loukas77 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Άντε ρε αλήτες βγάλτε update και για εμας με wiikey 1! Κλέφτες...Που να τρέχω για τσιπάρισμα πάλι... Συμφωνώ για το update όμως τώρα με το softmod έχουμε γίνει ανεξάρτητοι Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην έχουν κάποιοι χρόνο να ασχοληθούν (φέτος ούτε εγώ...). Σήμερα πάντως θα το δοκιμάσω με το NeoGamma EDIT: Οκ... Μόλις δοκίμασα. Πάω να το τρέξω από το Disc Channel όλο error με το που άνοιγε. Ανοίγω το μαγικό Homebrew Channel, τρέχω το πιο μαγικό NeoGamma R8 beta15... Και... Όλα τέλεια Το παιχνίδι καταπληκτικό (από τα 4 levels που έπαιξα) ειδηκά τα καινούργια powerups!!!
darksoho33 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 polakis Κανε softmod δεν προκειται να βγει τιποτα. και εγω με wiikey ειμαι και αγανακτησα εκανα softmod και τα παιζω πλεον απο σκληρο ουτε dvd να γραφεις ουτε τπτ
sheik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Εεεε? Εγω ρε παιδια wiikey εχω, χωρις softmod και πριν 2-3 μερες το τερματισα το παιχνιδι...
rebellion Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Εεεε? Εγω ρε παιδια wiikey εχω, χωρις softmod και πριν 2-3 μερες το τερματισα το παιχνιδι... wiikey 1 ή wiikey 2 εχεις?απο το disk chanell το τρεχεις ?
panosvlass Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως το εχεις αυθεντικο? Γιατι αλλιως θα τρελανεις ολη την Wiihack κοινοτητα!!
FILIM0N Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μας κρεμασαν δηλαδη εμας με Wiikey 1? Ισως τελικα να το χτυπησω αυθεντικο να υποστηριξω και τη μαμα Ν για τα καλα first party games της.
s2117 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ελπίζω να μην είμαι οφτόπικ,αλλά επειδή είδα και άλλους να το συζητάνε εδώ.. Εγώ με τσιπάκι στο wii,το έβαλα,έκανε ένα update που ήθελε, έπαιξα 5 λεπτά και μετά μου πέταξε error και έκτοτε δεν φορτώνει το παιχνίδι... Επίσης,τώρα το ίδιο error μου πετάει και το μάριο καρτ και δε μπαίνει ούτε σε αυτό..Μπορεί κανείς να μου πει μια λύση (εκτός σοφτμοντ)
darksoho33 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ελπίζω να μην είμαι οφτόπικ,αλλά επειδή είδα και άλλους να το συζητάνε εδώ..Εγώ με τσιπάκι στο wii,το έβαλα,έκανε ένα update που ήθελε, έπαιξα 5 λεπτά και μετά μου πέταξε error και έκτοτε δεν φορτώνει το παιχνίδι... Επίσης,τώρα το ίδιο error μου πετάει και το μάριο καρτ και δε μπαίνει ούτε σε αυτό..Μπορεί κανείς να μου πει μια λύση (εκτός σοφτμοντ) διαβασα παρομοιο προβλημα και σε ξενα sites και μαντεψε η απαντηση ειναι softmod
sheik Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως το εχεις αυθεντικο? Γιατι αλλιως θα τρελανεις ολη την Wiihack κοινοτητα!! Οχι ρε συ δεν ειναι αυθεντικο.Κανονικα απο disk channel το τρεχω. Ισως παιζει ρολο οτι παλαιοτερα ειχα περασει homebrew channel, bootmii κλπ(χωρις ΚΑΝΕΝΑΝ loader ομως), αλλα στη συνεχεια εκανα το official update στην 4.2 το οποιο ομως μου ΕΣΒΗΣΕ το bootmii, μου αναποδογυρισε το HBC κλπ. Ισως εχουν μεινει δηλαδη καποια απαραιτητα cIOS μεσα, τι να πω...
s2117 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Eν τέλει για wiikey 2 ,ποια είναι η λύση?που κατεβάζω το update που χρειάζεται?
panosvlass Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μια σελιδα πριν να διαβαζες θα ηξερες οτι με το 1.3 update του wiikey 2 μπορεις να το παιξεις κανονικα. Και αφου βαριεσαι να ψαξεις παρε την σελιδα!!! http://www.wiikey.cn/en/legacy/ Το "odyssey" για PAL θες.Και εισαι ετοιμος!
s2117 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ναι το είχα διαβάσει απλά ήθελα επιβεβαίωση Ευχαριστώ πολύ
polakis21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τελικά δεν άντεξα. Άλλαξα χθες το wiikey 1 και έβαλα wiikey 2 και του έκανα update 1.3 Πλέον χαίρομαι το καταπληκτικό New Super Mario Bros Wii χωρίς κολλήματα. Επιτέλους...
DimitRi_Del Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Τελικά δεν άντεξα. Άλλαξα χθες το wiikey 1 και έβαλα wiikey 2 και του έκανα update 1.3 Πλέον χαίρομαι το καταπληκτικό New Super Mario Bros Wii χωρίς κολλήματα. Επιτέλους... Να σου στείλω και το δικό μου να του βάλεις το wiikey2 γιατί εμάς με το 1 μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού, όυτε ένα update!! :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.