Προς το περιεχόμενο

Linksys WAG320N

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

έχεις πάνω από 1 pc ή είσαι με 1 PC + PS3 ?

μεταφέρεις μεγάλο όγκο δεδομένων?

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
έχεις πάνω από 1 pc ή είσαι με 1 PC + PS3 ?

μεταφέρεις μεγάλο όγκο δεδομένων?

ειμαι με 1 pc και ενα ps3 στο ethernet και καποιες φορες ενα λαπτοπ.
Δημοσ.

Λοιπον το εγκατεστησα το βραδυ και παλευω ! Εχει ενα οδηγο για να κανεις συνδεση βαζοντας μονο το user name και password . Aυτο ειναι ευκολο και απλο. Προβ/ληματα . Δεν με αφηνει ν συνδεθω σε ppoe . και δεν μπορω να δω στατιστικα της γραμμης μου περα απο 8/1. Και δεν βρισκω κανα firm. upgrade.

Το βλέπβ να κατεβαινει γρηγορα γρηγορα..........

Δημοσ.

ευχαριστώ ευχαριστώ αλλά με βλέπω να γυρναω τα παλια με αυτο το χαλι εδω πέρα !

To παλευα χτες το βράδυ έκανα 2-3 reset ακολουθησα τον οδηγο/ εκανα τις ρυθμισεις χειροκινητα αλλα με pppoe δεν λέει να συνδεθεί. ( μου θυμίζει τα προβλήματα με το wag 200..... Mαλλον πρεπει να περιμενω καινουριο Firmware . :-(

Eπισης ασχετα απο το τι συνδεση είναι ( ppoa ή pppoe ) θα έπρεπε να εμφάνιζε τα στατιστικά της γραμμής . Δυστηχώς ούτε αυτο το κανει . ΜΟνο την συνδεση 8/1 βγάζει..... :-(

θα συνδεσω σημερα και ενα δισκο να δω συμπεριφορά.

Εκανα online συνδεση με ένα εκπροσωπο της linksys και τι μου λεει ρε παιδια ? pppoe δεν ποιζει το wag320n γιαυτο πρεπει να παρεις WRT !!!!!! Εκει σταματησα να κουβεντιαζω ..........Μην λέμε για τους δικους μας μόνο..........

Δημοσ.

ok ευχαριστώ thresh θα το κοιταξω.

Γενικά πάντως μαλλόν θα σε συμβουλευα να μεινείς με το switch για λίγο καιρό.

Δημοσ.

Εκανα online συνδεση με ένα εκπροσωπο της linksys και τι μου λεει ρε παιδια ? pppoe δεν ποιζει το wag320n γιαυτο πρεπει να παρεις WRT !!!!!! Εκει σταματησα να κουβεντιαζω ..........Μην λέμε για τους δικους μας μόνο..........

απλα respect

για τα stats της γραμμής λογικά θα πρέπει να κάνεις ότι και στο WAG160N

γράφεις αυτό στον browser http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=adsl_driver.htm (εφόσον έχεις αυτή την private ip για default gateway)

kala ελεος τοσος κοπος τους ειναι να το κανουν να βγαινει σε καρτελλα .τι στο διαολο το κανουν κρυφο το μενου.δηλαδη λες και ειναι τα μυστκα του κρατους.

Δημοσ.

Τι να πω θα περιμενω να βγει κανα firmware update . Οποτε προς το παρών μαλλον θα το βγάλω... Δεν έχει κανενα πρόβλημα συνδέεται και παίζει κανονικά ( παρατηρω μια καθυστερηση μικρή ) αλλα μπορεί να φταει και τιποτα αλλο. Παντως τα στατιστικα της γραμμής μου έμειναν τα ίδια ( ευτηχώς που μου έδειξε το δρομο ο thresh )

Oσο για τον διαλογο με την τυπισα απο το customer service . Eπρεπε να ακουγατε τι έλεγε . προφανως διαβαζε manuals ( τις το ειπα δεν άντεξα ) Περιμενω να μου στειλει η Linksys καμια αξιολογηση για την επικοινωνία και εκει θα φάνε μαυρο !

Δημοσ.

ειχα μιλησει με το support αλλα ηταν οκ μια φορα.τωρα για τα κρυφα μενου το θεωρω επιικως απαραδεκτο στα μισα linksys να μην μπορεις να δεις τι πιο απλοτα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...