Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με την απόκριση εξωτερικού σκληρού

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρει εναν εξωτερικο σκληρο seagate (640gb) ο οποιος ειναι συνδεδεμενος με τον υπολογιστη μεσω usb hub.Εχω την εντυπωση γενικα οτι μπαινει σε καποιο ειδος sleep mode καθε τρεις και λιγο γιατι οταν παω να σωσω κατι μετα απο λιγη ωρα που δεν εχω κανει access πανω του αυτος αργει καποια δευτερολεπτα (6-7).

Καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?

Μηπως φταιει το hub?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς παρατήρησα τις τελευταίες μέρες μ έναν εξωτερικό HDD. Δεν το χω τσεκάρει αλλά αν θες μπορείς να κοιτάξεις τις παρακάτω ρυθμίσεις (ιδίως την πρώτη). Προσωπικά βρίσκω αυτή τη λειτουργία χρήσιμη.

post-16437-129063035077_thumb.png

Δημοσ.

Έχεις τσεκάρει την τροφοδοσία στις ιδιότητες της οθόνης και απο εκεί τροφοδοσία της οθόνης και απο εκεί να ρυθμίσεις το χρόνο που βάζει σε sleep mode τον hdd

Δημοσ.

Χρησιμοποιω windows 7 64bit.

Δεν ηξερα οτι αυτες οι ρυθμισεις αφορουν και εξωτερικους σκληρους!

Θα τις τσεκαρω παντως για να δω αν φτειει αυτο!

Ευχαριστω πολυ για τα hints!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:37 ----------

Το ίδιο ακριβώς παρατήρησα τις τελευταίες μέρες μ έναν εξωτερικό HDD. Δεν το χω τσεκάρει αλλά αν θες μπορείς να κοιτάξεις τις παρακάτω ρυθμίσεις (ιδίως την πρώτη). Προσωπικά βρίσκω αυτή τη λειτουργία χρήσιμη.

Δοκιμασα το 1ο setting αλλα μαλον δεν ειναι αυτο.

Τωρα δοκιμαζω το 2ο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:40 ----------

Τελικα δεν ειναι κανενα απο τα δυο!

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Το ψαξα λίγο στο net κι έχω την εντύπωση ότι το λειτουργικό δε μπορεί επηρεάσει το power management εξωτερικών usb δίσκων. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει (και διαφωτίσει) κάποιος.

Δημοσ.

Η λυση βρεθηκε.Εγκατεστησα τον seagate manager και μεγαλωσα το power saving setting απο τα 15 λεπτα που ηταν στη 1 ωρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...