Προς το περιεχόμενο

Aφαίρεση ελαφριάς γρατζουνιάς από Iphone 3GS

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Συστήνετε κάποια αλοιφή με εγγυημένα αποτελέσματα για αφαίρεση γρατζουνιάς από το μαύρο πλαστικό (πλάτη) του Iphone?

Δεν είναι πολύ βαθιά, απλά στο σημείο που έχει γίνει, έχει θαμπώσει το χρώμα.

Ευχαριστώ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:38 ----------

Για αρχή:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300365095475&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Δημοσ.
Γούστα είναι αυτά.-

+1.Ειδικά όταν ένα κινητό σαν αυτό είναι και τόσο ακριβό,μια προσοχή την χρειάζεται.

Δημοσ.

Εμένα έχει γύρω στις 600 γρατζουνιές από πίσω και λοιπόν;

Τηλέφωνο είναι και λογικό να έχει φθορά, μαζί σου το κουβαλάς όλη την ώρα, μπορεί να σου πέσει κάποια στιγμή κτλ. Αν είναι να 'χεις τόσο άγχος άστο σε μια βιτρίνα στο σπίτι σου.

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια και το αυτοκινητο του καποιος μπορει να το εχει σαν βοθρο.....αυτο δεν σημανει οτι επειδη την κανει την δουλεια του δεν πρεπει να το πλεινεις ποτε.

Συμφωνω με την προσοχη και καλη συντηρηση της συσκευης.Και πολλα τα λεφτα ειναι αλλα και προκειται για τεχνολογικο κοσμημα.

Στην τελικη θα συμφωνησω οτι γουστα ειναι αυτα....και τα ασχετα ποστ νομιζω περιτευουν....

Δημοσ.
Πως την εκανες την ζημια ρε φιλαρα?

δεν θελει ζορι για να γινει.απο το να σου πεσει κατω μεχρι να τριφτει σε μια σκληρη επιφανεια.ποιος εχει κινητο καποιους μηνες χωρις σημαδι πλεον?

Δημοσ.

Όσοι το έχουν σε θήκη είναι καλυμμένοι. Εγώ από τότε που το έβγαλα από το κουτί το έβαλα σε θήκη, κ δεν έχει το παραμικρό.

Δημοσ.

Χμ, τελικώς νομίζω πως την γρατζουνιά δεν την έκανα εγώ, αλλά μια εξωτερική μπαταρία που έβαζα στο iphone.

Δεν ήταν τόσο σαν γρατζουνιά, αλλά σαν σημάδι παρατεταμένης τριβής.

Δημοσ.

εμενα το τοπικ μου θυμιζει το ανεκδοτο που λεει "ποσοι ποντιοι χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα?"

ελεος μια γρατζουνια ειναι. κινητο ειναι.

αντε ξεχαστε το εκει περα να τελειωνουμε. οκ εχει πολλα χρηματα δε λεω, αλλα ετσι οπως κανετε, τελικα εχετε δωσει ενα σωρο χρηματα για κατι με μειωμενη χρησιμοτητα.

αμα το κινητο δε το βαζω στην τσεπη του τζιν μη χαραξει, το αφηνω μαλακα στο τραπεζι και βγαζω τα δακτυλιδια για να γραψω ενα μηνυμα, ε σορυ αλλα μαλα....στε.

η μονη λυση που θες ειναι να προσεχεις μη ξαναγινει κατι χοντρο στο τηλεφωνο. απο εκει και περα βαλε οσες αλοιφες και κρεμες θες. καποια στιγμη θα χαραξει.

αλλιως κρατα το σε μια βιτρινα

Δημοσ.

Τελικώς,καμία απάντηση δεν υπήρξε στο ουσιαστικό ερώτημα του topic starter παρά μόνο εξυπνάδες και σοφίσματα..

Ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Επειδή είναι γυαλιστερή η επιφάνεια δεν νομίζω να καταφέρεις να την εξαφανίσεις τελειως.Η γρατζουνιά αφαίρεσε κομμάτι της γυαλιστερής επικάλυψης οπότε δεν θα καταφέρεις να την εξαφανίσεις ότι κρέμα,σπρέυ,πανάκι και να χρησιμοποιήσεις οπότε αναγκαστικά συμβιβάσου και πάρε και μία θήκη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...