alexzzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Tetris και ξερό ψωμί... αν και ήρθε αργά η "έρευνα"... που ήταν όταν με μάλωνε η μάνα μου;
stefkos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ηταν 1991!Σπαω τον κουμπαρα που ειχα απο το καλοκαιρι τα Χριστουγγενα!Παω Μινιον και αγοραζω το Game Boy(που αργοτερα εγινε classic) 32.000 δραχμ. ειχε ενα παιχνιδι μεσα το TETRIS παιζει να χα ''καψει'' και 2000 μπαταριες μονο γι αυτο!Ηταν 2005!Μου καναν δωρο ενα κινητο toshiba και μεσα ειχε Tetris στα παιχνιδια!Τρωω ενα σκάλωμα και επαιζα μηχανικα για τα επομενα 2 χρόνια οταν βαριόμουνα...Παίζει να λένε αληθεια οι επιστημονες... Tα διαφορα χρωματα που εχουν τα παιδικα παιχνιδια λενε οι επιστημονες βοηθάνε να αναπτυχθει ο εγκεφαλος του μωρου!Βεβαια τοτε θα μουν 5-6 χρονων!Αλλα ειναι αξεχαστο παιχνιδι!τωρα πια τπτ δεν με καλυπτει(οσο ωραια γραφικα και να χουν) Μα το Gameboy δεν ηταν εγχρωμο!!
mihalakis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 φίλε aris1986 σαν πολλά δεν πλήρωσες; εγω το είχα πάρει με τον ίδιο τροπο στα 29900:) Τώρα θα βγείτε όλοι να πείτε οτι παίζετε τετρις με τις ώρες για να περαστειτε για εξυπνοι; χαχα
stefkos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Πρεπει να υπαρξει διευκρινηση... Το ιδιο εξυπνος θα περαστει καποιος ασχετος που παει μονο μεχρι το επιπεδο 1 και το ιδιο καποιος που "φυσαει"?...
Ntaou13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 η ωρα παντως περνουσε...ειτε γινοσουν εξυπνοτερος ειτε χαζεβες απο τις ατελειωτες ωρες..!
stefkos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Η ωρα σαφως περναει, αν ο σκοπος σου ειναι απλα να ξοδεψεις την ωρα σου. Αλλα η ωρα περναει καλυτερα περισσοτερο οταν κερδιζεις, παρα αν χανεις συνεχεια
alexzzz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Την φαιά ουσία πάντως που κέρδιζα την χαράμιζα στα καπάκια στον Ιταλό υδραυλικό...
DimAslan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Λογικό είναι ρε παιδιά... Είναι γυμναστική για τον εγκέφαλο... Όπως όταν πας γυμναστήριο θα είσαι σε καλύτερη φόρμα απ' ότι αν δεν πήγαινες, έτσι κι εδώ... Οι έρευνες αυτές είναι σημαντικές πάντως... Νομίζω έχουν καταλήξει ότι το να ακονίζεις συχνά με ασκήσεις το μυαλό βοηθάει και στην πρόληψη για το Alzheimer... Μην τα παίρνουμε στ' αστεία...
Vakos2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Λογικό είναι ρε παιδιά... Είναι γυμναστική για τον εγκέφαλο... Όπως όταν πας γυμναστήριο θα είσαι σε καλύτερη φόρμα απ' ότι αν δεν πήγαινες, έτσι κι εδώ... Οι έρευνες αυτές είναι σημαντικές πάντως... Νομίζω έχουν καταλήξει ότι το να ακονίζεις συχνά με ασκήσεις το μυαλό βοηθάει και στην πρόληψη για το Alzheimer... Μην τα παίρνουμε στ' αστεία... Σωστος!.
Someb0dy Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Παίζω tetris από την επόχη του Game Boy Color και μου αρέσει πάρα πολύ , ακόμα και τώρα παίζω 1-2 ώρες ανά 2-3 ημέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα