Προς το περιεχόμενο

Η οθόνη μένει κλειστή και το πράσινο φωτάκι αναβοσβήνει

NitromanseR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη μου, ανοίγω το PC μου και παρόλο που όλα ανοίγουνε κανονικά, ακούω το μπιπ του BIOS, η οθόνη μου παραμένει κλειστή και το φωτάκι της είναι πράσινο και αναβοσβήνει, δοκίμασα άλλα καλώδια κτλ, άλλαξα θύρα στη κάρτα γραφικών μου κτλ αλλά τπτ, ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τσέκαρε τη κάρτα γραφικών αρχικά, κοτσάρωντας άλλη οθόνη πάνω για να δείς αν φταίει η οθόνη, δηλαδη αν συμπεριφέρεται το ίδιο με τη πρώτη.Αν συμπεριφέρονται το ίδιο και οι 2 οθόνες λογικα φταίει η κάρτα αν δε συμπεριφέρονται το ίδιο και δουλευει η δεύτερη κανονικά,παίρνεις τηλέφωνο στο service για την οθόνη σου γιατί λογικά φταίει η οθόνη σου.Εκτός αν και οι δυο σου οθόνες είναι χαλασμένες :P Συνήθως και το ξέρω εμπειρικά όταν χαλάει μια κάρτα γραφικών και υποτίθεται δεν έχει σταματήσει να δουλέυει δείχνει οτι να ναι χρώματα με καθετες γραμμές αλλιώς χτυπάει κανει μπιπ συνέχεια....αλλά το μπιπ το συνεχόμενο το έχει και όταν έχει χαλάσει ram ή δεν εφάπτει καλά.

Τσέκαρε αυτό και εδώ είμαστε πάλι. :-D

Δημοσ.

GGKING, τα beep codes είναι συγκεκριμένα, και ανάλογα του κατασκευαστή του bios.

το συνεχόμενο είναι ram... :-)

Θα συμφωνήσω όμως οτι είναι ανάλογα τον κατασκευαστή. :-)

αλλά πάνω κάτω όλοι οι κατασκέυατες τα ίδια δίνουν

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:02 ----------

Το λειτουργικό φορτώνει;

Αν το αφήσεις, ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος καλως ορίσματος των Xp;

[/size]

Δηλαδή αν έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών το λειτουργικό δε φορτώνει?

...γιατι αν δε φορτωνε το λειτουργικο και εμενε στο boot μέχρι και το πληκτρολόγιο μπορει να έφταιγε ,εκτός απο δίσκο...:-)

Δημοσ.
Σε εμενα ειχε προβλημα το σλοτ της RAM. Ουτε μπιπ δεν εκανε το BIOS. Τις εβαλα σε αλλα slots και ολα κομπλε :)

Έτσι είναι τα "χοντρά" προβλήματα με τις ram, δεν έχουν κανονικότητα στα error reports ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...