Velina Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρες! Ψάχνω να αγοράσω laptop και διαθέτω έως 600€. Δε με απασχολεί το μέγεθος οθόνης, θέλω τουλάχιστον 2G ram και όσο το δυνατόν μεγαλύτερο/καλύτερο επεξεργαστή (με βάση αυτά τα χρήματα) ώστε να μη δυσκολεύομαι να τρέξω εφαρμογές και προγράμματα (netbeans, visual paradigm, wireshark, etc). Ξέρω ότι με το συγκεκριμένο ποσό είναι δύσκολο να καλύψω αυτές τις ανάγκες, όμως επείγει και αυτή τη στιγμή δε μπορώ να διαθέσω παραπάνω χρήματα. Έχετε καμία πρόταση;
basilis5 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρες! Ψάχνω να αγοράσω laptop και διαθέτω έως 600€. Δε με απασχολεί το μέγεθος οθόνης, θέλω τουλάχιστον 2G ram και όσο το δυνατόν μεγαλύτερο/καλύτερο επεξεργαστή (με βάση αυτά τα χρήματα) ώστε να μη δυσκολεύομαι να τρέξω εφαρμογές και προγράμματα (netbeans, visual paradigm, wireshark, etc). Ξέρω ότι με το συγκεκριμένο ποσό είναι δύσκολο να καλύψω αυτές τις ανάγκες, όμως επείγει και αυτή τη στιγμή δε μπορώ να διαθέσω παραπάνω χρήματα. Έχετε καμία πρόταση; εγω σου εχω μια προταση! ριξε και καμια ματια στις προηγουμενες σελιδες αυτου του φορουμ να δεις καμια 15ρια θεματα ιδια με το δικο σου,και τις οποιες λυσεις προτεινονται. για την ιστορια παρε θα ελεγα το lenovo r61
nikiforos2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 εχω κατι υπόψη μου, βεβαια δεν υπολόγιζα σε αυτα τα χρηματα αλλα συζητιεται. εαν θελεις στειλε μου το μαιλ σου (στο [email protected]) να σου στειλω ενα αρχειο με ολα τα χαρακτηριστικα και photos και τα βρισκουμε στην τιμη!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.