Προς το περιεχόμενο

Προβολή σελίδας απο την ip μου

elis88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

θέλω την σελίδα που φτιάχνω να μπορώ να την προβάλω από την ip μου.

Έχω κάνει forward την πόρτα 80 αλλά τίποτα. Χρησιμοποιώ το easy php είναι πακετάκι που έχει apache, MYSQL κλπ. To http server παίζει στην πόρτα 80 άλλα παρ' όλα αυτά δεν παίζει από την ip μου. Παίζει μόνο τοπικά.

Δημοσ.

Έχεις ορίσει εσύ την ΙΡ διεύθυνση ή το έχεις βάλει αυτόματο μέσω DHCP. Αν έχεις κάνει το τελευταίο, μπορεί το router να κάνει forward σε διεύθυνση που δεν υπάρχει.

Δημοσ.
Έχεις ορίσει εσύ την ΙΡ διεύθυνση ή το έχεις βάλει αυτόματο μέσω DHCP. Αν έχεις κάνει το τελευταίο, μπορεί το router να κάνει forward σε διεύθυνση που δεν υπάρχει.

Στο αυτόματο είναι. Τι πρέπει να κάνω δηλαδή;

Δημοσ.

Να ορίσεις χειροκίνητα IP διεύθυνση, και στις ρυθμίσεις του router να κάνεις forward στην διεύθυνση αυτή.

Πήγαινε έναρξη > εκτέλεση, και γράψε cmd. Ύστερα γράψε ipconfig και βάλε τις ίδιες ρυθμίσεις χειροκίνητα.

Δημοσ.

Από που συμπέρανες ότι δεν φαίνεται η σελίδα;;

"Χτυπάς" την εξωτερική σου ip από το pc σου ή βάζεις κάποιον άλλον να "Χτυπήσει" την ip σου;;

+ αυτό που λέει ο pavelX , για να κάνεις σωστά το port forward πρέπει να έχεις σταθερή ip στο pc σου.

Δημοσ.

Συνδέεσαι με USB modem ή με router στο internet;

Αν συνδέεσαι με router, πρέπει να ρυθμίσεις το NAT ώστε να βγάζει προς τα έξω το Port 80. Επίσης πρέπει να πηγαίνεις στο ΙΡ του router, και όχι στο εσωτερικό ΙΡ του τοπικού δικτύου (π.χ. 192.168.1.234).

Αν κάνεις τα παραπάνω και δεν λειτουργήσει, δοκίμασε στο NAT να κάνει forward κάποιο άλλο port από έξω στο port 80 εσωτερικά, μήπως ο provider σου κόβει το port 80.

Δημοσ.

εαν εχεις οτενετ δεν προκειτε ποτε να δεις την 80 ...εαν δεν κλεισεις απο το my.otenet.gr την αυξημενη προστασια που μπλοκαρι πολλες πορτες και ειδικα την 80

Δημοσ.

Γνωμη μου ειναι να μην το κανεις στην πορτα 80 βαλε για παραδειγμα την 11111 που ειναι και ευκολη...Εγω αυτην εχω βαλει...

Για να το κανεις αυτο πηγαινε στο conf file του apache και ορισε την...Μετα κανε port forwarding απο το router στο PC σου την πορτα αυτην και μετα απλα χτυπα στον explorer την ip σου με :11111 διπλα...

Και απο το ιδιο το pc να το δοκιμασεις με την εξωτερικη σου ip δουλευει κανονικα...

Τελος αν εχεις ανοιχτο το firewall πηγαινε και κανε allow την πορτα που θελεις...

EDIT:

Και μετα αν θες για δικη σου βοηθεια πηγαινε σε ενα name host site οπως το no-ip.org και κανε δωρεαν εγγραφη ωστε να συνδεσεις την εκαστοτε ip σου με ενα hostname της επιλογης σου ωστε να μην χρειαζεται να την κοιτας καθε φορα πριν φυγεις απο το σπιτι...

Δημοσ.

Τα δοκίμασα όλα αυτά που μου είπατε άλλα δεν γίνεται τίποτα.

Μάλλον κάτι κάνω λάθος...

Δημοσ.
Και απο το ιδιο το pc να το δοκιμασεις με την εξωτερικη σου ip δουλευει κανονικα...

Δε δουλεύει με όλους τους routers αυτό στάνταρ. Κάποιοι μπερδεύονται όταν τους ζητάς να επικοινωνήσουν με τον εαυτό τους μέσω του WAN interface αντί του loopback interface και παίρνεις μηδέν εις το πηλίκον. Άλλοι πάλι καταλαβαίνουν τί συμβαίνει και δρομολογούν την κίνηση μέσω του loopback interface. Έτσι όμως δε μπορείς να καταλάβεις αν δουλεύει σωστά το NAT traversal. Γενικά, ο μόνος αξιόπιστος τρόπος δοκιμής είναι από μηχάνημα εκτός του LAN.

Δημοσ.
Δε δουλεύει με όλους τους routers αυτό στάνταρ. Κάποιοι μπερδεύονται όταν τους ζητάς να επικοινωνήσουν με τον εαυτό τους μέσω του WAN interface αντί του loopback interface και παίρνεις μηδέν εις το πηλίκον...

Λέτε για αυτό να μην δουλεύει...;

Βασικά το router linksys έχω, αν ξέρετε κάτι σχετικα...

Δημοσ.

Γιατί δεν μας δίνεις την εξωτερική ip σου να σου πούμε αν ανοίγει η σελίδα?

Άμα γράψεις στον browser σου localhost τι κάνει;;

Δημοσ.

Δοκιμάστε μία σε αυτό: 79.107.172.116:1111

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:19 ----------

Θυμάμαι ρε παιδιά το είχα κάνει παλιά, απλά είχα κάνει forward την πόρτα και είχε δουλέψει, δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει τώρα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:39 ----------

Το έκανα παιδιά :-D

Στις ρυθμίσεις του apache δεν ήθελε το localhost, ήθελε το ip που σου δίνει ο router.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια.

Να' στε καλά.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...