Προς το περιεχόμενο

DVD Player που να παίζει ταινίες AVI,DIVX,XVID?

ploytos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω τις ταινίες AVI Που έχω στο σκληρό δίσκο να τις γράφω απευθείας σε δισκάκια DVD και στη συνέχεια να τις βλέπω σε οικιακό DVD Player που είναι συνδεδεμένος με την TV χωρίς να μπαίνω στη διαδικασία να τις μετετρέπω πρώτα σε DVD Και μετά να τις γράφω σε δισκάκι,έχετε να μου προτείνετε κάποιον DVD Player που ξέρετε και με ποιό πρόγραμμα θα γράφω τις ταινίες AVI σε δισκάκια DVD απευθείας?Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κακώς άνοιξες το θέμα σε αυτήν την ενότητα και όχι στην ενότητα Software. Αυτό που ζητάς είναι δεν έχει να κάνει με προγράμματα επεξεργασίας video, αλλά με προγράμματα εγγραφής γενικά δεδομένων σε CD/DVD. Για να γράψεις λοιπόν ένα αρχείο video σε μορφή Data DVD (ως αρχείο δηλαδή που βρίσκεται στο σκληρό σου δίσκο, χωρίς μετατροπές και επανακωδικοποίησης), χρειάζεσαι απλά ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD. Δε μπορεί να μην έχεις ακουστά το Nero Burning ROM π.χ. Υπάρχουν και διάφορα άλλα προγράμματα σαν αυτό, εμπορικά αλλά και δωρεάν. Δες π.χ. τα InfraRecorder και CDBurnerXP για δωρεάν.

Για προτάσεις επιτραπέζιων DVD players που να παίζουν AVI αρχεία γραμμένα σε DVD, θα πρέπει να απευθυνθείς στην κατάλληλη ενότητα του forum: Home Cinema & Gadgets

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...