skiabox Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Την ειδα χθες.Καταπληκτικη ταινια.Την προτεινω ανεπιφυλακτα. Την βαθμολογω με 9/10. Δειτε και το link του imdb στο οποιο βαθμολογειται με 7.3/10
hurin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνώ και εγώ, πολύ καλή ταινία, σε κρατά σε αγωνία μέχρι τέλους. Ο Μπάτλερ είναι πολύ πειστικός στον ρόλο του (φαινόμενο ο τύπος, παίζει σε πολεμικές, σε κωμωδίες, σε θριλεράκια, μπράβο του!), ενώ οι σκηνές των φόνων είναι απίστευτα ρεαλιστικές για χόλιγουντ (μαζί με το αντι-αμερικάνικο σενάριο πρέπει να είναι οι λόγοι που ο Μπάτλερ έβαλε λεφτά από την τσέπη του για να γυριστεί). Ότι πρέπει για σινεμά, του βάζω 7,5/10 επειδή με απογοήτευσε το τέλος....
john1987 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Αρκετα καλη ταινια με καλες ερμηνειες και αξιοπρεπη σκηνοθεσια. Μας τα χαλασε ομως στο κλισε τελος.... Προσπαθω να σκεφτω ενα τροπο που θα τελειωνε διαφορετικα και καταληγω οτι αυτος που χρησιμοποιησαν ηταν ο λιγοτερο πρωτοτυπος. 6.5/10
kingnick 999 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες.ωραια ιδεα,καλες ερμηνειες, πολυ μουφα τελος. 7/10 απο μενα!
Kasrith Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 τα ιδια απο μενα... πολυ καλη, αλλα κατι πρωτοτυπο ρε παιδια σας χαλουσε?? jeez
Captain Nemo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ωραία αλλα το τέλος μας τα χάλασε εκεί που είσαι φτιαγμένος στο τέλος ξενερώνεις φεύγεις με τη αίσθηση οτι κάτι λείπει.
john1987 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Στο τελος παντα νικαει ο καλος και σκοτωνει τον κακο.Ποσο πιο κλισε δλδ! Επισης μου θυμισε εντονα Se7en το τελος.Δηλαδη,"αναγκαζεται" να τον σκοτωσει ο Fox αν και εχουμε διαφορετικα κινητρα εδω. Επισης σκηνοθετικα/σεναριακα μπορει κανεις να μου εξηγησει που κολλαγε η τελευταια σκηνη στη συναυλια της κορης του?Ο ειμαι και γαμω και παραβιαζω το νομο οποτε μ καπνισει συγκινουμαι με την παρασταση της κορης μου.Μου φανηκε απιστευτα γελοια..
disqualified Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 αρνουμαι να δω αυτην την ταινια. Μονο με 3 μεριδες νατσος κερασμενα
shadowfax-1- Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Tην ειχα δει πρεμιερα φατσα καρτα αυτη τη ταινια.Εξαιρετικη.Απιστευτο ποσο εχει αλλαξει η αποψη μου για τον Μπατλερ επειτα απο εκεινο το επος αισχους στο Tomb Raider 2. To τελος οντως ασχημο αλλα δε μενουμε εκει.Εξαιρετικη σκηνοθεσια,σεναριο και ερμηνειες
pabou13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Εξαιρετικη ταινια αλλα με χαλασε και εμενα καπως το τελος..
skiabox Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ο μπατλερ πολυ ταλαντουχος οντως (ειδα και το ugly truth οπου προσθετει ακομα μια πολυ καλη ερμηνια).Εμενα μου αρεσε πολυ το τελος παντως του Law Abiding Citizen.
Cue Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Τρελήήήήήήήή. Κάθε σκηνή καλύτερη από την προηγούμενη. Πεταγόμουν από το κάθισμα κάθε φορά από excitement. Σκηνοθετικά χωρίς ιδιαίτερα τρικ, σε κρατούσε στην τσίτα. Βοηθούσε το σενάριο και η δυνατή ερμηνεία του Gerrard. Score επίσης καλό αν και όχι memorable. Ο Foxx μου φάνηκε λίγος. Για το τέλος θα συμφωνήσω. Το βρήκα πολύ... πως να το πω. Underplayed για το μεγαλείο της ταινίας. 8/10. και κάτι ακόμα, ΤΙ MAX PAYNE ΚΑΙ PUNISHER, this is a LAW ABIDING CITIZEN!
Kasrith Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Εμενα παλι μου αρεσε πολυ η ταινια. Δεν με χαλασε και τοσο πολυ το τελος... Θα συμφωνησω ομως με τον Cue, o Fox οντως ηταν λιγος. Ειναι σιγουρα ταινια για σινεμα.
shadowfax-1- Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Αντε να επεζε ο Ντενζελ Ουασινγκτον,αν οχι ο Φοξ...Νταξ μη τρελενεστε καλος ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.