Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω αυτό το σύστημα κ θέλω να αντικαταστήσω τη μητρική λόγω βλάβης.

Από αγγελία που έχω βάλει έχω βρεί αυτές:

ASRock G31M-VS (s775) 30 ευρώ

ASUS P5N-E SLI 40 ευρώ

Τι λέτε αξίζει κάποια από τις δύο;

Δημοσ.

Θα κλοκάρεις;;

Αν όχι βρες απο αγγελία την φθηνότερη G31 με εγγύηση,αλλά να κοιτάξεις να υποστηρίζει και κανάν C2Q μήπως στο μέλλον θελήσεις να αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Όχι δε θα κλοκάρω κ κάποια στιγμή στο μέλλον θα αλλάξω τον επεξεργαστή με κάποιο μεταχειρισμένο QUAD.

Αλήθεια, μιάς κ δεν τα ξέρω καλά τα πράγματα, στη δεύτερη μητρική που έχω βρεί (ASUS P5N-E SLI 40 ευρώ) γράφει ότι μπορεί να πάρει 2 κάρτες για SLI.

Αυτό σημαίνει ότι παίρνει μόνο κάρτες NVIDIA ή μπορεί να μπεί και μία ΑΤΙ;

Δημοσ.

Μην μπλέξεις με παλιά nvidia chipsets,άλλωστε αν σκέφτεσαι να βάλεις δεύτερη 3850 δεν αξίζει καθόλου.

Άρα βρίσκεις την φθηνότερη μητρική με εγγύηση που να υποστηρίζει C2Q και θα είσαι μια χαρά....

Δημοσ.

http://support.asus.com/cpusupport/cpu_support_right_master.aspx?type=1&name=P5N-E%20SLI&SLanguage=en-us

http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=G31M-VS&s=775

απο τα παραπανω φαινεται οτι καμια Μ/Β δεν υποστιριζει τα τελευταια c2q.

καλυτερα παρε μια νεα Μ/Β με το G31, γυρω στο 40αρι εχουν ετσι και αλλιως

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα την γνώμη σας.

Έχω μία ASUS P5B και επειδή θέλω να αυξήσω την μνήμη που έχω εγκατεστημένη (4GB) σε 8GB λέω να αλλάξω μητρική για να βάλω DDR3.

Σε σχέση με την DDR2 που πέρνει η P5B λέτε να δώ σημαντική διαφορά (σε προγράμματα επεξεργασίας video / εικόνας ((MediaComposer / Photoshop κλπ)) ;;

Λέω να πάρω την G41MH/USB3 να δοκιμάσω και την σύνδεση USB3 του φορητού μου δίσκου.

Τώρα θα μου πείτε απο P965 θα υποβαθμιστώ σε G41 ;;

Υπερχρονισμό στον Ε8400 δέν έχω κάνει και ούτε σκοπέυω να κάνω, κατα τα λοιπά θα κερδίσω DDR3 και USB3.

Η γνώμη σας ;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...