Προς το περιεχόμενο

Linksys WAG320N

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το ασύρματο τι λέει? Έχω το wag160n το οποίο ασύρματα δεν παλεύται με τίποτα! dropoffs με το κιλό, σήμα μηδεν! Το ξέρουν τα αστέρια της εταιρείας αλλά δεν κάνουν τίποτα! Αν έχουμε και εδώ το ίδιο πρόβλημα, καλά κρασιά!

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[offtopic]

Με το ασύρματο τι λέει? Έχω το wag160n το οποίο ασύρματα δεν παλεύται με τίποτα! dropoffs με το κιλό, σήμα μηδεν! Το ξέρουν τα αστέρια της εταιρείας αλλά δεν κάνουν τίποτα! Αν έχουμε και εδώ το ίδιο πρόβλημα, καλά κρασιά!

Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το δικό σου; Ή πρέπει να γίνεται συγκεκριμένη χρήση για να υπάρχει αυτή η συμπεριφορά;

Ρωτάω επειδή δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το wireless. 54Mbps, 5 γραμμούλες σήμα πάντα.

[/offtopic]

Δημοσ.

Παίδες το χρησιμοποιώ σε laptop, νokia κινητα, iphone και "χάνει" συνεχώς το σήμα! Κάθομαι από πάνω και βλέπει μόνο του γείτονα! Αν του έρθει ξαφνικά πετάει 5 γραμμές σήμα, αλλά όταν κάνω να συνδεθώ μου βγάζει αποτυχία αναγνώρισης δικτύου, ότι δε βρέθηκε το ρούτερ, συνδέεται για 5' και μέτα αποσυνδέεται... Εμένα δε με απασχολεί ιδιαίτερα, αλλά αν έχετε αδερφια ή παιδιά και σας λένε συνέχεια "πάλι δεν έχω ίντερνετ!!" , είναι κάπως εκνευριστικό...

Το ρούτερ έχει ήδη αλλαχτεί μια φορά. Τεστ έχω κάνει άπειρα, μιλώντας συνεχώς με linksys και με τεχνικούς υπολογιστών, όντας ο ίδιος, αλλά τίποτα! Σε φόρουμ το ψιλοθάβουν όσον αφορά το ασύρματο, δεν ξέρω... Ίσως να σας έκατσε καλό κομμάτι, δεν ξέρω. Εγώ πρακτικά δεν έχω ασύρματο!

Μίλησα με το κατάστημα και θα το δεχτούν μόνο αν πάρω κάτι άλλο linksys... Οπότε το παρήγγειλα το 320 και αναμένω αποτελέσματα. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις πάντως!! Θα αναφέρω εντυπώσεις.

Δημοσ.
Παίδες το χρησιμοποιώ σε laptop, νokia κινητα, iphone και "χάνει" συνεχώς το σήμα! Κάθομαι από πάνω και βλέπει μόνο του γείτονα! Αν του έρθει ξαφνικά πετάει 5 γραμμές σήμα, αλλά όταν κάνω να συνδεθώ μου βγάζει αποτυχία αναγνώρισης δικτύου, ότι δε βρέθηκε το ρούτερ, συνδέεται για 5' και μέτα αποσυνδέεται... Εμένα δε με απασχολεί ιδιαίτερα, αλλά αν έχετε αδερφια ή παιδιά και σας λένε συνέχεια "πάλι δεν έχω ίντερνετ!!" , είναι κάπως εκνευριστικό...

Το ρούτερ έχει ήδη αλλαχτεί μια φορά. Τεστ έχω κάνει άπειρα, μιλώντας συνεχώς με linksys και με τεχνικούς υπολογιστών, όντας ο ίδιος, αλλά τίποτα! Σε φόρουμ το ψιλοθάβουν όσον αφορά το ασύρματο, δεν ξέρω... Ίσως να σας έκατσε καλό κομμάτι, δεν ξέρω. Εγώ πρακτικά δεν έχω ασύρματο!

Μίλησα με το κατάστημα και θα το δεχτούν μόνο αν πάρω κάτι άλλο linksys... Οπότε το παρήγγειλα το 320 και αναμένω αποτελέσματα. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις πάντως!! Θα αναφέρω εντυπώσεις.

παντως το Linksys επαιζε σε ασυρματο καλυτερα απο thomson.δοκιμασες αλλο καναλι μηπωςετρωγε κολληα με το συγκεκριμενο απο παρεμβολες?εκτος αν πας να παιξεις πολοους οροφους.το 5 σημα μπορει να το βγαλει και οταν εχει αποσυνδεθει καμια φορα.δηλαδη ακυρο.

Δημοσ.
παντως το Linksys επαιζε σε ασυρματο καλυτερα απο thomson.δοκιμασες αλλο καναλι μηπωςετρωγε κολληα με το συγκεκριμενο απο παρεμβολες?εκτος αν πας να παιξεις πολοους οροφους.το 5 σημα μπορει να το βγαλει και οταν εχει αποσυνδεθει καμια φορα.δηλαδη ακυρο.

Εχω δοκιμασει τα παντα! Ακομα και με ultrex.:X

Για το PPPOE δοκιμασε να βαλεις keep alive redial period 30 seconds.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα για να ενημερώσω πως συνδεσα το modem σε συνδεση ote και έπεξε κανονικα σε pppoe . Δεν ξέρω γιατι με την Tellas αυτό δεν γινόταν . Με οτε όλα καλά !

Δημοσ.

Φίλε eliask από ασύρματο τι λέει; Δεν ξέω αν έχεις κάποια επιπλέον συσκευή “n” να το δοκιμάσεις αλλά έλεγα μήπως έχεις σπάσει το περιβόητο ασύρματο «φράγμα» μεταφοράς δεδομένων των 100Mbps/12,5MBps;

Δημοσ.

το laptop μου ειναι Ν και βλεπω πως συνδέεται απο 75 έως 115 mbs .Μεταφορά αρχείων δεν έλενξα αλλά βλέπω πως σε σχέση με το router linksys wrt120n που είχα πριν έιναι πιο γρήγορο παρολο που και τα 2 έιναι Ν

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για gigabit lan
επανερχομαι μετα απο τοσο καιρο. το gigabit το θελω γιατι βλεπω ταινιες mkv απο το pc στο ps3 και με τα 100 mbps εχω σπασιματα. τωρα θελω να κανω το εξης. θα συνδεσω το ρουτερ μου πανω στο switch. αλλα θελω να δινει μονο ιντερνετ στις υπολοοιπες συσκευες μου και η κινηση του τοπικου δικτυου να περναει απο το switch. και αυτο γιατι pc και ps3 =1 gigabit ενω linksys wag 160n=100mbps γινεται αυτο που λεω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...