Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 αν checkάρεις google πάντως θα δεις τιμές 100-120 euro περίπου
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ευρωπη.εμεις δεν ειμαστε ευρωπη.μου θυμισε το ps3.α ρε ελλας το μεγαλειο σου.ειχα παρει κατι απο την ελλαδα 650 ευρω και στο εξωτερικο προσφορα 300:P
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα/προϊόντα σε μερικά είμαστε πάρα πολύ κοντά
eliask Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ε εντώ Ελλάντα όλα ακριβότερα γνώστο αυτό..... Βεβαια έαν το βάλουν στην ιδια κατηγορία με το 610Ν τότε θα δούμε κανα 160αρι για πλάκα ....... Γιαυτό μετά θα το παραγγείλουμε απέξω !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 πάντως έχει βγει εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον και ακόμα να το δούμε εδώ γνωρίζει κανείς αν η Linksys παίζει με international ή τουλάχιστον European εγγύηση για να έχουμε τελείως το κεφάλι μας ήσυχο σε περίπτωση που το αγοράσουμε από εξωτερικό?
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 thresh σε ολα ειμαστε λιγο ποιο ακριβοι αλλα σε μερικα ειμαστε πολυ πιο ακριβοι.οποτε μου φαινεται δυσκολο μονο 100 ευρω γιατι κατι που εχει τοσα πραγματα.αμα το παρεις απο εξωτερικο το πολυ να τους το στειλεις πισω αλλα κανε υπομονη.πριν λιγο καιρο πηρες ρουτερ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 επειδή κοιτάω μαγαζιά στην Αγγλία σου λέω ότι σε μερικά πράγματα είμαστε και πιο φτηνοί, ok η Αγγλία δεν είναι και η φτηνότερη χώρα αλλά και πάλι δεν είμαστε παντού τόσο χάλια Ιούνιο το πήρα το WAG160N
eliask Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ρωτησα σε 1-2 μαγαζιά και πριν από το τέλος του μήνα δεν προβλέπεται τιποτις .....Αλλά και στο εξωτερικό δεν βλέπω διαθεσιμότητα μεγάλη .Ολοι out of stock είναι .....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 καλύτερα, έχω και άλλα έξοδα αυτό τον καιρό άσε που όσο αργεί τόσο περισσότερα πράγματα μπορούμε να διαβάσουμε από εντυπώσεις άλλων
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 επειδή κοιτάω μαγαζιά στην Αγγλία σου λέω ότι σε μερικά πράγματα είμαστε και πιο φτηνοί, ok η Αγγλία δεν είναι και η φτηνότερη χώρα αλλά και πάλι δεν είμαστε παντού τόσο χάλια Ιούνιο το πήρα το WAG160N ναι ειμαστε πιο φτηνοι γιατι συγκρινεις με τον μισθο της ελλαδος και οχι με τον μισθο που παιρνουν αυτοι.,,,,, καλύτερα, έχω και άλλα έξοδα αυτό τον καιρό άσε που όσο αργεί τόσο περισσότερα πράγματα μπορούμε να διαβάσουμε από εντυπώσεις άλλων μην γινεις beta tester ασε να το κανουν αλλοι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 δεν ξέρω man, αυτό το ενσωματωμένο gigabit switch ήταν πάντα "όνερο" θα ξεφορτωθώ και το switch
eliask Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ΜΙΑ ερώτηση για τα gibabit. Οταν συνδέσω και αλλή συσκευη που δεν έιναι gigabit αλλά 10/100 τότε όλο το δικτυο παίζει σαν 10/100 ? Εχώ στο router πάνω ένα switch για να συνδέσω το Wd live player και ενα dreambox . Ayta ειναι 100αρια . Πανω στο Router ειναι συνδεδεμένο και το Pc ( gibagit ) kai o wd σξκλήρος ( gigabit). Παιζει το καθένα στη ταχ'υτητα που υποστηρίζει ή ολα παίζυν στην μικροτερη δυνατή? (10/100)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 αν έχεις πχ 3 PC και το WD TV Live, τα 3 pc μεταξύ τους θα παίζουν σε gigabit (εφόσον έχουν gigabit NIC ) και με το WD TV Live θα παίζουν στα 100mbit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.