sheik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 delete γιατι? Προφανως το θεμα δημιουργηθηκε με σκοπο οσοι εχουν το παιχνιδι να πουν εντυπωσεις κλπ, που το παραξενο?
klainmaingr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Επειδή δεν έχω δεί. Θα μπορούμε να παίζουμε online τετραπλό; Το παιχνίδι φαίνεται καταπληκτικό!!! 2D λέμε!!
brandon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το παιχνίδι δεν φαίνεται καταπληκτικό... ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!! Όσοι έχουν παίξει έστω και για λίγο το Mario Bros (το πρώτο στο NES) ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ και παίξουν αυτό ... γιατί τους βλέπω για πολλές ώρες και πολλά ξενύχτια!! Ναι στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα έως και 4 παίχτες. (δεν νομίζω οτι επιτρέπει Online... με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν το βρήκα πουθενά σαν επιλογή).
nikos21aek Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 fixed Αν δεν βγεί zelda exclusive σε wii πάντως δεν το αγοράζω ακόμη!
panosvlass Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μετα απο κανα 6 μηνο ηταν ο λογος που το εβαλα και εγω στην πριζα!!! Το παιχνιδι τα σπαει!Θυμιζει αλλες εποχες!!!Congrats to Nintendo! 1 αυτο στο Wii και 1 το mario&luigi στο DS με εκαναν να ξεχασω το banwave της M$!!!!!!
loukas77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά σε λίγο που θα το έχω θα σας πω εντυπώσεις. Γενικά τα 2d Mario τα λατρεύω!!!!!!!!! Τα 3D όχι τόσο...
kamui Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Ε βασικά είναι απίστευτο ότι και να πούμε. Old-school εντελώς. Ακόμη και οι hardcore gamers ( μιλάω για gamers 20+ χρονών που προλάβαν και καμιά καλή κονσόλα SNES,NES ) θα ενθουσιαστούν. παλιό καλό gameplay. Νέα πανέμορφα γραφικά. To wii πάντα τα πήγαινε πολύυυ καλά σε καρτουνίστηκα γραφικά. (π.χ. Mario Galaxy )
phadomas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Καλα απιστευτο το παιχνιδι.οσο θυμαμαι το παλιο mario που επεζα...Να ενας λογος να παρει καποιος wii .
rebellion Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 IGN 11/13/09 Review 8.9 out of 10 1UP 11/13/09 Review A+ GameSpot 11/13/09 Review 8.5 out of 10 Ngamer UK 12/25/09 Review 85 out of 100 Official Nintendo Magazine UK 12/01/09 Review 96 out of 100 Computer & Video Games UK 11/06/09 Review 9 out of 10 Edge Magazine UK 12/01/09 Review 7 out of 10 Gameranikings overall:87,86 http://www.gamerankings.com/wii/960544-new-super-mario-bros-wii/index.html
nikos21aek Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Παραείναι υψηλές οι βαθμολογίες στα Mario. Χωρίς να θέλω να θίξω πόσο καλό ήταν το παιχνίδι,97% για mario;;;Ε κάπου πρέπει να ντραπείς για να το δώσεις..Αυτοί πως δεν ντράπηκαν; Στο galaxy αναφέρομαι.Πολύ καλό παιχνίδι αλλά ούτε για πλάκα δεν τολμώ να το συγκρίνω με Zelda,πόσο περισσότερο να του δώσω υψηλότερη βαθμολογία. Μάλλον πλησιάζει πάντως η ώρα να περάσω από το GC στο Wii σε nintendo...
ikaruga24 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Sorry αλλα στο πολυ ανετο το Galaxy ηταν αρκετα ανωτερο απο το Twilight princess και το Metroid Prime 3 (το οποιο ηταν επισης ανωτερο απο το Zelda). Το Twilight princess σε καμια περιπτωση δεν φτανει την ποιοτητα των παλιοτερων Zelda ασχετα αν ειναι και αυτο ακομα Top of the line. Το Galaxy στο πολυ χαλαρο κιολας ειναι το καλυτερο παιχνιδι του Wii (ειχε βγει και game of the year τοτε αν θυμαμαι). Και δεν το καταλαβα πως το εννοεις, τι παει να πει "97% για Mario?".
nikos21aek Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Αρκετά ανώτερο; Ε εντάξει δεν υπάρχει λόγος να κάτσουμε να το συζητήσουμε άλλο. Το Twilight princess είναι αρκετά ανώτερο λοιπόν από το majora's mask(παλιότερο Zelda) δεν το συζητάω καν για κάτι αποτυχημένες κυκλοφορίες(The Wind Waker) μετά το majora's mask,είναι στα ίδια επίπεδα περίπου με το Ocarina of time. O μόνος λόγος που και εμένα αν με ρωτούσες ποιο από τα δύο ήταν καλύτερο θα σου έλεγα το Ocarina of time είναι το respect που δίνω σε εκείνο το παιχνίδι και η χρονολογία που φτιάχτηκε. Και σίγουρα πολύ ανώτερο από όποιο mario παιχνίδι και να βάλεις. Πάει να πεί ότι το mario galaxy αν και πολύ καλό παιχνίδι δεν αγγίζει ούτε κατά διάνοια το Zelda,κάτι που και η ίδια η Nintendo γνωρίζει thats why στο wii ο πρώτος της τίτλος ήταν ένα Zelda και όχι κάποιο mario όπως σε παλιότερες κονσόλες. Όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε τον mario αλλά εντάξει...97%..Ε είναι λίγο αστείο. Τώρα αμα πιστεύεις ότι το galaxy είναι χαλαρά το καλύτερο παιχνίδι του wii ή δεν τα έχεις παίξει ή υπάρχει χαοτική διαφορά απόψεων οπότε όπως είπα και πιο πάνω δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.