dimusic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Αληθεύει οτι όταν τα Windows 7 βγούν στην αγορά,θα σταματήσουν να βγαίνουν Η/Υ Vista και προγράμματα για αυτούς??? Καλά για τα XP ούτε συζήτηση... Εγώ λοιπόν έχω έναν λόγο παραπάνω να ανυσηχώ...ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ LAPTOP ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ VISTA Επείσης : Υπάρχει περίπτωση να βάλω στο LAPTOP μου windows 7 χωρίς να χάσω τα προγράμματα που έχω εγκατεστημένα? Ευχαριστώ Dimusic
skiabox Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πουλανε ακομα hardware με vista αντι για windows 7?!
Meraklis56 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 dimusic ακόμα όλα τα προγράμματα που βγαίνουν,λειτουργούν και για xp και για vista και για 7 μη πω ακόμα και για windows 2000 μπορείς να κάνεις αναβάθμιση τα vista σε 7,αλλα εγώ θα σε πρότεινα,κατέβασε τα προγράμματα και τους driver απο την σελίδα του κατασκευαστή του laptop σου,και πέρνα τα win 7,καθαρά
dimusic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Εμμμ Δεν κατάλαβα...Τα προγράμματα πώς να τα κατεβάσω? Δεν είναι free...
fragment_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Αληθεύει οτι όταν τα Windows 7 βγούν στην αγορά,θα σταματήσουν να βγαίνουν Η/Υ Vista και προγράμματα για αυτούς??? Καλά για τα XP ούτε συζήτηση... Εγώ λοιπόν έχω έναν λόγο παραπάνω να ανυσηχώ...ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ LAPTOP ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ VISTA Επείσης : Υπάρχει περίπτωση να βάλω στο LAPTOP μου windows 7 χωρίς να χάσω τα προγράμματα που έχω εγκατεστημένα? Ευχαριστώ Dimusic 1) Τα windows 7 έχουν βγει στην αγορα 2) νομιζω πως απο καποια ημερομηνια το καλοκαιρι και μετα, αν εχεις κανει δηλαδη αγορα λαπτοπ με vista η microsoft σου δινει την δυνατοτητα δωρεαν να τα αναβαθμισεις σε 7. Αυτο ομως καποιος να το επιβεβαιωσει. 3) Ολα τα προγραμματα που λειτουργουν σε βιστα λειτουργουν και στα 7 ... με ελαχιστες εξαιρεσεις. Οπως επισης οτι νεοο προγραμμα βγαινει υποστιριζει πλεον και τα βιστα και τα xp ...
nzeppos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Η ημερομηνία είναι από Ιούνιο μέχρι τέλος Δεκέμβρη του 2009. Η αναβάθμιση όμως από Vista σε Win7 δεν είναι τζάμπα, συνήθως την κοστολογούν γύρω στα 20-30 ευρώ και οπωσδήποτε αξίζει τον κόπο. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με το μαγαζί που αγόρασες το laptop ή με την επίσημη αντιπροσωπεία και θα βγάλεις σίγουρα άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.