Προς το περιεχόμενο

New Super Mario Bros. Wii

rebellion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Galaxy αξιζε και 10αρι καρφωτο,μη σου πω το 97 ειναι λιγο.

Διαστημικo παιχνιδι(literally :P )

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε εντάξει εγώ του δίνω ένα 90%.

Μπορεί και να μην ταιριάζουν τα γούστα μας.Δεν είπα ότι δεν είναι καλό παιχνίδι.Το αντίθετο μάλιστα.Απλά για μένα δεν αγγίζει ούτε για αστείο το Zelda.

Δημοσ.

Ρε παιδιά παίζω 5 λεπτά και με πετάει έξω! Έχω το wiikey το αρχικό τσιπακι. Διαβάζω ότι έχει νέο encryption το παιχνίδι. Τί να κάνω για να παίξει?

Δημοσ.
Αρκετά ανώτερο;:lol:

Ε εντάξει δεν υπάρχει λόγος να κάτσουμε να το συζητήσουμε άλλο.

Μα οχι να το συζητησουμε γιατι το συγκεκριμενο παιχνιδι χριζει συζητησης.

Το Twilight princess είναι αρκετά ανώτερο λοιπόν από το majora's mask(παλιότερο Zelda) δεν το συζητάω καν για κάτι αποτυχημένες κυκλοφορίες(The Wind Waker) μετά το majora's mask,είναι στα ίδια επίπεδα περίπου με το Ocarina of time.

O μόνος λόγος που και εμένα αν με ρωτούσες ποιο από τα δύο ήταν καλύτερο θα σου έλεγα το Ocarina of time είναι το respect που δίνω σε εκείνο το παιχνίδι και η χρονολογία που φτιάχτηκε.

Το twilight princess ειναι κατι παραπανω απο μια "βατη" και καθολου ριζοσπαστικη εκδοση Zelda. Το να λες αποτυχημενες προσπαθειες το the wind waker (και δεν ξερω ποια αλλα) διχνει οτι δεν εχεις μεγαλωσει με τα zelda και δεν ξερεις ποια ειναι η ουσια τους. Μπροστα στο Majora Mask το twilight princess ειναι πολυ "μικρο" οπως και στις παλιοτερες εκδοσεις οπως του Snes και Gameboy (original + colour).

Σκεψου ποτε βγηκε το Ocarina of Time και ποτε το Twilight και κανε μονος σου τις συγκρισεις να δεις οτι πηγαν βηματα πισω ή μεινανε στασιμοι. Αυτο ηταν το προβλημα με το να αναλαβει να φτιαξει αλλος το Twilight Princess. Χωρις να λεω οτι δεν ειναι καλο παιχνιδι απλα θα πω οτι δεν φτουραει μπροστα σε οποιοδηποτε απο τα original Nintendo Zelda παιχνιδια (μαζι και το Wind Waker).

Και σίγουρα πολύ ανώτερο από όποιο mario παιχνίδι και να βάλεις.

Σε καμια των περιπτωσεων ομως και σε κανεναν τομεα.

Πάει να πεί ότι το mario galaxy αν και πολύ καλό παιχνίδι δεν αγγίζει ούτε κατά διάνοια το Zelda,κάτι που και η ίδια η Nintendo γνωρίζει thats why στο wii ο πρώτος της τίτλος ήταν ένα Zelda και όχι κάποιο mario όπως σε παλιότερες κονσόλες.

Κανεις λαθος, το Zelda βγηκε πρωτο στο Wii γιατι ηταν παιχνιδι για το GC και απλα του βαλαν εξτρα χειρισμο για ταυτοχρονη κυκλοφορια. Το παιχνιδι δηλαδη ηταν ηδη ετοιμο απο πολυ πριν. Οπως βλεπεις οπτικα η διαφορα του με το GC ειναι ανυπαρκτη και υπαρχει λογος γι αυτο.

Όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε τον mario αλλά εντάξει...97%..Ε είναι λίγο αστείο.

Αμφισβητεις την βαθμολογια αυτη για ενα παιχνιδι που ελαβε game of the year, καθαρα 10αρια απο διαφορα site και φυσικα απο το ιδιο το Edge. Το αστειο που ειναι?

Τώρα αμα πιστεύεις ότι το galaxy είναι χαλαρά το καλύτερο παιχνίδι του wii ή δεν τα έχεις παίξει ή υπάρχει χαοτική διαφορά απόψεων οπότε όπως είπα και πιο πάνω δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε..

Το θεμα δεν ειναι μονο οτι το πιστευω γιατι ειναι ισως τα μονα παιχνιδια που εχω λιωσει στο Wii (Mario Galaxy, Zelda TWP, Metroid Prime 3), ειναι οτι και -αντικειμενικα- ειναι καλυτερο απο το Zelda σε ολα του ομως. Θελεις γραφικα? Θελεις ηχο (που το Zelda εμεινα ακομα με εκεινο το αθλιο Midi της εποχης 1996)? Θελεις σχεδιασμο? Θελεις αποδοση? Θελεις χειρισμο? Θελεις γενικο game design? Απο που να το πιασεις?

Εξαιρετικο το Twilight αλλα τα προηγουμενα δεν τα πιανει απο πουθενα και ειδικα αν το βαλουμε και απεναντι στο Galaxy τα βρισκει αρκετα σκουρα. Να μου πεις οτι -εσυ- προτιμας τον τυπο gameplay του zelda σε σχεση με αυτο του Mario να σου πω οκ το καταλαβαινω (και εγω τον προτιμαω) αλλα το Galaxy με κερδισε απο παντου και ακομα και εγω σαν μεγας basher του Mario δεν μπορω παρα να κανω respect.

Δημοσ.
Το twilight princess ειναι κατι παραπανω απο μια "βατη" και καθολου ριζοσπαστικη εκδοση Zelda. Το να λες αποτυχημενες προσπαθειες το the wind waker (και δεν ξερω ποια αλλα) διχνει οτι δεν εχεις μεγαλωσει με τα zelda και δεν ξερεις ποια ειναι η ουσια τους. Μπροστα στο Majora Mask το twilight princess ειναι πολυ "μικρο" οπως και στις παλιοτερες εκδοσεις οπως του Snes και Gameboy (original + colour).

Βατή δεν θα την έλεγα.Το ότι δεν υπάρχουν τρομερές αναβαθμίσεις σε πανοπλία και εξοπλισμό δεν νομίζω να μην είναι αυτό που λες και μόνος σου φιλοσοφία του Zelda.Τώρα τo λες μικρό μπροστά στο majora mask...Ε δεν έχω να σχολιάσω τίποτα.Ήταν το μόνο Zelda που περίπου με απογοήτευσε.

Σκεψου ποτε βγηκε το Ocarina of Time και ποτε το Twilight και κανε μονος σου τις συγκρισεις να δεις οτι πηγαν βηματα πισω ή μεινανε στασιμοι. Αυτο ηταν το προβλημα με το να αναλαβει να φτιαξει αλλος το Twilight Princess. Χωρις να λεω οτι δεν ειναι καλο παιχνιδι απλα θα πω οτι δεν φτουραει μπροστα σε οποιοδηποτε απο τα original Nintendo Zelda παιχνιδια (μαζι και το Wind Waker).

E εγώ νομίζω ότι ήταν επιτέλους ένα αντάξιο του ocarina of time,Zelda.Αν δεν ήταν πίστεψέ με δεν θα υπήρχε άνθρωπος να το βαθμολογήσει τόσο καλά.Όταν υπάρχει ένα παιχνίδι που βάζει τον πήχη αν δεν είναι κάτι εξίσου καλό συνήθως πατώνει.

Σε καμια των περιπτωσεων ομως και σε κανεναν τομεα.

Διαφωνούμε.

Κανεις λαθος, το Zelda βγηκε πρωτο στο Wii γιατι ηταν παιχνιδι για το GC και απλα του βαλαν εξτρα χειρισμο για ταυτοχρονη κυκλοφορια. Το παιχνιδι δηλαδη ηταν ηδη ετοιμο απο πολυ πριν. Οπως βλεπεις οπτικα η διαφορα του με το GC ειναι ανυπαρκτη και υπαρχει λογος γι αυτο.

Πάνε χρόνια που η Nintendo έχει ανακοινώσει ότι το Zelda είναι πλέον ο πρώτος τίτλος της και θα αντικαταστήσει το Mario.Όταν βγήκε το wii υπήρχε και νέο mario game..Το Zelda όμως ήταν ο πρώτος τίτλος.(Πρώτος τίτλος εννοώ,το μπροστά παιχνίδι από την εταιρία,δεν εννοώ ότι βγήκε πρώτο και τα υπόλοιπα βγήκαν αργότερα,που κάπως το συσχετίζεις με το ότι το Zelda ήταν έτοιμο.Btw ταυτόχρονα κυκλοφόρησαν και στο wii και στο GC.Με κάποιες διαφορές μερών βγήκε πρώτα στο Wii,ή τουλάχιστον περίμενα εγώ κάποιες μέρες μέχρι να φέρει το μαγαζί που το αγόρασα την έκδοση για Game Cube :-D)

Αμφισβητεις την βαθμολογια αυτη για ενα παιχνιδι που ελαβε game of the year, καθαρα 10αρια απο διαφορα site και φυσικα απο το ιδιο το Edge. Το αστειο που ειναι?

Τίποτα δεν αμφισβητώ.Πολύ καλό παιχνίδι σου λέω ότι ήταν.Με το Zelda δεν τολμώ να το συγκρίνω.Απλά.

Να μου πεις οτι -εσυ- προτιμας τον τυπο gameplay του zelda σε σχεση με αυτο του Mario να σου πω οκ το καταλαβαινω (και εγω τον προτιμαω) αλλα το Galaxy με κερδισε απο παντου και ακομα και εγω σαν μεγας basher του Mario δεν μπορω παρα να κανω respect.

Δεν νομίζω να διαφωνώ σε κάτι σε αυτό.Όταν σου λέω ότι βάζω σε ένα παιχνίδι 90% και σε ένα άλλο 95% ε κάτι τέτοιο σημαίνει η διαφορά,και εννοείται πάντα υποκειμενικά.Για εμένα δηλαδή.:-)

Και μια συνέντευξη του αρχιτέκτονα και των δύο παιχνιδιών.Που μιλάει και για το παιχνίδι του thread για να μην είμαστε offtopic άλλο.:-D

http://www.popularmechanics.com/technology/industry/4334387.html

Αν και για το off topic την ποστάρω.Οι τελευταίες δύο απαντήσεις με ενθουσίασαν!:-D

Δημοσ.
Βατή δεν θα την έλεγα.Το ότι δεν υπάρχουν τρομερές αναβαθμίσεις σε πανοπλία και εξοπλισμό δεν νομίζω να μην είναι αυτό που λες και μόνος σου φιλοσοφία του Zelda.Τώρα τo λες μικρό μπροστά στο majora mask...Ε δεν έχω να σχολιάσω τίποτα.Ήταν το μόνο Zelda που περίπου με απογοήτευσε.

Βατη γιατι δεν προσφερει τιποτα καινουργιο. Ουτε νεους τροπους gameplay (εκτος και αν παρουμε το motion του wii σαν νεο τροπο αλλα δεν ηταν και τιποτα το αμαν), ουτε εξερευνησης ουτε καποιου theme. Ηταν αυτο που λεμε by the numbers και αυτο φανηκε αμεσως αφου ο ιδιος ο Miyamoto λιγο ασχοληθηκε με το συγκεκριμενο παιχνιδι. Και δεν ειπα τιποτα για πανοπολοιες και τετοια "banal" πραγματα, μιλαω για την πραγματικη φιλοσοφια και σε τι επιπεδο παιζει το Zelda. Κατι που το τελευταιο zelda δεν μας εδωσε. Και ναι, αυτος και μονο ο λογος ηταν αρκετος για να χασει την "μαγεια" και "μυστηριο" που ειχε καθε Zelda πριν απο το Twilight. Το αν σε απογοητευσε -εσενα- το Majora λιγο εχει να κανει με τι ηταν πραγματικα.

E εγώ νομίζω ότι ήταν επιτέλους ένα αντάξιο του ocarina of time,Zelda.Αν δεν ήταν πίστεψέ με δεν θα υπήρχε άνθρωπος να το βαθμολογήσει τόσο καλά.Όταν υπάρχει ένα παιχνίδι που βάζει τον πήχη αν δεν είναι κάτι εξίσου καλό συνήθως πατώνει.

Ηταν απλα ενα παιχνιδι βασισμενο και σχεδιασμενο πανω σε αυτα που "φαινονται" σε ενα παιχνιδι Zelda. To θεμα ειναι οτι κανενα Zelda (πριν το Twilight) δεν ειναι αυτο που "φαινεται" και αυτο για εμενα αποτελει σοβαρο προβλημα. Ξερεις τι ειναι να τερματιζεις ολοκληρο Zelda και να λες "σιγα τι αυτο ηταν"? Ευτυχως που το επομενο Zelda κραταει ξανα τα χαληναρια ο ιδιος ο Miyamoto και θα δουμε σιγουρα ενα αρκετα ποιο αρτιο αποτελεσμα (και μαγευτικο οπως πρεπει σε παιχνιδι Zelda) απο την τελευταια "παραφωνια".

Διαφωνούμε.

Μα δεν εχει κατι να διαφωνησεις εδω. Απλα και απτα πραγματα ειναι.

Γραφικα - Το Galaxy εχει σαφως αρκετα ανωτερα γραφικα

Ηχος - Δεν το συζηταω, αν καποιος μιλησει για εξαιρετικο ηχο στο Zelda TP που εχει το Midi του 1996 απλα εχει προβλημα η απλα δεν καταλαβαινει τι ακουει.

Χειρισμος - Και παλι το Galaxy υπερτερει, δεν σε κουραζει και δεν ειναι καθολου ασαφεις μετα απο 1 ωρα gameplay (δεν φταιει το Zelda για αυτο αλλα...)

Game & level design - 10 σκαλια πανω το Galaxy σε αυτον τον τομεα. Παλια το Zelda ειχε μεγαλες ανοιχτες περιοχες και ακομα και αυτες που ηταν κλειστες και "μικρες" ειχαν μια μαγεια, ενα σχεδιο, κατι ρε παιδι μου. Αυτο απουσιαζει απο το TP.

Πάνε χρόνια που η Nintendo έχει ανακοινώσει ότι το Zelda είναι πλέον ο πρώτος τίτλος της και θα αντικαταστήσει το Mario.Όταν βγήκε το wii υπήρχε και νέο mario game..Το Zelda όμως ήταν ο πρώτος τίτλος.(Πρώτος τίτλος εννοώ,το μπροστά παιχνίδι από την εταιρία,δεν εννοώ ότι βγήκε πρώτο και τα υπόλοιπα βγήκαν αργότερα,που κάπως το συσχετίζεις με το ότι το Zelda ήταν έτοιμο.Btw ταυτόχρονα κυκλοφόρησαν και στο wii και στο GC.Με κάποιες διαφορές μερών βγήκε πρώτα στο Wii,ή τουλάχιστον περίμενα εγώ κάποιες μέρες μέχρι να φέρει το μαγαζί που το αγόρασα την έκδοση για Game Cube :-D)

Ξαναλεω οτι το Zelda TP στο GC ηταν ετοιμο αρκετο καιρο πριν την κυκλοφορια του. Απλα κατα τη διαρκεια της παραγωγης του ειχαν κανει ανακοινωση του Wii και οτι θα επαιρνε μια souped up εκδοση το Wii σαν πρωτο τιτλο. Το Mario Galaxy βγηκε αρκετα αργοτερα. Τις εχω και εγω και τις 2 εκδοσεις, μια του GC που την εχω ακομα στο σακουλακι (δεν ειχα λογο να την βγαλω αφου επαιζα την Wii εκδοση) αλλα την ηθελα για collector σκοπους.

Τίποτα δεν αμφισβητώ.Πολύ καλό παιχνίδι σου λέω ότι ήταν.Με το Zelda δεν τολμώ να το συγκρίνω.Απλά.

-Εσυ- ομως. Οχι οτι το Zelda -αντικειμενικα- δεν ειναι χειροτερο του Galaxy.

Δεν νομίζω να διαφωνώ σε κάτι σε αυτό.Όταν σου λέω ότι βάζω σε ένα παιχνίδι 90% και σε ένα άλλο 95% ε κάτι τέτοιο σημαίνει η διαφορά,και εννοείται πάντα υποκειμενικά.Για εμένα δηλαδή.:-)

Ναι αλλα εγω περα απο τις προτιμησεις μου σου παρουσιαζω και τα αντικειμενικα κρητηρια ενω διαφωνεις καθετα και λες οτι δεν αξιζει τοσο (αμφιβαλω αν εχεις παιξει το Galaxy για να καταλαβεις το ποσο καλο ειναι) παρα τα του οτι οπου και αν γυρισεις το ματι σου το παρουσιαζουν ως καλυτερο. Σαν απιστος Θωμας κανεις. Καποια πραγματα ειναι αδιαμφησβητητα, δεν ειναι εκει για να τα κρινουμε με βαση το τι γουσταρω εγω ή εσυ ή ο οποιοσδηποτε και η αληθεια ειναι -παρα το οτι συμφωνω με αυτο και εγω- οτι το Galaxy ειναι ενα καλυτερο παιχνιδι απο το Zelda TP. Το οτι διαφωνεις ή το οτι συμφωνω λιγο εχει σημασια.

Δημοσ.
Ρε παιδιά παίζω 5 λεπτά και με πετάει έξω! Έχω το wiikey το αρχικό τσιπακι. Διαβάζω ότι έχει νέο encryption το παιχνίδι. Τί να κάνω για να παίξει?

Εχω και εγω αυτη την απορια.Υπαρχει λυση αραγε?

Υ.Γ Ρε παιδια ελεος δηλαδη!!!Σε αυτο το Θεμα βρηκατε να βγαλετε τα ματια σας για Super Mario Galaxy και Ζελντα????Ειστε τελιως off topic!:mad:Εσω σχολιαζουμε για το νεο Μαριο 2d!!Ενας moderator δεν υπαρχει να βαλει ταξη?Αμα θελετε δημιουργηστε Θεμα Μαριο vs Ζελντα!;)

Δημοσ.

^^Έχει δίκαιο ο από πάνως και γιαυτό τελευταίο πόστ το από κάτω από εμένα(το είχα γράψει πριν δω το από πάνω.:-D)

Δεν υπάρχει αντικειμενικά ρε ikaruga24 σε αυτά τα θέματα.:-)

Και οι συγκρίσεις που κάνεις σε ήχο κτλ ούτε καν με ακουμπάνε.Μπορεί αν κάτσεις να τα συγκρίνεις τόσο αυστηρά,να βάλεις ήχο το ένα 9 το άλλο 5 και ο μέσος όρος κτλ κτλ να έχεις και δίκαιο δίκαιο αλλά σαν παιχνίδια ούτε καν στον κόπο δεν μπαίνω να τα συγκρίνω.

Έχω παίξει galaxy αλλά δεν το έλιωσα κιόλας.Σε φίλο μου παίζαμε λίγες ώρες.Σου είπα γαμάτο παιχνίδι αλλά δεν θα αγόραζα και wii για αυτό.Κάτι που θα έκανα αν δεν έβγαινε το TP για GC ή κάτι που θα κάνω μόλις βγει το επόμενο.

Και παρεπιπτώντως αυτό το "Τι ήταν αυτό;" το είπα στο majora's mask.Ζήτημα να μου πήρε 2 μέρες να το τερματίσω αν θυμάμαι καλά.Το ότι και εγώ έχω την συμπάθεια μου στον miyamoto το παραδέχομαι.Αλλά και το TP μια χαρά στάθηκε πιστεύω.Πολύ καλύτερα από το majora's.

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιησα μια εκδοση που βρηκα στο wiisos η οποια ελεγε οτι ηταν patched αλλα δεν θυμαμαι απο τι release group ηταν.

Και στο wii που εχω ειναι 3.4+wiikey 1 με περασμενο το cIOS 10 τιποτα ποιο μετα και με το neogamma μου παιζει μια χαρα το μαριο.

Το ποιο κουλο ειναι βεβαια οτι αν ξεκινησω το wii με ο dvd μεσα τοτε το wii αρνειτε να ανοιξει και βγαζει error.

Οποτε πρεπει να το ξεκινησω χωρις δισκακι μεσα και αφου φορτωσω το neogamma να βαλω το dvd και μετα ολα καλα!!

Φανταζομαι πως γινετε επειδη εχουν περιαξει το iso με το wiiscrubber

Δημοσ.

Επειδή ήμουν απο τους πρώτους που έπαιξα το πρώτο Mario Bros και έχοντας πάρακολουθήσει όλη την πορεία της Nintendo έχω να πω ότι 2 φορές έβαλα παιχνίδι Zelda και δεν το ξαναακούμπησα!!

Συμφωνώ οτι το Mario Galaxy είναι μακράν το καλύτερο game για το Wii (με δεύτερο το Mario Paper κατά την γνώμη μου).

Αρα υποθέτω οτι είναι θέμα γούστου σε ποια κατηγορία ανήκεις και τι gamer είσαι :)

ΝΑΙ το παιχνίδι έχει πρόβλημα σε DVD με Wiikey (έκδοση του θείου). Για να το παίξετε θα πρέπει να "σπάσετε" το Wii ώστε να μπορείτε να το παίξετε και με DVD αλλά και με USB. Και όταν εννοώ να το σπάσετε εννοώ να το σπάσετε softwarika. (Αλλάζετε κάποια αρχεία με διάφορα προγράμματα). Μου πήρε αρκετή ώρα να τα καταλάβω όλα αυτά αλλά στο τέλος τα κατάφερα. :)

Δημοσ.

Άντε να το πουμε για ακόμα μια φορά...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ WIIKEY ΚΑΙ DVD!! Μετά απο 10 λεπτά βαράει error. Η μόνη λύση είναι ή η αναμονή είτε να κάνετε το wii σας softmoded cracked (σε μια ελευθερη έκφραση).

Εαν το σπάσετε softwarika μετά το παιχνίδι παίζει και με USB αλλά και με DVD κανονικότατα!!!

Δημοσ.
Άντε να το πουμε για ακόμα μια φορά...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ WIIKEY ΚΑΙ DVD!! Μετά απο 10 λεπτά βαράει error. Η μόνη λύση είναι ή η αναμονή είτε να κάνετε το wii σας softmoded cracked (σε μια ελευθερη έκφραση).

Εαν το σπάσετε softwarika μετά το παιχνίδι παίζει και με USB αλλά και με DVD κανονικότατα!!!

συνηθως ολα τα παιχνιδια τα παιζει το wiikey αντιθετα τα softmod θελουν μαγειρεμα τα ios. anyway το συγκεκριμενο release το εχω αγορασει 3 φορες και καμια δεν λειτουργει πανω απο 5-10'. πιστευω θα βγαλουν καποιο fix ή καποιο working release. για μενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχουν βγει στο wii και το κορυφαιο παιζουν μεχρι και 4 παιχτες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...