virxen75 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Τσεκαρε αυτο το εμπειρικο κωδικα που σταζει απο εμπειρια. >// cpp12.cpp : Defines the entry point for the console application. // #include "stdafx.h" Ακεραιο Μπλουμ(char *s); Ακεραιο Αρχη(Κενο) { char s[20]; while(true){ scanf("%s",s); if(s[0]=='e') Επιστροφη 0; if(strlen(s)==3) { printf(":)\n"); printf("%d\n",Μπλουμ(s)); printf("********\n"); } else printf(":(\n"); } } Ακεραιο Μπλουμ(char *s) { Επιστροφη (s[0]-48)+(s[1]-48)+(s[2]-48); } Output κι αν δώσω είσοδο AAA που έχει μέγεθος 3 θα δώσει σωστό αποτέλεσμα? είναι το ΑΑΑ δηλαδή 3ψηφιος αριθμός? ή το 000 ή το 099 είναι τριψήφιος?
Evgenios1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 κι αν δώσω είσοδο AAA που έχει μέγεθος 3 θα δώσει σωστό αποτέλεσμα?είναι το ΑΑΑ δηλαδή 3ψηφιος αριθμός? ή το 000 ή το 099 είναι τριψήφιος? Δεν ειμαι εδω για να δωσω ετοιμη λυση. Αν εχει ενδιαφερον το παλικαρι (δεν καταλαβαινω το λογο που παριστανει το κοριτσι) θα το ψαξει και θα βρει μια λυση. Η εκδοχη μου ειναι προγραμματιστικη και οχι μαθηματικη. Υγ δεν ειναι ολοκληρος ο κωδικας, ειναι σε c++ για αυτο και εχει ελληνικα.
pinball_elf Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ένας τρόπος είναι με τις κατάλληλες διαιρέσεις χρησιμοποιώντας και τα υπόλοιπα τους. Edit: Παίδες καλά και ωραία όλα αυτά, αλλά σκοπός δεν είναι να δίνουμε στο πιάτο μια λύση χωρίς το άτομο που πρέπει να προσπαθήσει να έχει δείξει την παραμικρή προσπάθεια επίλυσης της άσκησης. Σωστά; Δεν ειμαι εδω για να δωσω ετοιμη λυση. Αν εχει ενδιαφερον το παλικαρι (δεν καταλαβαινω το λογο που παριστανει το κοριτσι) θα το ψαξει και θα βρει μια λυση. Η εκδοχη μου ειναι προγραμματιστικη και οχι μαθηματικη. Υγ δεν ειναι ολοκληρος ο κωδικας, ειναι σε c++ για αυτο και εχει ελληνικα. Πολύ σωστοί και οι δύο. Εάν έιχε κάποιο αντρικό ή ουδέτερο nickname θα πάθαινε τα ίδια με αυτόν: Related Post
Crizzt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Βηρχεν και Ευγενιε, μη δινετε ετοιμα προγραμματα. Δε βοηθατε κανεναν ετσι. Φιλικα παντα...
virxen75 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Πολύ σωστοί και οι δύο. Εάν έιχε κάποιο αντρικό ή ουδέτερο nickname θα πάθαινε τα ίδια με αυτόν: Related Post η διαφορά είναι στην δυσκολία της άσκησης και όχι το nickname.
djapal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Πολύ σωστοί και οι δύο. Εάν έιχε κάποιο αντρικό ή ουδέτερο nickname θα πάθαινε τα ίδια με αυτόν: Related Post Έλα ντε... εκτός κι αν έχει κάποιος κρυφές ελπίδες ότι μπορεί ρε παιδί μου να προκύψει κάτι έστω και από μια άσκηση. Λες και δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις γενικότερα σε πολλούς, κακά τα ψέματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.