνετος στο να το αφήνω εδώ και εκεί και φυσικά σε τσέπες και μπατζάκια:P , αλλά και χωρίς πολύ άγχος μην κάνει καμιά βουτιά!!

Όσο γα τις γρατσουνιές στο πλαστικό, νομίζω μια βόλτα σε κάποιο μαγαζί με χρώματα-πλαστικά και γενικά σε κάποιο που έχει προϊόντα για αμάξια ... μπορείς να βρεις κάποια αλοιφή και να κάνεις την δουλειά σου!

Απλά να είναι με κάποιο μαλακό πανάκι , για μην το κάνεις χειρότερο !

Και μια δικτυακή βόλτα στο e-bay , μπορεί να βοηθήσει!

Όσο για αυτούς που το προσέχουν , ΚΑΛΑ κάνουν! Είναι ένα εργαλείο που το έχεις καθημερινά μαζί σου και όσο να' ναι το θες στην πέννα!!!!:-D Άσε που έχει και καλή αξία μεταπώλησης , οπότε είναι Bonus η καλή κατάσταση!!!... ;)

Οι άλλοι , μπορείτε να παίζεται πάσες με το iphone ...:P :mrgreen:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
δεν θελει ζορι για να γινει.απο το να σου πεσει κατω μεχρι να τριφτει σε μια σκληρη επιφανεια.ποιος εχει κινητο καποιους μηνες χωρις σημαδι πλεον?

Ξερω πως γρατζουνιεται το iphone, το δικο σου ρωτησα πως γρατζουνηθηκε. Οι γρατζουνιες απο το συρσιμο ειναι πολυ ελαφριες και δεν φαινονται. Μονο στην επιφανεια του μηλου και των γραμματων. Ειδικα στο ασπρο δεν φαινεται τπτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...