Προς το περιεχόμενο

New Super Mario Bros. Wii

rebellion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα έχει λυθεί εδώ και κάποιες μερες....

Οι λυσεις για όλους...

For USB-Loader Users:

-Try NeoGamma R8Beta7, Coverfloader, USBLoader GX, CFG-Loader or OpenWiiFlow, which all should be able to run the Game without any patches needed (Thanks to WiiPower, who made this Fix!)

-Or put the fixed ISO on your Drive, using your Favorite Manager, and play it with any Loader

-Or use CFG-Loader and the Alt.dol Trick (rename the fixed main.dol to SMNP.dol and place it under /usb-loader/. Then select in CFG-Loader Alt.dol from SD and play the game)

For Disc-Loader Users (no ModChip, only cIOS):

-Some Confirmations that it works with cIOS rev15, and various Disc-Loaders (USBLoader GX, NeoGamma)

ModChip Users:

-Try NeoGamma R8Beta7, which should be able to run the Game without any patches needed (Thanks WiiPower!). ISO MUST BE UNPATCHED!

-Try GeckoOS, and this Cheat File (Thanks to Fenrir). Place it under /codes/, and activate Ocarina in GeckoOS

-Or download and Install IOS53 and your System IOS (3.2-IOS30, 4.0/4.1= IOS60, 4.2=IOS70) and patch them with the Trucha Patch. Use DOP-IOS for this, and play the fixed ISO. You'll need a Wii that is connected to the Internet!

cIOSCORP Users:

-No Confirmation here. Looks like it won't work right now.

Retail Disc Users:

-Disc will work fine from GeckoOS and DiscChannel

-It doesn't matter if you have a ModChip or a cIOS. The retail Disc will work fine!

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

polakis θελει softmod.Πρεπει να περασει HBC κτλ.

Οδηγοι υπαρχουν παντου αν θες να ασχοληθεις.

Εγω με wii3.4 + wiikey 1 μεσω neogamma + dvd το παιζω.

Δημοσ.
Κι εγώ θα περιμένω να βγει κανονικό dvd. Έχω wiikey και περιμένω. Δεν ασχολούμαι με soft...

Συμφωνω και επαυξανω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή είναι το πρώτο Mario της σειράς που παίζω θέλω να ρωτήσω κάτι.

Το παιχνίδι δεν μπορώ να το κάνω save σε όποιο σημείο θέλω? Κάνω quick save πχ στο world 1-3 και αν κάνω restart μου έχει χαθεί το save. Κάνω κάτι λάθος?

Δημοσ.
Επειδή είναι το πρώτο Mario της σειράς που παίζω θέλω να ρωτήσω κάτι.

Το παιχνίδι δεν μπορώ να το κάνω save σε όποιο σημείο θέλω? Κάνω quick save πχ στο world 1-3 και αν κάνω restart μου έχει χαθεί το save. Κάνω κάτι λάθος?

Όχι δεν μπορείς να κάνεις save όπου θέλεις!! Σε ρωτάει αν θές να κάνεις Save κάθε φορά που κερδίζεις έναν δράκο (ή ένα κάστρο), δηλαδή 2 φορές σε κάθε κόσμο :)

Αν θυμάμαι καλά ...το quicksave είναι μόνο για μια φορά...

Δημοσ.
Όχι δεν μπορείς να κάνεις save όπου θέλεις!! Σε ρωτάει αν θές να κάνεις Save κάθε φορά που κερδίζεις έναν δράκο (ή ένα κάστρο), δηλαδή 2 φορές σε κάθε κόσμο :)

Αν θυμάμαι καλά ...το quicksave είναι μόνο για μια φορά...

Ισχύουν τα παραπάνω. Όταν το τερματίσεις μόνο, μπορείς να κάνεις save όποτε θες.

..στην προσπάθειά σου να βρεις όλα τα Starcoins σε κάθε πίστα, για να ξεκλειδώσεις πίστες από τον μυστικό κόσμο που εμφανίζεται αφού τερματίσεις το παιχνίδι.

Δημοσ.

Παίδες, όταν ο Θείος το φέρει έτοιμο για να παίξει κατ ευθείαν από δισκάκι σφυράτε. Χρονος μηδέν για soft mod και τα σχετικά...

Δημοσ.

Οποιος εχει wiikey 2 εχει βγει update v1.3 Που παιζει το NSMB κατευθειαν.

Για μας που εχουμε wiikey το πρωτο η υποστηριξη μας εχει αφησει γυμνους.

Να ειναι καλα το softmod.

Επαναλαμβανω μονο για το Wiikey 2

Δημοσ.

Μπα ψιλοαπιστευτο να δουμε για το 1. Αν σκεφτεις οτι εχουνε μεινει στο 1.9s που βγηκε πριν απο 1,5 χρονο και οτι στο wiikey 2 κανουν updates τοτε ξερεις οτι δεν προκειτε να δουμε για το 1.

Δυστυχως....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...