Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ηταν 1991!Σπαω τον κουμπαρα που ειχα απο το καλοκαιρι τα Χριστουγγενα!Παω Μινιον και αγοραζω το Game Boy(που αργοτερα εγινε classic) 32.000 δραχμ. ειχε ενα παιχνιδι μεσα το TETRIS παιζει να χα ''καψει'' και 2000 μπαταριες μονο γι αυτο!

Ηταν 2005!Μου καναν δωρο ενα κινητο toshiba και μεσα ειχε Tetris στα παιχνιδια!Τρωω ενα σκάλωμα και επαιζα μηχανικα για τα επομενα 2 χρόνια οταν βαριόμουνα...Παίζει να λένε αληθεια οι επιστημονες...

Tα διαφορα χρωματα που εχουν τα παιδικα παιχνιδια λενε οι επιστημονες βοηθάνε να αναπτυχθει ο εγκεφαλος του μωρου!Βεβαια τοτε θα μουν 5-6 χρονων!Αλλα ειναι αξεχαστο παιχνιδι!τωρα πια τπτ δεν με καλυπτει(οσο ωραια γραφικα και να χουν):-(

Μα το Gameboy δεν ηταν εγχρωμο!!

Δημοσ.

φίλε aris1986 σαν πολλά δεν πλήρωσες; εγω το είχα πάρει με τον ίδιο τροπο στα 29900:)

Τώρα θα βγείτε όλοι να πείτε οτι παίζετε τετρις με τις ώρες για να περαστειτε για εξυπνοι; χαχα

Δημοσ.

Πρεπει να υπαρξει διευκρινηση... Το ιδιο εξυπνος θα περαστει καποιος ασχετος που παει μονο μεχρι το επιπεδο 1 και το ιδιο καποιος που "φυσαει"?...

Δημοσ.

Η ωρα σαφως περναει, αν ο σκοπος σου ειναι απλα να ξοδεψεις την ωρα σου.

Αλλα η ωρα περναει καλυτερα περισσοτερο οταν κερδιζεις, παρα αν χανεις συνεχεια:-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λογικό είναι ρε παιδιά...

Είναι γυμναστική για τον εγκέφαλο... Όπως όταν πας γυμναστήριο θα είσαι σε καλύτερη φόρμα απ' ότι αν δεν πήγαινες, έτσι κι εδώ...

Οι έρευνες αυτές είναι σημαντικές πάντως... Νομίζω έχουν καταλήξει ότι το να ακονίζεις συχνά με ασκήσεις το μυαλό βοηθάει και στην πρόληψη για το Alzheimer...

Μην τα παίρνουμε στ' αστεία...

Δημοσ.
Λογικό είναι ρε παιδιά...

Είναι γυμναστική για τον εγκέφαλο... Όπως όταν πας γυμναστήριο θα είσαι σε καλύτερη φόρμα απ' ότι αν δεν πήγαινες, έτσι κι εδώ...

Οι έρευνες αυτές είναι σημαντικές πάντως... Νομίζω έχουν καταλήξει ότι το να ακονίζεις συχνά με ασκήσεις το μυαλό βοηθάει και στην πρόληψη για το Alzheimer...

Μην τα παίρνουμε στ' αστεία...

Σωστος!.:-)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίζω tetris από την επόχη του Game Boy Color και μου αρέσει πάρα πολύ :), ακόμα και τώρα παίζω 1-2 ώρες ανά 2-3 ημέρες :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...