Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 ναι, όπως το έχω και εγώ δλδ...
lak10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 ναι, όπως το έχω και εγώ δλδ...κατι τελευταιο τωρα με το switch θα πρεπει να δωσω καρφωτες ip η μπορο και αυτοματα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 μπορείς και με DHCP (αυτόματα) ναι...
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 το switch ειναι σαν να μην υπαρχει οποτε δεν χρειαζετια καρφωτες.ειναι transparent
Till Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Καταρχάς για τον φίλο που έλεγε για το PPPoE: εγώ συνδέομαι μια χαρά, βέβαια έχω Otenet... Το κρίσημο θέμα τώρα: Χτύπησα ένα WD MyBook Essential 1TB, και τον φόρεσα στην USB θύρα του 320Ν. Σκοπός ήταν να τον χρησιμοποιήσω σαν media server και να κάνω stream ταινίες στο WD TV Live (το οποίο συνδέεται με Ethernet με το router). Το πρόβλημα είναι η απελπιστικά χαμηλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων: Μεταφέρω ένα αρχείο 4GB απο το PC μου (συνδεση Gigabit Ethernet με το router) στο MyBook και πάει με 3.5ΜΒ/sec. Απο την άλλη βέβαια, δοκίμασα να παίξω μια ταινία στο TV Live μέσω stream απο το MyBook, και πήγαινε καλά (ίσως να οφείλεται στο ότι η ταινία ήταν 720 και όχι 1080). Εννοείται πως όταν πεταώ το MyBook στο PC μέσω USB, μεταφέρω με 40-50MB/sec. Γενικά και στα fora της Linksys διαβάζω ότι η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων σε δίσκους που είναι πανω στην USB του router είναι για κλάματα (οι περισσότεροι μιλάνε για 2MB/sec). Μήπως τελικά είναι καλύτερα να αφήσω το MyBook συνδεδεμένο πάνω στο PC, και να κάνω απο εκεί stream ταινίες στο TV Live?
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 μονος σου απαντησες ηδη.αμα δεν παει πιο γρηγορα αυτο μου θυμιζει τους ethernet δισκους tis wd τοτε βαλτον στο Pc Πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.