nickvas19 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 παιδια δεν μπορω να κανω account στο xbox live και γενικα δεν μπορω να συνδεθω...ενω παταω να κανει τεστ την συνδεση και μου λεει οτι μπορει να συνδεθει...οταν παω να κανω sign up μου λεει...is currently unaivalable...τι παιζει ξερει κανεις?! εντομεταξυ ενω μου λεει connected στο τετσ πάτησα y και μου λεει error report id:FFFF-FFFF
gherudos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μήπως δήλωσες για χώρα την Ελλάδα;Αν ναι άλλαξέ το σε UK.
nickvas19 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 τι δουλεια εχει ρε φιλε το locate με αυτο που εγραψα?!...ρε γμτ δεν μπορω αλλο δεν ξερω γιατι δεν μπαινει τα εχω δοκιμασει ολα
aggelos7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 τι δουλεια εχει ρε φιλε το locate με αυτο που εγραψα?!...ρε γμτ δεν μπορω αλλο δεν ξερω γιατι δεν μπαινει τα εχω δοκιμασει ολα α)δες αν εχεις firewall ενεργοποιημένο β)κοίταξε αν έχεις ανοιξει τις πόρτες στον router που ειναι για to xbox live Πες μας τα αποτελεσματα σε εναν ομορφότερο τόνο απο αυτόν που απαντησες στον gherudos. Φιλικα ΠΑΝΤΑ....!!!
nickvas19 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 το firewall απο το router ειναι απεωεργοποιημενο...ανοιξα τα εξης port...50,80,88,3074!!!αλλα δεν γνωριζω αν το εκανα σωστα...στο μηνυμα λέει ότι...να χρησιμοποιησω άλλο windows id...βάζω το 2ο που έχω πάλι το ιδιο...έβαλα ένα αλλο ασχετο το ιδιο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:46 ---------- πηρα τηλέφωνο στην εξυπηρετηση πελατων μου είπαν δεν ειναι διαθεσιμο το xbox live στην ελλαδα?!
Mr_Terror Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Φιλε το προβλημα δεν ειναι στις ρυθμισεις του ρουτερ, αλλα στα στοιχεια που βαζεις για να φτιαξεις το gamertag.Επειδη δεν υποστηριζεται το live στην Ελλαδα πρεπει να βαλεις στοιχεια αλλης χωρας.Φτιαξε ενα email στο hotmail και Χωρα να δηλωσεις Ιρλανδια.Μετα πηγαινε στο xbox και φτιαξε το gamertag με τα ιδια στοιχεια που εφτιαξες το email.
gherudos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Είναι για μπουνιές ο τύπος,προφανώς για να στο λέω κάτι παραπάνω θα ξέρω.Το Live δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα και ο μόνος τρόπος για να μπείς στο Live είναι να δηλώσεις ως χωρα σου μια χώρα στην οποία υποστηρίζεται το Live,γι αυτό σου είπα να δηλώσεις UK.
speedy23 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 πηρα τηλέφωνο στην εξυπηρετηση πελατων μου είπαν δεν ειναι διαθεσιμο το xbox live στην ελλαδα?! ...και μετα απαντας με αποτομο τροπο στον gherudo οτι τι σχεση εχει το locale απο την στιγμη που δεν ξερεις το πιο βασικο!!!!!
nickvas19 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 παιδες εχω δοκιμασει τα παντα...μπορει καποιος να μου κανει ενα account που να δουλευει να δοκιμάσω?!...υπαρχει η περιπτωση να έχω φάει ban?! ευχαριστω
takis3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον φιλε στη περιπτωση σου δε ξερω αν ειναι σιγουρα ban αλλα ειναι πιθανον.Να ξερεις οτι αν ειναι ban δεν εχει να κανει με το λογαριασμο σου αλλα μπαναρεται η κονσόλα.Επομενως και αλλο λογαριασμο να φτιαξεις δεν πεζει ρολο αν ειναι αιτια το ban της κονσολας. Με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο http://www.se7ensins.com/forums/xbox-360-support/115145-nxe-no-xbox-live.html. Συγκρινε το μυνημα που σου βγαζει με αυτο που γραφουν στο φορουμ εκει.Αν ο κωδικος ειναι ιδιος τοτε ειναι ban. Διαφορετικα μπες http://www.xbox.com και μετα στο support και στειλε ενα μυνημα με το προβλημα θα σου απαντησουν σε 24 ωρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.