skiabox Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Εχω παρει εναν εξωτερικο σκληρο seagate (640gb) ο οποιος ειναι συνδεδεμενος με τον υπολογιστη μεσω usb hub.Εχω την εντυπωση γενικα οτι μπαινει σε καποιο ειδος sleep mode καθε τρεις και λιγο γιατι οταν παω να σωσω κατι μετα απο λιγη ωρα που δεν εχω κανει access πανω του αυτος αργει καποια δευτερολεπτα (6-7). Καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει? Μηπως φταιει το hub? Ευχαριστω.
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Σε τι λειτουργικό δουλεύεις; Ανεξάρτητα απ' το λειτουργικό, νομίζω πως είναι φυσιολογικό.
antonl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Το ίδιο ακριβώς παρατήρησα τις τελευταίες μέρες μ έναν εξωτερικό HDD. Δεν το χω τσεκάρει αλλά αν θες μπορείς να κοιτάξεις τις παρακάτω ρυθμίσεις (ιδίως την πρώτη). Προσωπικά βρίσκω αυτή τη λειτουργία χρήσιμη.
kritis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Έχεις τσεκάρει την τροφοδοσία στις ιδιότητες της οθόνης και απο εκεί τροφοδοσία της οθόνης και απο εκεί να ρυθμίσεις το χρόνο που βάζει σε sleep mode τον hdd
skiabox Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Χρησιμοποιω windows 7 64bit. Δεν ηξερα οτι αυτες οι ρυθμισεις αφορουν και εξωτερικους σκληρους! Θα τις τσεκαρω παντως για να δω αν φτειει αυτο! Ευχαριστω πολυ για τα hints! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:37 ---------- Το ίδιο ακριβώς παρατήρησα τις τελευταίες μέρες μ έναν εξωτερικό HDD. Δεν το χω τσεκάρει αλλά αν θες μπορείς να κοιτάξεις τις παρακάτω ρυθμίσεις (ιδίως την πρώτη). Προσωπικά βρίσκω αυτή τη λειτουργία χρήσιμη. Δοκιμασα το 1ο setting αλλα μαλον δεν ειναι αυτο. Τωρα δοκιμαζω το 2ο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:40 ---------- Τελικα δεν ειναι κανενα απο τα δυο!
antonl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Έχεις δίκιο. Το ψαξα λίγο στο net κι έχω την εντύπωση ότι το λειτουργικό δε μπορεί επηρεάσει το power management εξωτερικών usb δίσκων. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει (και διαφωτίσει) κάποιος.
skiabox Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Η λυση βρεθηκε.Εγκατεστησα τον seagate manager και μεγαλωσα το power saving setting απο τα 15 λεπτα που ηταν στη 1 ωρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.