Προς το περιεχόμενο

Τελικά ποιο είναι το απόλυτο GPS software?

kostasR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω ότι θα ξεκινήσει διαμάχη αλλά θέλω γνώμες... Μιλάώ για Pocket PC και όχι για PNA.

Επίσης με ενδιαφέρει πιο πολύ η επαρχία.

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω οτι υπάρχει το απόλυτο (από όσα έχω δοκιμάσει δηλαδή), απλά κάποιο αρκετά καλό..Το τέλειο σύστημα θα ήταν μια μίξη όλων αυτών καθώς όλα έχουν κάποια καλά στοιχεία αλλά και μερικά μειονεκτήματα τα οποία είναι διαφορετικά απο πρόγραμμα σε πρόγραμμα..Οπότε για να διαλέξεις ποιο σου ταιριάζει καλό είναι να τα δοκιμάσεις, να δεις τα συν και τα πλην του καθενός και να διαλέξεις ποιο σε καλύπτει περισσότερο.Άλλο μπορεί να είναι πολύ καλό αλλά να μην τρέχει καλά στο μηχάνημά σου..Άλλο μπορεί να έχει τέλειους χάρτες αλλά σαν πρόγραμμα να μη λέει τίποτα, να είναι δύσχρηστο και να σε περιορίζει με τις δυνατότητές του..Άλλο μπορεί να είναι το τέλειο πρόγραμμα αλλά οι χάρτες του να είναι μάπα..Αυτά λοιπόν απο μένα..Μιας και μιλάς για ppc όμως μπορείς να βάλεις κάνα δυο και ανάλογα την περίσταση να χρησιμοποιείς όποιο σε βολεύει!

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα:

Destinator v7

Destinator v8

Destinator Pro

iGO v8.3

PolNAV v5.3

στο ASUS P535 (SiRF Star III δεκτης).

Σαν εφαρμογή το iGO v8.3 είναι περισσότερο πλήρες και γρήγορο χωρίς το παραμικρό κόλλημα.

Τα DestinatorS όλα έχουν το lag τους το οποίο δεν είναι ενοχλητικό αλλά το καταλαβαίνει όταν δουλέψεις με το iGO v8.3.

To PolNAV v5.3 είναι πανάλαφρο, λιτό και δεν βολεύει για χρήση με το δακτυλο, θελει stylous pen.

Όσον αφορά τους Χάρτες, για εντός Αττικής όλοι με καλύψαν.

Εγώ θα σου πρότεινα τον iGO v8.3.

Την στιγμή που μιλάμε έχει φτάσει στην έκδοση v8.4.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...